The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Ben sevdim bir diziyi birisi izleyince çok seviniyor heyecanlanıyorum @Harunnn60 birazda senin için baktırıyorum oyunu oynayan adamıda sevdiler :F İlk sezonu köyden gitmeden izlettiricem diğer sezonlarıda memleketlerine gidince izlerler artık :Z :Z :Z

• Harika
Reactions: Harunnn60
2.Bölüme geçtik ilkini bitirdik sevdiler şapkalı kızı özellikle ama mal kadınıda sever gibi oldular :F Sonrakı yüzünü görseler L ile yakıştırıyorlar :A :A :A
Sende onlarla mı izliyorsun :F

Severler tabi ama 2 ve 3 bölümler de gıcık olacaklar kesin o zaman tepkilerini merak ediyorum :A

Şapkalı kız tabi favorileri olur hem yaşları da yakın :A

Zombilerden korkuyorlar mı :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Ben sevdim bir diziyi birisi izleyince çok seviniyor heyecanlanıyorum @Harunnn60 birazda senin için baktırıyorum oyunu oynayan adamıda sevdiler :F İlk sezonu köyden gitmeden izlettiricem diğer sezonlarıda memleketlerine gidince izlerler artık :Z :Z :Z
Bu huy bende de var sevdiğim bir şey olunca sevdiklerim de izlesin diyorum, Aaa cnm sende biraz inatçılık var ama zamanında bu ve x_men içim baya dil döktüm mesajlar duruyor hatta :A zor ikna oluyorsun bazen :A

• Harika
Bu huy bende de var sevdiğim bir şey olunca sevdiklerim de izlesin diyorum, Aaa cnm sende biraz inatçılık var ama zamanında bu ve x_men içim baya dil döktüm mesajlar duruyor hatta :A zor ikna oluyorsun bazen :A
Oyun hiç izlememiştim X Mende çocukluktan beridir soğuk baktığım birşeydi yanı senin hatrın olmasa normalde bakacağım şeyler değildi ikiside ama iyiki başlatmışsın diyorum şimdi :Z:Z:Z

Sende onlarla mı izliyorsun :F

Severler tabi ama 2 ve 3 bölümler de gıcık olacaklar kesin o zaman tepkilerini merak ediyorum :A

Şapkalı kız tabi favorileri olur hem yaşları da yakın :A

Zombilerden korkuyorlar mı :A
Benimle yaşıtolanda var şehirden gelenlerden ama köyde olanlar 18 altı :F Kızlarla ben hariç 3 kuız kuzenimle bakıyoruz içlerinden twd izleyende vardı korkanda köydeki kuzenim evet gerçi bir ben gergin izlemiyorum ama ilk izlerken bende senle :F :F :F

Köyde iş olmadımı yapacak bişi yok fındıklar bitince birlitke oturup diziler yabancı filmler bir sürü şey izledik :F

Zaten sevdiler izlicekler ama bu akşam bol bol ağlayacaz gibi yine dengem şaşacak :( :( :(
Ayy şey soracaktım sana sen hangi bölümlerde ağladın, unuttum sana sormayı

• Harika
Ne dediler ayrıntılı yazsana
L ile yakıştırıyorlardı o malkadını ama o olayda çok şaşırdılar :F o oğlanın ölmesine ben spoi vermedim tabi o anı bekledim görsünler :F Bırakmasaydı diyende oldu ormanda ve nolacak şimdi ona diye ama nolacanı demedim tabi dönecek diye :A :A :A

• Güldürdün
L ile yakıştırıyorlardı o malkadını ama o olayda çok şaşırdılar :F o oğlanın ölmesine ben spoi vermedim tabi o anı bekledim görsünler :F Bırakmasaydı diyende oldu ormanda ve nolacak şimdi ona diye ama nolacanı demedim tabi dönecek diye :A :A :A
Haydutlar konusunda haklılığı ortaya çıkınca biraz sinirleri azalır ama finalde küfür edecek noktaya gelirler bence :A

Oynayan adam lillye şey dedi ya fah#şe :F

• Güldürdün
Haydutlar konusunda haklılığı ortaya çıkınca biraz sinirleri azalır ama finalde küfür edecek noktaya gelirler bence :A

Oynayan adam lillye şey dedi ya fah#şe :F
Sendende bahsettim bu mal kadını seviyor diye :F :F :F

Forumu göstermedim okadar ısrar ettiler buraya bulaşmasınlar hesabıyla :A :A :A

• Güldürdün