L li dönemler o mesajları okuyorum bende ne güzeldiŞuan mart ayını hatırladım çiğdem ya.Off
![]()
L li dönemler o mesajları okuyorum bende ne güzeldiŞuan mart ayını hatırladım çiğdem ya.Off
![]()
Gizli gizli gece izlemedin dimi.
Biz @Harunnn60 ile oyunu bitirelim sende x meni bitir görev dağılımı yaptık kütük @MasacRE de bu süreçte tuhaf dizilerini rahat rahat izlesin![]()
![]()
![]()
LCDP geliyor. Benim diziyi onun sonrasına bıraktım, şimdilik film izliyorum ben de@MasacRE DE ilgi çekmek için yapıyor olabilir![]()
Artık ağustosta bakabilicem dizilere @Forumdash olmucak oyüzden @Harunnn60 sen ben götürürüzLCDP geliyor. Benim diziyi onun sonrasına bıraktım, şimdilik film izliyorum ben de![]()
Hoşaf surat
Aaa yok bu gece izleyecemGizli gizli gece izlemedin dimi.![]()
Biz üçümüz Punisher dışında bir dizide buluşamayız, zaten onu da @Forumdash dönene kadar ancak tamamlarız kaplumbağa hızıyla
Darkı izledik ya beraberBiz üçümüz Punisher dışında bir dizide buluşamayız, zaten onu da @Forumdash dönene kadar ancak tamamlarız kaplumbağa hızıyla@Harunnn60
Arada gülüyorumHoşaf suratBana birisini anımsatıyor
![]()
![]()
![]()
Soygun dizisini sanırım @Harunnn60 sarmamıştı onuBiz üçümüz Punisher dışında bir dizide buluşamayız, zaten onu da @Forumdash dönene kadar ancak tamamlarız kaplumbağa hızıyla@Harunnn60
Soygun dizisi derken🙄Soygun dizisini sanırım @Harunnn60 sarmamıştı onu@Forumdash da gidicek En iyisi rahmetliyi bekliyim ben bir kaç dizide o geldinde kalsın izlemeye
![]()
![]()
![]()
La Casa Papel sana okadar ısrar etmiştim ama 2.sezonda dublajlar değişmiş seslere alışamadım diye bahane uydurup kaçmıştınSoygun dizisi derken🙄
İzledim izledim merak etmeLa Casa Papel sana okadar ısrar etmiştim ama 2.sezonda dublajlar değişmiş seslere alışamadım diye bahane uydurup kaçmıştın![]()
![]()
@MasacRE
Hala rahmetliyi bekleyeceğim diyor ya, ne halin varsa görSoygun dizisini sanırım @Harunnn60 sarmamıştı onu@Forumdash da gidicek En iyisi rahmetliyi bekliyim ben bir kaç dizide o geldinde kalsın izlemeye
![]()
![]()
![]()
Hala rahmetliyi bekleyeceğim diyor ya, ne halin varsa gör![]()
Aaa tamamladıysan güzel ozaman kütük beklesin ağustosta bakalımİzledim izledim merak etme![]()
Ağustosta da izleyebiliriz aslındaAaa tamamladıysan güzel ozaman kütük beklesin ağustosta bakalım![]()
![]()
![]()
Darkı Veletleri izledik niye beklemediniz beni diyecekHala rahmetliyi bekleyeceğim diyor ya, ne halin varsa gör![]()