AMC'nin reyting rekorları kıran dizisi geri döndü...
Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen ve ülkemizde de FX'te yayınlanan dizinin yeni sezonu yine çok konuşulacak.
Sezon boyunca bu başlık altından yorumlarınızı yapabilirsiniz .
En önemli kişiyi etikeylemeyi unutmuşsun.@destere @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @kerem @dreamy @DarkLegenD @bazinga @sokak sanati @turkuazz @tolgab
2.Bölüm yayınlanmadan 8.sezonu tamamlarım 10.bölümdeydim
Darly bir yeremi gidiyor nasıl başrolsuzGelecek sezondan sonra bi dizi iyice batar. Başrolsüz TWD mi olur?
@Harunnn60 @destere @dreamy @bazinga @Çiğdem-
Ona faceden linkini attım sende çatlaEn önemli kişiyi etikeylemeyi unutmuşsun.
Rick 9. sezon sonunda diziden ayrılacakmış.Darly bir yeremi gidiyor nasıl başrolsuz
Tamam işte dizinin ana başrolu DarlydiRick 9. sezon sonunda diziden ayrılacakmış.
Diziden bıkmış, yeni projelerde yer almak istiyor.Tamam işte dizinin ana başrolu Darlydi
Sonradan izlerim, ben daha 7. sezonu izleyemedim bile... BluTV toptan yüklemiş, oradan hallederim sonra@destere @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @kerem @dreamy @DarkLegenD @bazinga @sokak sanati @turkuazz @tolgab
@destere @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @kerem @dreamy @DarkLegenD @bazinga @sokak sanati @turkuazz @tolgab
rick salağı çıktıysa diziye kalite gelir darısı @Çiğdem- in daryl ın başına o da ayrılsa dizi cennete dönerRick 9. sezon sonunda diziden ayrılacakmış.
Her zaman Rick Grimes’çıydım ve öyle kalacağım. Umarım kaliteli bir bölümle bizlere veda eder.Gelecek sezondan sonra bi dizi iyice batar. Başrolsüz TWD mi olur?
@Harunnn60 @destere @dreamy @bazinga @Çiğdem-
Diziden bıkmış, yeni projelerde yer almak istiyor.
Bölümü indirdim, akşam cümleleri teker teker çevirerek izlemeye çalışırım. Olmadı bir gün daha beklerim.
Sonradan izlerim, ben daha 7. sezonu izleyemedim bile... BluTV toptan yüklemiş, oradan hallederim sonra
Her zaman Rick Grimes’çıydım ve öyle kalacağım. Umarım kaliteli bir bölümle bizlere veda eder.
Aaa bu diziye Rick hiç bir zaman yakışmadı ayoll liderlikle alakası yoktu her zorlukta zırlıyorduDiziden bıkmış, yeni projelerde yer almak istiyor.
@destere yerine 2 kere alamancıyı alıntı etmişimAaa bu diziye Rick hiç bir zaman yakışmadı ayoll liderlikle alakası yoktu her zorlukta zırlıyorduDarly olmasa çoktan ölmüşlerdi asıl lider o ve tamamen ona kalacak dizi
ÇatlaAaa bu diziye Rick hiç bir zaman yakışmadı ayoll liderlikle alakası yoktu her zorlukta zırlıyorduDarly olmasa çoktan ölmüşlerdi asıl lider o ve tamamen ona kalacak dizi
Hep o korudu ekibi neyseki Ricki kovuyoruzÇatla
Çirkin Darly ne iş yaptı .ss
Bir ok ve yayla olmaz o iş, zeka da gerekti o da eşittir RickHep o korudu ekibi neyseki Ricki kovuyoruz
Daryl'nin karizması her sezon gittikçe düştü, havası kalmadı. Ruh gibi bir şey ve başa geçerse ki -geçemez büyük ihtimal- çok sırıtır. Ciddiye alınacak bir tarafı yok.Aaa bu diziye Rick hiç bir zaman yakışmadı ayoll liderlikle alakası yoktu her zorlukta zırlıyorduDarly olmasa çoktan ölmüşlerdi asıl lider o ve tamamen ona kalacak dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?