Ben sevdim bir diziyi birisi izleyince çok seviniyor heyecanlanıyorum @Harunnn60 birazda senin için baktırıyorum oyunu oynayan adamıda sevdiler İlk sezonu köyden gitmeden izlettiricem diğer sezonlarıda memleketlerine gidince izlerler artık
Sende onlarla mı izliyorsun2.Bölüme geçtik ilkini bitirdik sevdiler şapkalı kızı özellikle ama mal kadınıda sever gibi oldularSonrakı yüzünü görseler L ile yakıştırıyorlar
Bu huy bende de var sevdiğim bir şey olunca sevdiklerim de izlesin diyorum, Aaa cnm sende biraz inatçılık var ama zamanında bu ve x_men içim baya dil döktüm mesajlar duruyor hattaBen sevdim bir diziyi birisi izleyince çok seviniyor heyecanlanıyorum @Harunnn60 birazda senin için baktırıyorum oyunu oynayan adamıda sevdilerİlk sezonu köyden gitmeden izlettiricem diğer sezonlarıda memleketlerine gidince izlerler artık
Oyun hiç izlememiştim X Mende çocukluktan beridir soğuk baktığım birşeydi yanı senin hatrın olmasa normalde bakacağım şeyler değildi ikiside ama iyiki başlatmışsın diyorum şimdiBu huy bende de var sevdiğim bir şey olunca sevdiklerim de izlesin diyorum, Aaa cnm sende biraz inatçılık var ama zamanında bu ve x_men içim baya dil döktüm mesajlar duruyor hattazor ikna oluyorsun bazen
Benimle yaşıtolanda var şehirden gelenlerden ama köyde olanlar 18 altıSende onlarla mı izliyorsun
Severler tabi ama 2 ve 3 bölümler de gıcık olacaklar kesin o zaman tepkilerini merak ediyorum
Şapkalı kız tabi favorileri olur hem yaşları da yakın
Zombilerden korkuyorlar mı
Oha ne çabuk ÇiğdemBugün 1.sezonun final bölümünü izleyecez kuzenlerle böylece ilk sezonu tamamlatmış olacam@Harunnn60
İlk bölümlere baktırmıştım biliyorsun diğer bölümleride şu boş günlerimizde izledik kuzgunuda aradan çıkardımOha ne çabuk Çiğdem
2.sezonu izlesinler mutlaka söyleİlk bölümlere baktırmıştım biliyorsun diğer bölümleride şu boş günlerimizde izledik kuzgunuda aradan çıkardımYarın dönüyoruz dönmeden bitirtmek istiyorum
Köyde iş olmadımı yapacak bişi yok fındıklar bitince birlitke oturup diziler yabancı filmler bir sürü şey izledik2.sezonu izlesinler mutlaka söyle
Ayy şey soracaktım sana sen hangi bölümlerde ağladın, unuttum sana sormayıKöyde iş olmadımı yapacak bişi yok fındıklar bitince birlitke oturup diziler yabancı filmler bir sürü şey izledik
Zaten sevdiler izlicekler ama bu akşam bol bol ağlayacaz gibi yine dengem şaşacak
Aaa tam şeyi yazıyordum senin mal kadının sahnesinde onlarda sinirlendiler şu durkmuydu neydi ona tekrar üzüldük oğlan şey uoluna gitti ciddi ciddiAyy şey soracaktım sana sen hangi bölümlerde ağladın, unuttum sana sormayı
Ne dediler ayrıntılı yazsanaAaa tam şeyi yazıyordum senin mal kadının sahnesinde onlarda sinirlendiler şu durkmuydu neydi ona tekrar üzüldük oğlan şey uoluna gitti ciddi ciddi
Magazadayım 1 saat sonra geleceğim evde bakarım heyecanlandırma
L ile yakıştırıyorlardı o malkadını ama o olayda çok şaşırdılarNe dediler ayrıntılı yazsana
Kuzgunu Onur saylak için bu twd de senin için izledim tekrarMagazadayım 1 saat sonra geleceğim evde bakarım heyecanlandırma
Haydutlar konusunda haklılığı ortaya çıkınca biraz sinirleri azalır ama finalde küfür edecek noktaya gelirler benceL ile yakıştırıyorlardı o malkadını ama o olayda çok şaşırdılaro oğlanın ölmesine ben spoi vermedim tabi o anı bekledim görsünlerBırakmasaydı diyende oldu ormanda ve nolacak şimdi ona diye ama nolacanı demedim tabi dönecek diye
Final sezonunu senle bir kez daha izleyelim, kışın bakarızKuzgunu Onur saylak için bu twd de senin için izledim tekrarÖzellikle gitmeden ilk sezonu bitirtmeye çalıstım sonra kalır öyle
Sendende bahsettim bu mal kadını seviyor diyeHaydutlar konusunda haklılığı ortaya çıkınca biraz sinirleri azalır ama finalde küfür edecek noktaya gelirler bence
Oynayan adam lillye şey dedi ya fah#şe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?