L li dönemler o mesajları okuyorum bende ne güzeldiŞuan mart ayını hatırladım çiğdem ya.Off
L li dönemler o mesajları okuyorum bende ne güzeldiŞuan mart ayını hatırladım çiğdem ya.Off
Gizli gizli gece izlemedin dimi.
Biz @Harunnn60 ile oyunu bitirelim sende x meni bitir görev dağılımı yaptık kütük @MasacRE de bu süreçte tuhaf dizilerini rahat rahat izlesin
LCDP geliyor. Benim diziyi onun sonrasına bıraktım, şimdilik film izliyorum ben de@MasacRE DE ilgi çekmek için yapıyor olabilir
Artık ağustosta bakabilicem dizilere @Forumdash olmucak oyüzden @Harunnn60 sen ben götürürüzLCDP geliyor. Benim diziyi onun sonrasına bıraktım, şimdilik film izliyorum ben de
Hoşaf surat
Aaa yok bu gece izleyecemGizli gizli gece izlemedin dimi.
Biz üçümüz Punisher dışında bir dizide buluşamayız, zaten onu da @Forumdash dönene kadar ancak tamamlarız kaplumbağa hızıyla
Darkı izledik ya beraberBiz üçümüz Punisher dışında bir dizide buluşamayız, zaten onu da @Forumdash dönene kadar ancak tamamlarız kaplumbağa hızıyla@Harunnn60
Arada gülüyorumHoşaf suratBana birisini anımsatıyor
Soygun dizisini sanırım @Harunnn60 sarmamıştı onuBiz üçümüz Punisher dışında bir dizide buluşamayız, zaten onu da @Forumdash dönene kadar ancak tamamlarız kaplumbağa hızıyla@Harunnn60
Soygun dizisi derken🙄Soygun dizisini sanırım @Harunnn60 sarmamıştı onu@Forumdash da gidicek En iyisi rahmetliyi bekliyim ben bir kaç dizide o geldinde kalsın izlemeye
La Casa Papel sana okadar ısrar etmiştim ama 2.sezonda dublajlar değişmiş seslere alışamadım diye bahane uydurup kaçmıştınSoygun dizisi derken🙄
İzledim izledim merak etmeLa Casa Papel sana okadar ısrar etmiştim ama 2.sezonda dublajlar değişmiş seslere alışamadım diye bahane uydurup kaçmıştın@MasacRE
Hala rahmetliyi bekleyeceğim diyor ya, ne halin varsa görSoygun dizisini sanırım @Harunnn60 sarmamıştı onu@Forumdash da gidicek En iyisi rahmetliyi bekliyim ben bir kaç dizide o geldinde kalsın izlemeye
Hala rahmetliyi bekleyeceğim diyor ya, ne halin varsa gör
Aaa tamamladıysan güzel ozaman kütük beklesin ağustosta bakalımİzledim izledim merak etme
Ağustosta da izleyebiliriz aslındaAaa tamamladıysan güzel ozaman kütük beklesin ağustosta bakalım
Darkı Veletleri izledik niye beklemediniz beni diyecekHala rahmetliyi bekleyeceğim diyor ya, ne halin varsa gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?