Geciktirdik biraz sanki.Son bölüm yarın bitirelim istersen twd dizisini bugün sezon fınalıını izleyelim
Geciktirdik biraz sanki.Son bölüm yarın bitirelim istersen twd dizisini bugün sezon fınalıını izleyelim
İzleyelim diyoırsan geceye kadar izlerimGeciktirdik biraz sanki.
İzlerken zevk alıyorsan sıkıntı yok benim için.Aaa birde şöyle bişi var ben izledikten sonra 1 saat geçse unutuyorumYabancı dizileri metin belgesine kaydetiyorum unutmıyayım diye yorumumu @Harunnn60Bu oyunu kaydetmiyorum birde dün izlemiştim gece gelemedim için bugün yaptım herşey aklımda kalmıyor ama yinede baya detaylı yazmaya çalısıyorum senin için
Başta biraz tedbirli davranmıştım çünkü oyunla alakalı ve böyle izlediğiyle alakalıda fikrim yoktu ama çok sardı bende oynamayı düşünüyorum yükleyecem 1.sezonu düşünüyorum L den dolayıİzlerken zevk alıyorsan sıkıntı yok benim için.
Biz kellyı bırakmamayı seçtik ama bırakanlar da olmuş yanı yeni oyun acaba nasıl başlıyor yanı bırakanalra ayrı bırakmayanalra ayrımı@Çiğdem bir ara izleyelim.
Kenny.Biz kellyı bırakmamayı seçtik ama bırakanlar da olmuş yanı yeni oyun acaba nasıl başlıyor yanı bırakanalra ayrı bırakmayanalra ayrımı
Acaba bıraksaydık kennıyı 3.sezon baslagıcı değişiyormuyduKenny.
Aslında Kenny ile gidenler daha fazla. %50'den fazla. Oyun 2014'de çıkmış o zaman herkes kenny demişti. Adam da geç oynamış o yüzden oran düşmüş. diğer oyuncular da diğer seçenekleri görmek istediler sanırım.
Bana kalırsa Kenny ile gitmek daha iyi. Zaten diğer sonları sen izlemedin ama ben izledim. En gerçekçi ve en iyisi bizim izlediğimiz son.
3.Sezon için bir şey diyemem ben Ocak ayında oynadım.
Final sezonunu sırf senin için bekledim.Yani nasıl bitti hiçbir bilgim yok.
Bu oyunda fark edersen temel senaryo aynen ilerliyor biz küçük şeyleri değiştirebiliyoruz sadece. O yüzden senarist sanki bizim yönetmemizi istiyor ama el altından kendisi yönetiyor.Acaba bıraksaydık kennıyı 3.sezon baslagıcı değişiyormuydu
3.sezonuda izleyip yeniyi birlitke izleriz ozaman bizim kırmızı şapkalı vardır inş yine
Gerçi sen bu seferde onu kıskanıyordun o yoksa hayalet sesli ecünnülerden birinden iZlettirirsin
Kırmızı şapkalı adam eğlendirir biziBu oyunda fark edersen temel senaryo aynen ilerliyor biz küçük şeyleri değiştirebiliyoruz sadece. O yüzden senarist sanki bizim yönetmemizi istiyor ama el altından kendisi yönetiyor.
Şimdi 3.sezon için bir şey demeyeceğim ama ilk 2 sezona göre düşük.Beklentini düşür.
Hangi kadını diyorsun? Çok varda... 🙄🙄Kırmızı şapkalı adam eğlendirir bizi
Senin mal kadınıda izleyecez daha
X MenHangi kadını diyorsun? Çok varda... 🙄🙄
Yarın baya işim aynı güne birikti@Çiğdem yarın başlıyoruz bakalım.
Dark ne alakaYarın baya işim aynı güne birikti2 dark bölümü var bir bu var sonra 21:00 de parlak takımı çekimi var
Akşama baya yoğunluk var bakalım onun için gündüz halletmeye çalısabilirim
Aaa şey şu veletlerin dizisi pardonDark ne alaka
İstersen pazar başlarız
Şu şeyi azalt diyorum sana? 🙄Aaa şey şu veletlerin dizisi pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?