Ben global bir rekordan bahsediyorumBoşuna bölümü beğenmemişim demekbundan sonra beğendiğim böülümleri haber açarım 😛 Reytingi iyi olsaydı açıcaktım haberi ama 10m gibi bişey izlenmiş sanırım ilk baktiğimda öyleydi. Güncellendi mi diye bakmadim da
![]()
Ben global bir rekordan bahsediyorumBoşuna bölümü beğenmemişim demekbundan sonra beğendiğim böülümleri haber açarım 😛 Reytingi iyi olsaydı açıcaktım haberi ama 10m gibi bişey izlenmiş sanırım ilk baktiğimda öyleydi. Güncellendi mi diye bakmadim da
![]()
Global reytingle abd reytingi birleştirici haber açardım yaniBen global bir rekordan bahsediyorum![]()
Yatmadan fear of walking dead konusuna bak bi soru sordum.ssGlobal reytingle abd reytingi birleştirici haber açardım yaniAbd sönuk kalır
![]()
esas sen izlediğin dizilere oy verdn mi bakıyım .ss yakaladım yine
O ses Türkiye izledim onu napcazesas sen izlediğin dizilere oy verdn mi bakıyım .ss yakaladım yine![]()
geçen hafta arka sokaklara oy kullanmıştın izlemedin mi bu haftaO ses Türkiye izledim onu napcaz
Sen izledin mi TWD![]()
Oy kullanmak için izledimgeçen hafta arka sokaklara oy kullanmıştın izlemedin mi bu hafta![]()
harikaOy kullanmak için izledimAnne'yi de izledim
![]()
https://subscene.com/subtitles/the-walking-dead-seventh-seasonOff Allah'ım yaaa kufur edesim var suan sinirden!
Altyazı da yasaklanmiş. Başta @OzaN olmak üzere altyazı bulan haber versin![]()
O sitede kaldırır yineHeryerden kaldırmışlar diziyi şu sitede bulabildim şuan tek burada var sanırım izleyemeyen arkadaşlar buradan bakabilirler@sokak sanati @Forumdash @OzaN @MasacRE- @destere @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @DarkLeqenD
kaldırmadan izleyin işte izleyemeyende indirsin sağlama alsınO sitede kaldırır yinedun gece ahs izleyeyim dedim bir tek o site cıkıyordu ama kaldırıldı diye
![]()
Şuan içerde başlayacakkaldırmadan izleyin işte izleyemeyende indirsin sağlama alsın![]()
![]()
![]()
SEN YİNEDE BU SİTEYE BAK İZLEYECEK ZAMAN BULDUĞUNDA ADMİNİ KONUYLA İLGİLENİYORMUŞ HAFTAYADA BAŞKA SİTE BULUCAZ HER HAFTA UĞRAŞ DUR ŞİMDİ AYOLŞuan içerde başlayacaktorrente geri döndük yine
eziyet eziyet eziyet
![]()
oo yayınlandı mı 2.bölüm hemen başlayalımHeryerden kaldırmışlar diziyi şu sitede bulabildim şuan tek burada var sanırım izleyemeyen arkadaşlar buradan bakabilirler@sokak sanati @Forumdash @OzaN @MasacRE- @destere @mrt-06 @cookies @Harunnn60 @dreamy @turkuazz @DarkLeqenD
SEN YİNEDE BU SİTEYE BAK İZLEYECEK ZAMAN BULDUĞUNDA ADMİNİ KONUYLA İLGİLENİYORMUŞ HAFTAYADA BAŞKA SİTE BULUCAZ HER HAFTA UĞRAŞ DUR ŞİMDİ AYOL![]()
Ordan hiç dizi indirmedim ama orjinal dilde geliyor sanırım onu ne yapıyorsunuzTek çare torrent bu sitelerin hepsinden kaldırılıyor TWD. Bilmiyorsan öğretelim sana o şekilde izlersin ancak bundan sonra
Bu arada bölümü az önce izledim de klasik birkaç karakterli sıkıcı TWD bölümüydü. İzlemeseniz de bi şey kaybetmezsiniz yani![]()