AMC The Walking Dead 9. Sezon Yorumları

ilk iki bölümü izledim ortalama bölümlerdi öyle çok çok iyi değildi
hem sen benim yorumları okumadanmı beğeniyorsun orda ayrıntısıyla kalaylamıştık diziyi
Aaa bence senin izlediğini unutmuş ve bize kakalamaya çalısıyor güzel diye
Zevkler ve renkler diyelim bana çok başarılı geldi destere beğenmemiş. Hem İmdb’deki bölüm puanları da beni destekliyor. Sonunda onlar da doğru yolu bulmuş.

Zevkler ve renkler diyelim bana çok başarılı geldi destere beğenmemiş. Hem İmdb’deki bölüm puanları da beni destekliyor. Sonunda onlar da doğru yolu bulmuş.
zaten ben maggie dışında pek bişey beğenmiyorum dizide az bişey enid az bişey rosita falan işte
eskiden michone u da severdim iki zombiyi zincirleyip dolaştırırken kıza hastaydım, şimdi rich le çiftleşmekten başka bir fok yediği yok

5. bölüm

Rick'in kurtuluşundan tatmin oldum. Ağır dramlı bir bölümdü.

Bir sonraki bölüm ölecek olduğu için yeni grubun şov yaparak onu öldüreceğini düşünüyorum.

ekleme: Judith büyümüş, zaman ileriye sarılacak, yani Negan hayli hayli çıkar dışarı. Çok farklı bir dizi çıkacak karşımıza. Ayrıca FTWD ile olan zaman farkı tekrar açılacak, eğer onlar da zaman atlaması yapmazlarsa.

9.0/10

Son düzenleme:
Reactions: mrt-06
Enid mi, çocuk ya o 😱

Efsane bir 5. bölüm gelmiş. Bölüm yorumunu en kısa sürede yapacağım. @DarkLegenD ‘ın izledikten sonraki yorumunu merak ediyorum.

Bundan sonra birkaç sezonluk daha konu çıkar. Tadı damağımda kaldı.

1-2 satırlık bir şey yazdım ya, pek bir şey değil.

9x3'teyim.

Yorumumu yaparım.
3. bölüm harika bir an önce izle belki de izlemişsindir. Bir de önümüzdeki (5’ten sonraki) üç bölüm için bir fragman yayınlamışlar birkaç sezonluk konu çıkar o derece, fragmanda dizi eski prestijine kavuşacak diyor.

Bu arada hoşgeldin.

3 iyiydi.
Bu sezon iyi gidiyor bence. Hoşbuldum

Fısıldayanlar geliyor.
Çizgi romandan biliyorum.
Çok güzel bir konu umarım senarist güzel işler.
@destere @Çiğdem-

3 iyiydi.
Bu sezon iyi gidiyor bence. Hoşbuldum

Fısıldayanlar geliyor.
Çizgi romandan biliyorum.
Çok güzel bir konu umarım senarist güzel işler.
@destere @Çiğdem-
Daha konu var spoiler vermeyeyim, dizi başka bir evreye girecek. 2 bölüm sonra fragmanı izlersin.
Ben çizgi romanı okumadım ama dijitalden başlamayı düşünüyorum.

Daha konu var spoiler vermeyeyim, dizi başka bir evreye girecek. 2 bölüm sonra fragmanı izlersin.
Ben çizgi romanı okumadım ama dijitalden başlamayı düşünüyorum.
Şu gereksiz karakterleri de çıkarsalar keşke.

Çizgi romanı çok pahalı alacaktım almadım.