The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Deli Kate üzüldüm. :( Zaten ilişkiye de yanaşmadınız..

Tripp iyi ama adamın başına neler geldi birde doktor kıza takık olmasa daha iyi olacak :A
Aaa işte deividi savunup karısıyla olmayı seçmişler çoğunlukta ve suçluda biz oluyoruz :A :A :A Bu insanların namus anlayısına bitiyorum vlla :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Öncelikle şunu söyliyim @Harunnn60 ben bu sezonu çok beğendim şimdi oynayanlar ve oyunu oynayan adamda düşük bulmuş bunun sebebide duygusal bağ kurulmadığından ama olaylara aksiyona bakarsak eğer 2.sezondan daha aksiyonluydu bu sezon :A 1.Sezon zaten ayrı kalbimizde :bhr::bhr::bhr:

• Harika
5.Bölüm sezon finali
Kate i o zombi kadın sandım sevinmiştim kurtulduk diye yine baş belası ortaya çıktı :( Devid ile kavga ettik seni seviyorum demedik şapkalı kız bizi kurtardı ve yine olaylar birbirine girdi :F Gabenin ölümü bence bu sezonun tek duygusal ölümüydü o duygusallığı ben yaşadım :( :( :(

Şapkalı kızın saçını kesmemiz duygusal konuşamızda L ile sahnelerimizi hatırlattı bana :( Hayata dahil mesajlar verildi sonra oyunu oynayan adam benim gibi konuştu yanı sevdiklerinize sahip çıkın ölüm geldimi bir anlamı yok bi şeyin :(

Şapkalı kız arap bebeği bulmaya gitti bakalım neler olacak yeni sezonda :Z:Z:Z

Bu arada oyun bitince Kate ile öpüşme sahnesi göründü oyunu oynadığımız karakterin ve oyunu oynayan adamda şaşırdı bende sinirlendim ama biz tavrımızı hep net tuttuk içimiz rahat :A :A :A

• Harika
Öncelikle şunu söyliyim @Harunnn60 ben bu sezonu çok beğendim şimdi oynayanlar ve oyunu oynayan adamda düşük bulmuş bunun sebebide duygusal bağ kurulmadığından ama olaylara aksiyona bakarsak eğer 2.sezondan daha aksiyonluydu bu sezon :A 1.Sezon zaten ayrı kalbimizde :bhr::bhr::bhr:
Ahh izledim bende bitirdim bence de aslında iyiydi 3.sezon. :D Ben bir yerde ağladım hatta. :D Aslında Clem hariç Kenny de tam bu sezon olsa çok iyi oldu o biraz harcanmış. :D

• Harika
Reactions: Çiğdem
Tabi gözlerim doldu. :( 1 ve 2 'sezonlarında gözlerim dolmuştu dedim 3.sezonda dolmaz böyle bir şey , ama yok ne yaptılar ettiler bu sefer yine ağlatmayı başardılar :(
Bu sezonun tek eksikliği bu duygusal bağdı onuda bunda yaşadım ama şu Kate geberseydi keşke naptı etti hayatta kaldı ecünnü ona sinirlendim :A :A :A

• Güldürdün
5.Bölüm sezon finali
Kate i o zombi kadın sandım sevinmiştim kurtulduk diye yine baş belası ortaya çıktı :( Devid ile kavga ettik seni seviyorum demedik şapkalı kız bizi kurtardı ve yine olaylar birbirine girdi :F Gabenin ölümü bence bu sezonun tek duygusal ölümüydü o duygusallığı ben yaşadım :( :( :(

Şapkalı kızın saçını kesmemiz duygusal konuşamızda L ile sahnelerimizi hatırlattı bana :( Hayata dahil mesajlar verildi sonra oyunu oynayan adam benim gibi konuştu yanı sevdiklerinize sahip çıkın ölüm geldimi bir anlamı yok bi şeyin :(

Şapkalı kız arap bebeği bulmaya gitti bakalım neler olacak yeni sezonda :Z:Z:Z

Bu arada oyun bitince Kate ile öpüşme sahnesi göründü oyunu oynadığımız karakterin ve oyunu oynayan adamda şaşırdı bende sinirlendim ama biz tavrımızı hep net tuttuk içimiz rahat :A :A :A

3X5 SEZON FİNALİ

Güzeldi bu sezon. :Z
Kate ölecek diye çok korkmuştum kadın ölmedi. :A Kedi gibi 9 canlı. :A

Trippe yazık oldu resmen harcandı. :( Hiç öldürmeye gerek yoktu bu adamı.

