The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Bırakanların finalinde keşke son sahnede oda gelse

Ama şapkalı kız hayata karşı daha iyi tecrübe edinip gelişti onunla gidince

Reactions: Harunnn60
Bırakanların finalinde keşke son sahnede oda gelse

Ama şapkalı kız hayata karşı daha iyi tecrübe edinip gelişti onunla gidince
Aynen öyle yinede 3.sezon o facia ölümü unutamıyorum
Orası hariç iyiydi .

Şu son bölümü izliyorum yine gülüyorum bazı sahnelere hala

Reactions: Çiğdem
Ahh ben 2013 yılının ocak ayında oynamıştım bunu..
eski günler aklıma geldi ne zaman kötü bir şey yaşasam bu oyunu oynardım unutmak için..
Zaten hayatta kalma adına güçlendririyor bizi bak final sahnesi gönderme yapmıs 1.sezona şuan görünce hatırladım

Aynen öyle yinede 3.sezon o facia ölümü unutamıyorum
Orası hariç iyiydi .

Şu son bölümü izliyorum yine gülüyorum bazı sahnelere hala
Zombi oğlan tarafı
Birde bizimle neden döüşüyordu mal kadını öldürdük diye biz mal kadını öldürmesek zombi çocuğu öldürücekmiş
Denkleme bak

Zombi oğlan tarafı
Birde bizimle neden döüşüyordu mal kadını öldürdük diye biz mal kadını öldürmesek zombi çocuğu öldürücekmiş
Denkleme bak
Son 30 saniyeye bak şok olursun
yok ben sevsem de biz doğru karar vermişiz , dizi olsa bizim senaryomuz kabul görür.

Zaten hayatta kalma adına güçlendririyor bizi bak final sahnesi gönderme yapmıs 1.sezona şuan görünce hatırladım

Ahh bunları nasıl buluyorsun ya. 🙂 beni çok mutlu ediyorsun cidden. çok sevindim. ilk sezonu sende çok seviyorsun. bende çok seviyorum. sanki daha bir samimilik var böyle bilmiyorum.. lee'nin de olması etkili olabilir bu sezonu beğenmemizde.

L ile ilk sezonun yeri daha ayrı kalacak kalbimde unutulmaz o sezon cnm

Şapkalı kızında en cici halleri tabi Birde L ile hep onla ilgileniyorduk

Resmen kendi katilini savundu bize mal zombi çocuk

Oyunu oynayan adam bu sahneleri görse kafayı yerdi
ya sen manyak mısın derdi.

James'i 2 ve 3 bölümlerde beğeniyordum ama son bölüm kafayı yedi cidden, böyle bir dünya da o şekilde hayatta kalınmaz, çok saçma düşünceleri, ama mağarada ki sahneler gerilimliydi, ve oynayan adam sayesinde arada güldüm

Büyümü yapacan bize diyor elini kaldırıyorya
Ama Mal kadını öldürmesek zombi çocukla o sahne olmayacak değilmi arap çocuğa sana güveniyoruz diyemicez bence gerekli sahneydi orası

Büyümü yapacan bize diyor elini kaldırıyorya
Ama Mal kadını öldürmesek zombi çocukla o sahne olmayacak değilmi arap çocuğa sana güveniyoruz diyemicez bence gerekli sahneydi orası
arap çocuğa güvenmezsek bu sefer köprü sahnesinde ya sarışın kız ölüyor ya piyanocu
çocuk silahı ateşlemiyor clem güvenmediği için
orada yine iyi bir seçim yaptık
dizi olsa böyle olmalı ayrıca baktığın çocuğa güvenmemek oyunun yapısı ile çelişmesi demek bence.

Gerçi şu mal kız yüzünden kızıştı oralar birazda neyse.
geberemedi gitti.

Ben karşımıza dikildiğinde korktum zaten şarkılı yerde

Bence oyunu oynayan adamın senaryosu iyi gitti zaten çoğunda bende öyle seçerdim
Şunu neden yaptın dediğim sadece 1 seçenek var ben 3.sezonda arap kadın ölsün der diğer kennıye benzeyeni kurtarırdım ama zaten arap kadını seçtiği için öldürdüler oda yine işime geldi

gece gece şarkı söylüyor ya ben korktum orada
adam da şaşırdı
Bilerek zombileri çekti oraya.

Evet o seçeneği seçmesine şaşırdım, birde yengesi ile kaçtı oda rezillik cnm bence sen bile şaşırdın
hem kadına yanaşmıyor hemde kaçalım diyo.

Şurada ne uğraşmıştık kaçık kadını öldürmeye hele şu saniyede küfür ediyoruz ve kurşunu yiyoruz oyunu oynayan adamda gülüyor
@Harunnn60

Aaa evet orasıda vardı unutmuşum
Ona tavrımız genel olarak netti ama o kaçma sahnesi biraz olmamıştı gerçi sonradan oda pişman olur gibi oldu ama o kadınla öpüşenler varmıs fotoları çıktı

Şurada ne uğraşmıştık kaçık kadını öldürmeye hele şu saniyede küfür ediyoruz ve kurşunu yiyoruz oyunu oynayan adamda gülüyor
@Harunnn60
Hahah bende zorlandım
Aaa aklıma geldi de sizi bu bölümde lilly kurtarmış cnm
Siz işinize gelmeyeni görmezsiniz tabi
33:00

Yorgundum saçma kararlar verdim dedi.

Herkes tepki göstermiş ya, oda yorum yapmış, sen yaptığı yorumlar çok gülmüştün.