The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

@MasacRE Bir tuhaf diziye bulaştırmaya çalıstı ben baktım ama kendisi bakmadı bile :F Sonra başka dizi izlicem dedi 1 saat sonra başka buldum dedi kütük gibi yuvarlanıp gidiyordu aklı karışmış ekipten ayrı olunca öyle oluyor kütük bey :A :A :A
TWD izlese böyle olmazdı ama inat işte bu ikisi @Forumdash :A

3.Bölüm herşeyiyle efsaneydi beklediğimiz sahnede geldi ve aslında o sahne hakkında konusucam beklediğimizinde üstündeydi @Harunnn60 :love1: :love1: :love1:
L ile eskiden bir sahnenin aynısını görücez sandım ama şuna kadar olanları konuştuk L ile önce küçük çocuk olarak konustuk sonra bizim büyümüş halimizi gördü göz yaşım süzüldü yanağımdan :T
Herşeyi yukarıdan görmüş velet çocuk hakkında da konuşyuk onla bize öğütler verdi çok güzeldi ve herşey bitince tekrar gel buraya dedi inş finalde tekrar geliriz :bhr::bhr::bhr:

Yüzü yanık çocuğa önce hepsi senin yüzünden kerata dedik oyunu oynayan adam suçluyordu ama sonra diğerleri itmeye baslayınca çocuğu savunduk içinizden söyleyin benim gibi diyor dıştan suçlamayın diyor :F
Kolu kesik adamı döverek uyandırdık öyle huzurlu uyuma bakayım diyor :F Velet çocukta tekme atıyor :F Sigara verdik geberiyordu sigara öldürür güzel mesaj :F Sonra konuşturup öldürdük sonunda adamı bir geberememişti :A

Dışarıda zombi çocuğa buda nasıl bir manyak diyoruz zombileri öldürme dedi yanlışlıkla birini öldürdük :F Ve yüzde 4 oranla öldürenlerden çıktık ama panik atakla öldürdü oyunu oynayan adam panikliği geçmiyor :F
zombilerin içine girdik maskeyle çok gergnim diyor oyunu oynayan :F o nefes sesleride komikti :A velet çocuğa biraz kanım kaynadı kaç dedik hayır dedi benide ısır zombi olursan dedi :( sarısın kızla yakınlasırkan dünya topu attı üstümüze velet çouk :F Oyunu oynayan topu hemen yakalayamadı yine panik oldu :F

Kırmızı saçlı ecünnü bize oyn oynadı piyanocu çocuğun yanında bizi yakaladı ama sarısın kız onu öldürdü :A @Harunnn60 Senin oynadın oyunda piyanocu çocukmu öldürüyor malum sende sarısın kız hapisti :A Ama sankı sarısın kızın öldürmesi daha gerçekçi oldu :A Velet çocuk meydan okudu mal kadına o sahnede oyunu oynayan adam gülüyor velet çocuğa :F Velet çocuk ısırdı mal kadını oyunu oynayan adamda helal olsun ısırıkcı çocuk diyor :F Sonra şapkalı kız ve velet çocuk ikisi birden mal kadınla dövüştüler ecünnüyü bir deviremiyoruz :F Velet çocuğa öldür emri verdik ve mal kadın öldü aslında bu kadını ormanda bırakınca yanlıs oldunu diyordun Harun ama doğruymuş ozamandan görmüşüz bunun ecünnü oldunu :A Sonda bomba atıldı ve bitti 😱😱😱

• Harika
Reactions: Harunnn60