David ile olan kavgalarında tabii ki Kate' yanında olurdum yalnız Kate az değil ortalığı orada karıştırdı ikinizi de niye sevdim diye. :A Javi ile David kavga etti sonra David, Gabe ile gidince oyunu oynayan adam , baba yapacak bir şey yok senin oğlun tam bir mal deyince sesli güldüm :F @Çiğdem in söyleceği lafları kullanması çok komik. :F

Javi ile Kate'yi seçenler %51 miş :A Sonda öpüşmelerini görünce bende şok oldum @Çiğdem %23 ile azınlıktasınıZ. :A Sonda birde Kate benden uzaklaş bir süre dedi Javi'ye. :A oynayan adam da napacan yalnız kaldın dedi , orada güldüm :F Kadına o kadar şey söylediniz sonra yakınlık bekliyorsunuz @Çiğdem de şaşırmıştır. :A

Gabe'ye aşırı üzüldüm :( Ergen filandı ama çocuk olunca insan üzülüyor, ölüm sahnesi aşırı duygusaldı yine gözlerim doldu orada :( birde müzik girince.

Clem, Aj bulmaya devam etti hikayesi devam edecek. :Z

• Harika
Bu sezonun tek eksikliği bu duygusal bağdı onuda bunda yaşadım ama şu Kate geberseydi keşke naptı etti hayatta kaldı ecünnü ona sinirlendim :A :A :A
Sen kendi oyununda öldürürdün eminim. :A Ama canım David'i seçsen o ruhsuz ile napacaktın allah aşkına sende. :A Yani oyunda çok iyi bir alternatif sunmuyor ki sana. :A

• Güldürdün
3X5 SEZON FİNALİ

Güzeldi bu sezon. :Z
Kate ölecek diye çok korkmuştum kadın ölmedi. :A Kedi gibi 9 canlı. :A

Trippe yazık oldu resmen harcandı. :( Hiç öldürmeye gerek yoktu bu adamı.

David ile olan kavgalarında tabii ki Kate' yanında olurdum yalnız Kate az değil ortalığı orada karıştırdı ikinizi de niye sevdim diye. :A Javi ile David kavga etti sonra David, Gabe ile gidince oyunu oynayan adam , baba yapacak bir şey yok senin oğlun tam bir mal deyince sesli güldüm :F @Çiğdem in söyleceği lafları kullanması çok komik. :F

Javi ile Kate'yi seçenler %51 miş :A Sonda öpüşmelerini görünce bende şok oldum @Çiğdem %23 ile azınlıktasınıZ. :A Sonda birde Kate benden uzaklaş bir süre dedi Javi'ye. :A oynayan adam da napacan yalnız kaldın dedi , orada güldüm :F Kadına o kadar şey söylediniz sonra yakınlık bekliyorsunuz @Çiğdem de şaşırmıştır. :A

Gabe'ye aşırı üzüldüm :( Ergen filandı ama çocuk olunca insan üzülüyor, ölüm sahnesi aşırı duygusaldı yine gözlerim doldu orada :( birde müzik girince.

Clem, Aj bulmaya devam etti hikayesi devam edecek. :Z
Aaa yalnız artık deivid olmadı için yakınlasabilirler oyunu oynayan adam oyüzden rahatlamıstır :F Ama yasak ilişki olmayınca katenin işine gelmiyor tabi hevesi kaçtı :A :A :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
173,176
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil