Sen böyle ölüm anında anlamlı sözler söyleyebilir misin acaba?
Hiç ölmediğim için bilemiyorum.@Jonsnow mesajını anlayamadım bir daha yaz.![]()
Sen böyle ölüm anında anlamlı sözler söyleyebilir misin acaba?🙄
Bir daha oy kullanacaksınız yazmışsı ya ne oyu yazmıştım da cikmamiss@Jonsnow mesajını anlayamadım bir daha yaz.![]()
Sen böyle ölüm anında anlamlı sözler söyleyebilir misin acaba?🙄
Finalde oy kullanacaksın o kadar.Bir daha oy kullanacaksınız yazmışsı ya ne oyu yazmıştım da cikmamiss![]()
aaaa ben seni şuana kadar hep maggie fanı anıyorum sezon boyunca @destere ile birlikte maggieden başka birşey demediniz siz ikiniz 3 kelimeden 2 kellimeniz hep maggie oluyordu fan değilim diyorsunda sen maggie fanlarından bile daha fenasınBir oy daha kullanacaksın.
Ben Maggie fanı değilim bunu nereden çıkardın?
Ben tavsiye ettim izle diye. @beyazsoy da kırmadı beni izledi. İlk 2 sezonu çok beğendin. Sanırım oda Maggie'yi çok beğeniyor.![]()
Şimdi şöyle aslında ben yanlış anlattım.aaaa ben seni şuana kadar hep maggie fanı anıyorum sezon boyunca @destere ile birlikte maggieden başka birşey demediniz siz ikiniz 3 kelimeden 2 kellimeniz hep maggie oluyordu fan değilim diyorsunda sen maggie fanlarından bile daha fenasın![]()
ayoll bende öyle diyorum işte harun fanı olmasına rağmen o bile maggieyi seçmedi dedim yani performansa baktın benim söylediğim uygun oluyo bu konuyaŞimdi şöyle aslında ben yanlış anlattım.Evet Maggie'yi çok seviyorum hatta dizi de olmasa dizi kan kaybeder ama biz burada tüm kadın oyuncuların performanslarını değerlendiriyoruz.
O yüzden bende ilk kadın oyuncular ağır basıyor yoksa Maggie'yi çok severim.
![]()
Evet performansa baktım. Sonuçta bu etkinlik güzellik yarışması değil. Kim daha iyi oynuyorsa onu seçiyoruz.ayoll bende öyle diyorum işte harun fanı olmasına rağmen o bile maggieyi seçmedi dedim yani performansa baktın benim söylediğim uygun oluyo bu konuya
![]()
ben güzelliğe bakmıyorum zaten benim favorim michonneEvet performansa baktım. Sonuçta bu etkinlik güzellik yarışması değil. Kim daha iyi oynuyorsa onu seçiyoruz.Tabi seni zor ikna ettik bu konuda.😵
Aaa sizde mi izliyorsunuz?Michınne,maggie ikiside çok iyi oyuncular
Ohh iyi bari.Hiç kaçırdığım bölümü olmadı
Bu arada sıralamayı değiştirdim çünkü bethi unutmuşum oda çok iyi.Aaa sizde mi izliyorsunuz?![]()
Anladım.Bu arada sıralamayı değiştirdim çünkü bethi unutmuşum oda çok iyi.
Denk geldi inan sadeceAnladım.Bu arada siz bu konuyu nasıl hemen buldunuz. Maşaallah çok hızlısınız.
![]()