Kütük @MasacRE beni şaşırttı vlla diyeceklerimi demiş 😱😱😱
Son sezonlardan dolayı ve Rickinde çıkıcağı haberlerle bu sezona şans bile vermemişler bence çoğunluk
Konuyu çok güzel toparladılar ben fısıldayanlar konusunu sevdim mesala gelecek sezona yansıyacak bu durum bence gelecek sezon tekrar yüksek izlenme alacak kaçanlar gelecek
Sanki GoT reytingden dolayı bitti, isteseler 20 sezon da çekerlerdi ama diziyi gereksiz yere uzatmak bir marifet değil anlayın artık şunu
Vasat 7-8. sezonlardan sonra ilaç gibi geldi diyebilirim bu sezon. Son iki sezonda hiç görmediğimiz iyi bölümler gördük: 15,5 ve 8’den bahsediyorum. Ki dikkat edersek hepsi de bazı karakterlerin harcandığı bölümler. Angela Kang yine aynı şekilde devam eder umarım.
O kadar da değil bence ama 7'de bitse iyi olurdu. Şu anki konuyu söyliyim bir grup var zombi derilerini kafasına geçirip zombi gibi takılıyor.4-5 sezon önce bitmeliydi. Aç gözlü yapımcılar prestijli bir dizi bırakmak yerine ceplerini mümkün olduğunca para doldurmaya çalıştılar. Böyle yapımcıların işlerinden uzak durmak gerek.
4. sezondan bahsediyorsun sanırım, ilk yarısı harikaydı hatta 8. bölümü izledikten sonra kendime gelememiştim. Sonraki yarısında karakterler birbirinden ayrıldığı için biraz sıkıcıydı o konuda hak veriyorum. Yine de 7. sezonun vasatlığını herhangi bir sezon geçemez.7 - 8.sezonu yersiz gömüyorsunuz bence sürekli tren yolunda geçen sezondan iyiydi.
Peki senin düşüncen saygı duyarım.4. sezondan bahsediyorsun sanırım, ilk yarısı harikaydı hatta 8. bölümü izledikten sonra kendime gelememiştim. Sonraki yarısında karakterler birbirinden ayrıldığı için biraz sıkıcıydı o konuda hak veriyorum. Yine de 7. sezonun vasatlığını herhangi bir sezon geçemez.
7 - 8.sezonu yersiz gömüyorsunuz bence sürekli tren yolunda geçen sezondan iyiydi.
7.Sezon Neganın ilk geldiği sezondu dimi o güzeldi ayoll 8.Sezon biraz düşüktü ikinci yarısınıda izleyememiştim ama @dreamy dediği şey yanı bu dizi 4.sezonun ikinci yarısında bozdu Valinin gidiş bölümüyle yanı 4.seoznun mini sezon arasına kadar olan ilk 3.5 sezon çok iyiydi 4.sezonun ikinci yarısıyla birlikte eski tadı çok alamadık Validen sonra yanı Ama 7.sezon Neganla iyiydi bencede @MasacRE @Harunnn604. sezondan bahsediyorsun sanırım, ilk yarısı harikaydı hatta 8. bölümü izledikten sonra kendime gelememiştim. Sonraki yarısında karakterler birbirinden ayrıldığı için biraz sıkıcıydı o konuda hak veriyorum. Yine de 7. sezonun vasatlığını herhangi bir sezon geçemez.
oyun içinde bir sezon sıralaması yapsana7.Sezon Neganın ilk geldiği sezondu dimi o güzeldi ayoll 8.Sezon biraz düşüktü ikinci yarısınıda izleyememiştim ama @dreamy dediği şey yanı bu dizi 4.sezonun ikinci yarısında bozdu Valinin gidiş bölümüyle yanı 4.seoznun mini sezon arasına kadar olan ilk 3.5 sezon çok iyiydi 4.sezonun ikinci yarısıyla birlikte eski tadı çok alamadık Validen sonra yanı Ama 7.sezon Neganla iyiydi bencede @MasacRE @Harunnn60
Aaa demiştim aslında konuda L ve 1.sezon zirvede İkinci sıramda Büyük final var hem sonu olsun hem yine L olsun Üçüncü sırada üçüncü oyun var ve en aksiyonlu sezonda buydu 4.Sırada ikinci sezon var sanırım oyuncu seçimi konusunda en gıcık karakterler bu sezon vardı hele o çiftlikteki aileoyun içinde bir sezon sıralaması yapsana
Ben niye 7 ve 8'İ keyifle izledim anlamıyorum herkes kötülüyor.7.Sezon Neganın ilk geldiği sezondu dimi o güzeldi ayoll 8.Sezon biraz düşüktü ikinci yarısınıda izleyememiştim ama @dreamy dediği şey yanı bu dizi 4.sezonun ikinci yarısında bozdu Valinin gidiş bölümüyle yanı 4.seoznun mini sezon arasına kadar olan ilk 3.5 sezon çok iyiydi 4.sezonun ikinci yarısıyla birlikte eski tadı çok alamadık Validen sonra yanı Ama 7.sezon Neganla iyiydi bencede @MasacRE @Harunnn60
seri izlersen keyifli gelir 8 nasıl beğendin sen ya, ben seri izlediğim halde annemle beraber beğenmedikBen niye 7 ve 8'İ keyifle izledim anlamıyorum herkes kötülüyor.
En sevdğin aslında 3.sezon da beni kızdırmamak için demiyorsun.Aaa demiştim aslında konuda L ve 1.sezon zirvede İkinci sıramda Büyük final var hem sonu olsun hem yine L olsun Üçüncü sırada üçüncü oyun var ve en aksiyonlu sezonda buydu 4.Sırada ikinci sezon var sanırım oyuncu seçimi konusunda en gıcık karakterler bu sezon vardı hele o çiftlikteki aile
seri izlersen keyifli gelir 8 nasıl beğendin sen ya, ben seri izlediğim halde annemle beraber beğenmedik
7 Güzel ona bişi demiyorumda 8 i @MasacRE dısında hiçbirimiz tamamlayamamıştık @Forumdash Tamamlamıştı oda diziyi bıraktı onun gibiler yüzünden bu reytingler @dreamyBen niye 7 ve 8'İ keyifle izledim anlamıyorum herkes kötülüyor.