The Walking Dead 9.Sezonuyla Büyük Düşüş Yaşadı!

Yeni Senaristleri Beğendiniz Mi?

• Kullanılan toplam oy
    7
Yeni dizi başlayacakmış bakar mıyız.:A

AMC, Maggie için özel diziyi iptal etmiş. :A kadına üvey evlat muamelesi yapıyorlar :A Gerçi oda diziyi yarışan bıraktı oda ayrı mesele. :A @MasacRE @mrt-06 @dreamy
Ben izlerim de inşallah Fear The Walking Dead gibi hayal kırıklığı olmaz. :A Ben o diziden çok Rick reyisli filmi bekliyorum ama :bhr:

@MasacRE @dreamy yorumsuz kalmayın öyle sade oyla olmaz. :A
9. sezon önceki sezonlara kıyasla gayet iyiydi. Düşüşün sebebi o rezil sezonlardan sonra insanların diziden kaçması. Ben de bırakmıştım hatta 8. sezonun sonunda, sonra zorla döndürdüler :A Forumdash tamamen bıraktı hatta onu hiçbir şekilde döndüremiyoruz :A

9. sezon önceki sezonlara kıyasla gayet iyiydi. Düşüşün sebebi o rezil sezonlardan sonra insanların diziden kaçması. Ben de bırakmıştım hatta 8. sezonun sonunda, sonra zorla döndürdüler :A Forumdash tamamen bıraktı hatta onu hiçbir şekilde döndüremiyoruz :A
Fısıldayan konusu iyi geldi sana :A geçen sezon hatırlıyorum inatçılığın çok tutmuştu allahtan bizi dinledin. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
@MasacRE @dreamy yorumsuz kalmayın öyle sade oyla olmaz. :A
Vasat 7-8. sezonlardan sonra ilaç gibi geldi diyebilirim bu sezon. Son iki sezonda hiç görmediğimiz iyi bölümler gördük: 15,5 ve 8’den bahsediyorum. Ki dikkat edersek hepsi de bazı karakterlerin harcandığı bölümler. Angela Kang yine aynı şekilde devam eder umarım. :D

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Çiğdem
Geç almadım zaten yabancı reytingleri takip ediyorum. Analiz yapmak için açtım. :A

Yeni senaristleri gereksiz çok övdünüz. :T: @Çiğdem
Yorumlaşmayı özledim seninle. :(

Az daha sabır.. :A
Vasat 7-8. sezonlardan sonra ilaç gibi geldi diyebilirim bu sezon. Son iki sezonda hiç görmediğimiz iyi bölümler gördük: 15,5 ve 8’den bahsediyorum. Ki dikkat edersek hepsi de bazı karakterlerin harcandığı bölümler. Angela Kang yine aynı şekilde devam eder umarım. :D
Kütük @MasacRE beni şaşırttı vlla diyeceklerimi demiş 😱😱😱

Son sezonlardan dolayı ve Rickinde çıkıcağı haberlerle bu sezona şans bile vermemişler bence çoğunluk :F

Konuyu çok güzel toparladılar ben fısıldayanlar konusunu sevdim mesala gelecek sezona yansıyacak bu durum bence gelecek sezon tekrar yüksek izlenme alacak kaçanlar gelecek :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and MasacRE