ayy bu maggieye kim oy kullanıyor birde en çok oyu almış![]()
Pisss sus kız.
ayy bu maggieye kim oy kullanıyor birde en çok oyu almış![]()
benn veriyorum ne varrr 1. o olmalıPisss sus kız.Meggie o dizinin en güzeli, Oyunculuğuda iyi bence.
Zenciye kim veriyor asıl bu kadar oy.
![]()
benn veriyorum ne varrr 1. o olmalı
ayrıca maggieye @Harunnn60 bile fanı olmasına rağmen oy atmamış bunuda göz önünde bulundur bence![]()
hadi oradan beee michhone 1.olucak 10 puan la maggieye yetiştik şuan ayy birazdan geçeriz çalışmalar devam ediyorO kara şey 1. olmamalı.İyidir ama bir Meggie yada Andrea olamaz hatta Lori bile olamaz olamadı.
![]()
hadi oradan beee michhone 1.olucak 10 puan la maggieye yetiştik şuan ayy birazdan geçeriz çalışmalar devam ediyor![]()
nasıl öndeydi bee 10 oyla amggie en çok oy alandı bende mesaj ayzdım işte buna kim oy veriyor en çok oyu almıs diye o mesajı yazarken maggie öndeydi şimdi eşitlenmişAyy Meggie ona yetişti asıl.Öndeydi Michonne.
Vaay hiç bilmiyordum ben yorumlarda yoktun hiç ?Estagfullah @harunn60 sayesinde ilk 4 sezona baktım artık çok tekrara dustukleri için izlemeyi biraktim. Ender beğendiğim yabacı dizilerden biridir. Hatta ikinci sezonu ders diye okutabilir bizim senaristlere)))
nasıl öndeydi bee 10 oyla amggie en çok oy alandı bende mesaj ayzdım işte buna kim oy veriyor en çok oyu almıs diye o mesajı yazarken maggie öndeydi şimdi eşitlenmiş![]()
Toplu olarak izledim ondan fazla yorum yapmamış olabilirim. Maggie ve RickVaay hiç bilmiyordum ben yorumlarda yoktun hiç ?En sevdiğin kim diziden ?
yanlı bakmıssın ben yorum yaparken 10 oyda sade maggie vardı oyüzden öyle yazmıstım biz konusurken michonne 10 olmuşBen sabahta baktım 10-10 du.![]()
yanlı bakmıssın ben yorum yaparken 10 oyda sade maggie vardı oyüzden öyle yazmıstım biz konusurken michonne 10 olmuş![]()
Ay ya Andrea'm inşallah finale kalır.
Maggie'ye kim oy veriyor ya.Oyunculuk o kadar da iyi değil.![]()
ayy şu çocuk kadar zevkli olsanıs keşkeDün demiştim uğraştırıyorsun diye.![]()
Yerim seni canısı.ayy şu çocuk kadar zevkli olsanıs keşke![]()
Bir oy daha kullanacaksın.ANDREEEAAAAA![]()
Ben Maggie fanı değilim bunu nereden çıkardın?benn veriyorum ne varrr 1. o olmalı
ayrıca maggieye @Harunnn60 bile fanı olmasına rağmen oy atmamış bunuda göz önünde bulundur bence![]()
Ben tavsiye ettim izle diye. @beyazsoy da kırmadı beni izledi. İlk 2 sezonu çok beğendin. Sanırım oda Maggie'yi çok beğeniyor.Vaay hiç bilmiyordum ben yorumlarda yoktun hiç ?En sevdiğin kim diziden ?
Maggie'yi beğenmeyeni döverler zaten.Bir oy daha kullanacaksın.
Ben Maggie fanı değilim bunu nereden çıkardın?
Ben tavsiye ettim izle diye. @beyazsoy da kırmadı beni izledi. İlk 2 sezonu çok beğendin. Sanırım oda Maggie'yi çok beğeniyor.![]()
Bu arada ne ara oylar bu kadar yükseldi ya. Bir hile mi yaptınzı naptınız.ssMaggie'yi beğenmeyeni döverler zaten.![]()
Bu arada ne ara oylar bu kadar yükseldi ya. Bir hile mi yaptınzı naptınız.ss![]()
![]()
Senaristlerin suçu kadına hep aynı repliği vermişler.
Senaristlerin suçu kadına hep aynı repliği vermişler.![]()