bu ne hız ya 3 sezona ne zaman geçtin ?Bu arada hiç yorumlarıma bakmıyorsun ama GoT'da 3.sezon üçüncü bölümdeyim.![]()
valla helal olsun ama çok hızlı gitmişsin bitince anında boşlukta hissedeceksin kendini
bu ne hız ya 3 sezona ne zaman geçtin ?Bu arada hiç yorumlarıma bakmıyorsun ama GoT'da 3.sezon üçüncü bölümdeyim.![]()
Açarım en kısa zamanda. (Belki bu gece, umarım, inşallah.@OzaN gardaş bu dizinin yorum sayfasını neden açmadın? Açtın ben mi bulamıyorum?
Aklımdan uçtu bile, gerek kalmadı[emoji23] tek ben izliyorsam zahmet etme her bölümü yorumlayamam[emoji1]Açarım en kısa zamanda. (Belki bu gece, umarım, inşallah.)
İzleyen çıkabilir ya yeni dizi daha. Ben bile göz atmayı düşünüyordum.Aklımdan uçtu bile, gerek kalmadı[emoji23] tek ben izliyorsam zahmet etme her bölümü yorumlayamam[emoji1]
Yukarda da demişim hala diyorum bence senlik dizi değil[emoji23]İzleyen çıkabilir ya yeni dizi daha. Ben bile göz atmayı düşünüyordum.![]()
Bence de değil de fikrim olsun diye bir göz atarım. Başroldeki kadını seviyorum House of Cards'tan. Onun rolü gerçekten başrol mü?Yukarda da demişim hala diyorum bence senlik dizi değil[emoji23]
Kız çocugunun yanındaki?onu sima olarak bi yerden cıkaracam diyordum[emoji23] yok o değil, sarişin asıl başrol. Rolü figuran gibi de değil.Bence de değil de fikrim olsun diye bir göz atarım. Başroldeki kadını seviyorum House of Cards'tan. Onun rolü gerçekten başrol mü?![]()