He evet hatırladım.Yokmu onun için trip ölsün dedikte kızılderili kadın ters köşe yapmıştı
Şu moruk karıyı da unutma.
He evet hatırladım.Yokmu onun için trip ölsün dedikte kızılderili kadın ters köşe yapmıştı
Yeni sezona iyi ki bunlarla devam etmedikHahah sesli güldürdün beni.Evet Kate'nin ortamı germe gibi bir huyu var ne kadar sevsem de.
Bırakırdın zaten Kate başrolde olsa bir sezon dahaYeni sezona iyi ki bunlarla devam etmedik
Kızılderili kadın diye buna diyorum zaten cnmHe evet hatırladım.
Şu moruk karıyı da unutma.@xemrexxx İzlese severdi eminim.
Ekli dosyayı görüntüle 69490
Bunu bende vurmuştumKızılderili kadın diye buna diyorum zaten cnm
Vururdum gıcık oluyordum bunla yanındakı hormonlu korumalarınaBunu bende vurmuştumSen oynasan vurur muydun peki?
Ortalık karıştığı için demiş olabilir .Vururdum gıcık oluyordum bunla yanındakı hormonlu korumalarınaAma oyun boyunca herkesi vur diyen şapkalı kız bu sefer neden vurdun dedi
Oyunu oynayan adam diğer seçenekleride seçerek video yapacam dedi ama yapmadı sanırımBırakırdın zaten Kate başrolde olsa bir sezon daha
Neyi seçersen seç birisi carlıyorOrtalık karıştığı için demiş olabilir .Birde bu oyunda herkesi memnun edemiyorsun cnm.
Yoğunluktan unuttun herhalde.Oyunu oynayan adam diğer seçenekleride seçerek video yapacam dedi ama yapmadı sanırım
Daha gelmeyecek mi oyun yine gelir belkiYoğunluktan unuttun herhalde.
Final sezonuna geçtik artık. Bende daha hiçbir şey bilmiyorum çok heyecanlıyım bir yandan da bitecek diye üzülüyorumm .
Gelir ama başka insanların hayatları gelir belki ilerde.Daha gelmeyecek mi oyun yine gelir belki
Bugün bitirmeyecek miydik zaten cnm.Bu veletleri napacaz izleme hevesimde kaçtı seni rahat rahat bekleyebilirim @Harunnn60@Forumdash @MasacRE de bitirdiler onlardan da kurtulduk zaten
Ooo çok güzel müziği özellikle çok duygulandırdı ve L i 3.sezon boyunca hatırlamadılar ona üzülüyorduk final sezonunda hatırlamaları çok dokunduGelir ama başka insanların hayatları gelir belki ilerde.Birde yapımcı firması iflas etti biliyorsun son sezon oyunu TWD dizisinin yapımcıları yaptı, yoksa hikaye yarıda kalacaktı.
Türkçe altyazılı fragmanı buldum senin için.Clem 15-16 yaşına gelmiş. Bu sefer daha genç oyuncular var.
İzle bakalım bende şimdi senle izleyeceğim
Benimde iki 7 ve 8 varBugün bitirmeyecek miydik zaten cnm.Senin bir bölümün kaldı benim 2.
Ooo çok güzel müziği özellikle çok duygulandırdı ve L i 3.sezon boyunca hatırlamadılar ona üzülüyorduk final sezonunda hatırlamaları çok dokundu
İzlerim akşam cnm dert etmeBenimde iki 7 ve 8 var
Şu 2 bölümü akşama izleyelim gece yorum yapalımİzlerim akşam cnm dert etmehavalar zaten sıcak çekemem öğlen şimdi
Aaa olur cnm Cuma izlerizAynen öyle son sezon artık Lee şöyle güzel hatırlansın iyice.Grafikler efsane olmuş, Clem de ayrı bir güzellemiş.
Ben diyorum yarın dinlenelim Cuma günü izlemeye başlayalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?