"The Whispers" Dizisinin Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400093843.jpg

ABC'nin yeni sezonda yayına sürmeye hazırlandığı drama dizilerinden biri "The Whispers"

Yapımcıları arasında ünlü yönetmen Steven Spielberg'ü de bulunduran dizi ilginç konusuyla dikkat çekiyor. Uzaylılar dünyayı istila etmiştir fakat uzaylıların hedefinde bu kez çocuklar vardır. Çocukları zehirleyerek onların insansı özelliklerinden bazılarını kaybetmesini sağlamaktadırlar.

Türkçe karşılığı "Fısıltılar" olan dizinin ilgi çekici ilk fragmanı yayınlandı. 2015'te yayına girmesi beklenen dizinin ilk fragmanı:

@destere daha fragman falan bir şey görmeden diziyi yerden yere vurduk ama benim düşündüğümden baya farklı bir dizi gibi gözüküyor. Bence gayet iyi gözüküyor. Tüylerimi ürpertti doğrusu. :):)

@destere daha fragman falan bir şey görmeden diziyi yerden yere vurduk ama benim düşündüğümden baya farklı bir dizi gibi gözüküyor. Bence gayet iyi gözüküyor. Tüylerimi ürpertti doğrusu. :):)
fragman güzelmiş gerçekten ufaklıklar çok sempatik bu tarz dizilerin girişi şahane olur devamında gizemin yerini sıradanlık alır umarım öyle bir devam olmaz ..
ufak sarı kızın söylediği şifre hangi dilde (dat wit zig kok van sing ko) gibi bişey söylüyor ?:)

Başrolü sevdiğim 3 isimden oluşuyor :X İzlememek elde değil :bhr: Ama çok etkilenmedim fragmandan, başka bi fragman daha lazım bana:(

Lily Rabe'in güzel ajan olacağini tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemiyorum :X Barry Sloane'in rolünü çözemedim:X Milo ortalıkta yok zaten.Kesin çapulcu ama uzaylılari görebilen/hissedebilen birisidir:X

Bu arada @OzaN senin beğeneceğini pek sanmıyordum(b) Şaşirttin:X

Başrolü sevdiğim 3 isimden oluşuyor :X İzlememek elde değil :bhr: Ama çok etkilenmedim fragmandan, başka bi fragman daha lazım bana:(

Lily Rabe'in güzel ajan olacağini tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemiyorum :X Barry Sloane'in rolünü çözemedim:X Milo ortalıkta yok zaten.Kesin çapulcu ama uzaylılari görebilen/hissedebilen birisidir:X

Bu arada @OzaN senin beğeneceğini pek sanmıyordum(b) Şaşirttin:X
Böyle ilgi çekici konulara açığım her zaman ama büyük ihtimal 3-4 bölüm izleyip bırakacağım diziler kervanına katılır. :D