![_500_600_80_OLToWi.jpg](https://v1.popcornnews.ru/upload/_500_600_80_OLToWi.jpg)
AMC'nin reyting rekorları kıran dizisi geri döndü...
Tüm dünyada büyük ilgiyle izlenen ve ülkemizde de FX'te yayınlanan dizinin yeni sezonu yine çok konuşulacak.
Sezon boyunca bu başlık altından yorumlarınızı yapabilirsiniz .
En önemli kişiyi etikeylemeyi unutmuşsun.@destere @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @kerem @dreamy @DarkLegenD @bazinga @sokak sanati @turkuazz @tolgab
2.Bölüm yayınlanmadan 8.sezonu tamamlarım 10.bölümdeydim![]()
![]()
![]()
Darly bir yeremi gidiyor nasıl başrolsuzGelecek sezondan sonra bi dizi iyice batar. Başrolsüz TWD mi olur?
@Harunnn60 @destere @dreamy @bazinga @Çiğdem-
Ona faceden linkini attım sende çatlaEn önemli kişiyi etikeylemeyi unutmuşsun.![]()
Rick 9. sezon sonunda diziden ayrılacakmış.Darly bir yeremi gidiyor nasıl başrolsuz![]()
![]()
![]()
Tamam işte dizinin ana başrolu DarlydiRick 9. sezon sonunda diziden ayrılacakmış.![]()
Diziden bıkmış, yeni projelerde yer almak istiyor.Tamam işte dizinin ana başrolu Darlydi![]()
![]()
![]()
Sonradan izlerim, ben daha 7. sezonu izleyemedim bile... BluTV toptan yüklemiş, oradan hallederim sonra@destere @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @kerem @dreamy @DarkLegenD @bazinga @sokak sanati @turkuazz @tolgab
![]()
![]()
@destere @mrt-06 @Yiğitt @Forumdash @kerem @dreamy @DarkLegenD @bazinga @sokak sanati @turkuazz @tolgab
![]()
![]()
rick salağı çıktıysa diziye kalite gelir darısı @Çiğdem- in daryl ın başına o da ayrılsa dizi cennete dönerRick 9. sezon sonunda diziden ayrılacakmış.![]()
Her zaman Rick Grimes’çıydım ve öyle kalacağım. Umarım kaliteli bir bölümle bizlere veda eder.Gelecek sezondan sonra bi dizi iyice batar. Başrolsüz TWD mi olur?
@Harunnn60 @destere @dreamy @bazinga @Çiğdem-
Diziden bıkmış, yeni projelerde yer almak istiyor.![]()
Bölümü indirdim, akşam cümleleri teker teker çevirerek izlemeye çalışırım. Olmadı bir gün daha beklerim.
Sonradan izlerim, ben daha 7. sezonu izleyemedim bile... BluTV toptan yüklemiş, oradan hallederim sonra![]()
Her zaman Rick Grimes’çıydım ve öyle kalacağım. Umarım kaliteli bir bölümle bizlere veda eder.![]()
Aaa bu diziye Rick hiç bir zaman yakışmadı ayoll liderlikle alakası yoktu her zorlukta zırlıyorduDiziden bıkmış, yeni projelerde yer almak istiyor.![]()
@destere yerine 2 kere alamancıyı alıntı etmişimAaa bu diziye Rick hiç bir zaman yakışmadı ayoll liderlikle alakası yoktu her zorlukta zırlıyorduDarly olmasa çoktan ölmüşlerdi asıl lider o ve tamamen ona kalacak dizi
![]()
ÇatlaAaa bu diziye Rick hiç bir zaman yakışmadı ayoll liderlikle alakası yoktu her zorlukta zırlıyorduDarly olmasa çoktan ölmüşlerdi asıl lider o ve tamamen ona kalacak dizi
![]()
Hep o korudu ekibi neyseki Ricki kovuyoruzÇatla
Çirkin Darly ne iş yaptı .ss
Bir ok ve yayla olmaz o iş, zeka da gerekti o da eşittir RickHep o korudu ekibi neyseki Ricki kovuyoruz![]()
![]()
![]()
Daryl'nin karizması her sezon gittikçe düştü, havası kalmadı. Ruh gibi bir şey ve başa geçerse ki -geçemez büyük ihtimal- çok sırıtır. Ciddiye alınacak bir tarafı yok.Aaa bu diziye Rick hiç bir zaman yakışmadı ayoll liderlikle alakası yoktu her zorlukta zırlıyorduDarly olmasa çoktan ölmüşlerdi asıl lider o ve tamamen ona kalacak dizi
![]()