The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Ben sevdim bir diziyi birisi izleyince çok seviniyor heyecanlanıyorum @Harunnn60 birazda senin için baktırıyorum oyunu oynayan adamıda sevdiler
İlk sezonu köyden gitmeden izlettiricem diğer sezonlarıda memleketlerine gidince izlerler artık

Reactions: Harunnn60
2.Bölüme geçtik ilkini bitirdik sevdiler şapkalı kızı özellikle ama mal kadınıda sever gibi oldular
Sonrakı yüzünü görseler L ile yakıştırıyorlar
Sende onlarla mı izliyorsun

Severler tabi ama 2 ve 3 bölümler de gıcık olacaklar kesin o zaman tepkilerini merak ediyorum

Şapkalı kız tabi favorileri olur hem yaşları da yakın

Zombilerden korkuyorlar mı

Reactions: Çiğdem
Bu huy bende de var sevdiğim bir şey olunca sevdiklerim de izlesin diyorum, Aaa cnm sende biraz inatçılık var ama zamanında bu ve x_men içim baya dil döktüm mesajlar duruyor hatta
zor ikna oluyorsun bazen

Bu huy bende de var sevdiğim bir şey olunca sevdiklerim de izlesin diyorum, Aaa cnm sende biraz inatçılık var ama zamanında bu ve x_men içim baya dil döktüm mesajlar duruyor hatta
zor ikna oluyorsun bazen
Oyun hiç izlememiştim X Mende çocukluktan beridir soğuk baktığım birşeydi yanı senin hatrın olmasa normalde bakacağım şeyler değildi ikiside ama iyiki başlatmışsın diyorum şimdi

Sende onlarla mı izliyorsun

Severler tabi ama 2 ve 3 bölümler de gıcık olacaklar kesin o zaman tepkilerini merak ediyorum

Şapkalı kız tabi favorileri olur hem yaşları da yakın

Zombilerden korkuyorlar mı
Benimle yaşıtolanda var şehirden gelenlerden ama köyde olanlar 18 altı
Kızlarla ben hariç 3 kuız kuzenimle bakıyoruz içlerinden twd izleyende vardı korkanda köydeki kuzenim evet gerçi bir ben gergin izlemiyorum ama ilk izlerken bende senle

Köyde iş olmadımı yapacak bişi yok fındıklar bitince birlitke oturup diziler yabancı filmler bir sürü şey izledik

Zaten sevdiler izlicekler ama bu akşam bol bol ağlayacaz gibi yine dengem şaşacak
Ayy şey soracaktım sana sen hangi bölümlerde ağladın, unuttum sana sormayı

Ne dediler ayrıntılı yazsana
L ile yakıştırıyorlardı o malkadını ama o olayda çok şaşırdılar
o oğlanın ölmesine ben spoi vermedim tabi o anı bekledim görsünler
Bırakmasaydı diyende oldu ormanda ve nolacak şimdi ona diye ama nolacanı demedim tabi dönecek diye

Haydutlar konusunda haklılığı ortaya çıkınca biraz sinirleri azalır ama finalde küfür edecek noktaya gelirler bence

Oynayan adam lillye şey dedi ya fah#şe

Haydutlar konusunda haklılığı ortaya çıkınca biraz sinirleri azalır ama finalde küfür edecek noktaya gelirler bence

Oynayan adam lillye şey dedi ya fah#şe
Sendende bahsettim bu mal kadını seviyor diye

Forumu göstermedim okadar ısrar ettiler buraya bulaşmasınlar hesabıyla