Aaa işte deividi savunup karısıyla olmayı seçmişler çoğunlukta ve suçluda biz oluyoruzDeli Kate üzüldüm.Zaten ilişkiye de yanaşmadınız..
Tripp iyi ama adamın başına neler geldi birde doktor kıza takık olmasa daha iyi olacak
Aaa işte deividi savunup karısıyla olmayı seçmişler çoğunlukta ve suçluda biz oluyoruzDeli Kate üzüldüm.Zaten ilişkiye de yanaşmadınız..
Tripp iyi ama adamın başına neler geldi birde doktor kıza takık olmasa daha iyi olacak
Şimdi bana da mı laf çarptınAaa işte deividi savunup karısıyla olmayı seçmişler çoğunlukta ve suçluda biz oluyoruz![]()
![]()
Bu insanların namus anlayısına bitiyorum vlla
![]()
![]()
![]()
Kate ile adamı yanaştırmayı seçen çoğunluğa diyorum cnmŞimdi bana da mı laf çarptın
Destere ile fantezilerini anlattırma şimdi bana![]()
Ahh izledim bende bitirdim bence de aslında iyiydi 3.sezon.Öncelikle şunu söyliyim @Harunnn60 ben bu sezonu çok beğendim şimdi oynayanlar ve oyunu oynayan adamda düşük bulmuş bunun sebebide duygusal bağ kurulmadığından ama olaylara aksiyona bakarsak eğer 2.sezondan daha aksiyonluydu bu sezon1.Sezon zaten ayrı kalbimizde
![]()
Benimde tek üzüldüğüm kısımdı sende orada ağlamışsındırAhh izledim bende bitirdim bence de aslında iyiydi 3.sezon.Ben bir yerde ağladım hatta.
Aslında Clem hariç Kenny de tam bu sezon olsa çok iyi oldu o biraz harcanmış.
![]()
Tabi gözlerim doldu.Benimde tek üzüldüğüm kısımdı sende orada ağlamışsındır![]()
Bu sezonun tek eksikliği bu duygusal bağdı onuda bunda yaşadım ama şu Kate geberseydi keşke naptı etti hayatta kaldı ecünnü ona sinirlendimTabi gözlerim doldu.1 ve 2 'sezonlarında gözlerim dolmuştu dedim 3.sezonda dolmaz böyle bir şey , ama yok ne yaptılar ettiler bu sefer yine ağlatmayı başardılar
![]()
5.Bölüm sezon finali
Kate i o zombi kadın sandım sevinmiştim kurtulduk diye yine baş belası ortaya çıktıDevid ile kavga ettik seni seviyorum demedik şapkalı kız bizi kurtardı ve yine olaylar birbirine girdi
Gabenin ölümü bence bu sezonun tek duygusal ölümüydü o duygusallığı ben yaşadım
![]()
![]()
Şapkalı kızın saçını kesmemiz duygusal konuşamızda L ile sahnelerimizi hatırlattı banaHayata dahil mesajlar verildi sonra oyunu oynayan adam benim gibi konuştu yanı sevdiklerinize sahip çıkın ölüm geldimi bir anlamı yok bi şeyin
Şapkalı kız arap bebeği bulmaya gitti bakalım neler olacak yeni sezonda
Bu arada oyun bitince Kate ile öpüşme sahnesi göründü oyunu oynadığımız karakterin ve oyunu oynayan adamda şaşırdı bende sinirlendim ama biz tavrımızı hep net tuttuk içimiz rahat![]()
![]()
Sen kendi oyununda öldürürdün eminim.Bu sezonun tek eksikliği bu duygusal bağdı onuda bunda yaşadım ama şu Kate geberseydi keşke naptı etti hayatta kaldı ecünnü ona sinirlendim![]()
![]()
![]()
Doktor kızda ölmedi.Bu sezonun tek eksikliği bu duygusal bağdı onuda bunda yaşadım ama şu Kate geberseydi keşke naptı etti hayatta kaldı ecünnü ona sinirlendim![]()
![]()
![]()
Bereli çocuk kalsada diğerleri geberseydiSen kendi oyununda öldürürdün eminim.Ama canım David'i seçsen o ruhsuz ile napacaktın allah aşkına sende.
Yani oyunda çok iyi bir alternatif sunmuyor ki sana.
![]()
Kel kafalı arap kadınla idare edecezDoktor kızda ölmedi.Bu sezon öldüremediniz kadınları ilk tefa.
![]()
Hepsinin ayrı ayrı yaşadığı alternatif sonlar varBereli çocuk kalsada diğerleri geberseydiÖyle bir ihtimalde varmış sanırım yorumda diyordu
![]()
O kimdi cnm?😳Kel kafalı arap kadınla idare edecez![]()
![]()
![]()
Aaa yalnız artık deivid olmadı için yakınlasabilirler oyunu oynayan adam oyüzden rahatlamıstır3X5 SEZON FİNALİ
Güzeldi bu sezon.
Kate ölecek diye çok korkmuştum kadın ölmedi.Kedi gibi 9 canlı.
Trippe yazık oldu resmen harcandı.Hiç öldürmeye gerek yoktu bu adamı.
David ile olan kavgalarında tabii ki Kate' yanında olurdum yalnız Kate az değil ortalığı orada karıştırdı ikinizi de niye sevdim diye.Javi ile David kavga etti sonra David, Gabe ile gidince oyunu oynayan adam , baba yapacak bir şey yok senin oğlun tam bir mal deyince sesli güldüm
@Çiğdem in söyleceği lafları kullanması çok komik.
Javi ile Kate'yi seçenler %51 mişSonda öpüşmelerini görünce bende şok oldum @Çiğdem %23 ile azınlıktasınıZ.
Sonda birde Kate benden uzaklaş bir süre dedi Javi'ye.
oynayan adam da napacan yalnız kaldın dedi , orada güldüm
Kadına o kadar şey söylediniz sonra yakınlık bekliyorsunuz @Çiğdem de şaşırmıştır.
Gabe'ye aşırı üzüldümErgen filandı ama çocuk olunca insan üzülüyor, ölüm sahnesi aşırı duygusaldı yine gözlerim doldu orada
birde müzik girince.
Clem, Aj bulmaya devam etti hikayesi devam edecek.
Aaa yok bu adam çekmediyse başka video istemem o kişneyen mal kadınlarını getirirsinHepsinin ayrı ayrı yaşadığı alternatif sonlar varAkşam atarım istersen sana.
![]()
Hahah sesli güldürdün beni.Aaa yalnız artık deivid olmadı için yakınlasabilirler oyunu oynayan adam oyüzden rahatlamıstırAma yasak ilişki olmayınca katenin işine gelmiyor tabi hevesi kaçtı
![]()
![]()
![]()
Yokmu onun için trip ölsün dedikte kızılderili kadın ters köşe yapmıştıO kimdi cnm?😳