Ben izlemem tadım kaçtıKanal Show Tv sanırım.Oyuncular da Flash Tv kadrosundan galiba.İzlenir, net.
Ben izlemem tadım kaçtıKanal Show Tv sanırım.Oyuncular da Flash Tv kadrosundan galiba.İzlenir, net.
Ben izlerim de inşallah Fear The Walking Dead gibi hayal kırıklığı olmaz.
Dizi uzadıkça arka arkaya izleyeceğin bölümlerin sayısı da artıyor tabiAllah aşkına bitirin artık ya, nerede o ilk bölümlerin tadı? Zirvede bırakacaktınız.
Aynen, bitse de baştan sona oturup izlesem.Dizi uzadıkça arka arkaya izleyeceğin bölümlerin sayısı da artıyor tabi
Dizinin biteceği yok, bu gidişle 20 sezon falan izlersin baştan sonaAynen, bitse de baştan sona oturup izlesem.
Yaz geceleri izleriz, no problem aşkım.Dizinin biteceği yok, bu gidişle 20 sezon falan izlersin baştan sona
9. sezon önceki sezonlara kıyasla gayet iyiydi. Düşüşün sebebi o rezil sezonlardan sonra insanların diziden kaçması. Ben de bırakmıştım hatta 8. sezonun sonunda, sonra zorla döndürdüler
Fısıldayan konusu iyi geldi sana9. sezon önceki sezonlara kıyasla gayet iyiydi. Düşüşün sebebi o rezil sezonlardan sonra insanların diziden kaçması. Ben de bırakmıştım hatta 8. sezonun sonunda, sonra zorla döndürdülerForumdash tamamen bıraktı hatta onu hiçbir şekilde döndüremiyoruz
8. sezon çok kötüydü çünkü tamamen umudumu kesmiştim artık dizidenFısıldayan konusu iyi geldi sanageçen sezon hatırlıyorum inatçılığın çok tutmuştu allahtan bizi dinledin.
Fısıldayan karıyı sevdin sen biliyoruz8. sezon çok kötüydü çünkü tamamen umudumu kesmiştim artık dizidenHe 9 da öyle ahım şahım değil ama izlerken insanın içini baymıyor en azından
Karakter olarak Negan daha iyiydi ama senaryo Negan'ın düşman olduğu döneme göre daha iyiFısıldayan karıyı sevdin sen biliyoruz
Şu diğer adam da iyiKarakter olarak Negan daha iyiydi ama senaryo Negan'ın düşman olduğu döneme göre daha iyi
Beta mıŞu diğer adam da iyi
Fantazik şeyler düşündüyse normaldirBeta mıÇiğdem'in hayalinde fısıldayanların lideriydi o
Vasat 7-8. sezonlardan sonra ilaç gibi geldi diyebilirim bu sezon. Son iki sezonda hiç görmediğimiz iyi bölümler gördük: 15,5 ve 8’den bahsediyorum. Ki dikkat edersek hepsi de bazı karakterlerin harcandığı bölümler. Angela Kang yine aynı şekilde devam eder umarım.
Geç almadım zaten yabancı reytingleri takip ediyorum. Analiz yapmak için açtım.
Yeni senaristleri gereksiz çok övdünüz.@Çiğdem
Yorumlaşmayı özledim seninle.
Az daha sabır..
9. sezon önceki sezonlara kıyasla gayet iyiydi. Düşüşün sebebi o rezil sezonlardan sonra insanların diziden kaçması. Ben de bırakmıştım hatta 8. sezonun sonunda, sonra zorla döndürdülerForumdash tamamen bıraktı hatta onu hiçbir şekilde döndüremiyoruz
Kütük @MasacRE beni şaşırttı vlla diyeceklerimi demiş 😱😱😱Vasat 7-8. sezonlardan sonra ilaç gibi geldi diyebilirim bu sezon. Son iki sezonda hiç görmediğimiz iyi bölümler gördük: 15,5 ve 8’den bahsediyorum. Ki dikkat edersek hepsi de bazı karakterlerin harcandığı bölümler. Angela Kang yine aynı şekilde devam eder umarım.
Sanki GoT reytingden dolayı bitti, isteseler 20 sezon da çekerlerdi ama diziyi gereksiz yere uzatmak bir marifet değil anlayın artık şunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?