sağ kolunu demedi ? niye sansürlüyorsun orjinal cümleyi ? sağ şeyin dedi )hayırrr cw de 5 sezondan önce dizi bitemez
sağ kolunu öldürdüm seninde dedi rick e darly öldü sandım kalbim durcaktı sonrada rick e öldürdüğüm kişiyle ileride mutlu hayallerin vardı derken bu seferde michone ölücek sandım
hahhaha aa 5.bölüm yarın yayınlanıcak 2.bölümü izledim en son bunuda empire gibi cıvılttılar cnm empiredede 1.bölüm izledim sadece çünkü düzenli nete yüklenmiyor walking deadta yasaklanınca 3 bölüm gerideyim şuan daha fazla birikmeden bu hafta içinde izlemeliyim link bulabilirsek tabi ayollsağ kolunu demedi ? niye sansürlüyorsun orjinal cümleyi ? sağ şeyin dedi )
7x1. Bölüm
harikaydıda ,iğrençti görüntüler
rick in sağ ve sol başağını ezdi negan helal olsun
daryl ıda kötü emellerine alet etmek için dağa kaldırdı
maggie ye çok üzüldüm ölenler pek umrumda değil maggie yi ağlattı şrfzsizler..
hahhaha aa 5.bölüm yarın yayınlanıcak 2.bölümü izledim en son bunuda empire gibi cıvılttılar cnm empiredede 1.bölüm izledim sadece çünkü düzenli nete yüklenmiyor walking deadta yasaklanınca 3 bölüm gerideyim şuan daha fazla birikmeden bu hafta içinde izlemeliyim link bulabilirsek tabi ayoll
sizde alt yazı arıyormuşsunuzÇare torrent diyorum size uğraşmayın site aramakla falan
sizde alt yazı arıyormuşsunuz
aaa hiç torrente dizi indirip izlemedim bilmiyorumki alt yazı falanda koyulması gerekiyormuş uğraşamıucam gibiYok o konuda da sıkıntı yok sadece altyazı için adresimizi değiştirdik Şimdiki adrese düzenli olarak gününde geliyor altyazılar
aaa hiç torrente dizi indirip izlemedim bilmiyorumki alt yazı falanda koyulması gerekiyormuş uğraşamıucam gibi
aaa hiç torrente dizi indirip izlemedim bilmiyorumki alt yazı falanda koyulması gerekiyormuş uğraşamıucam gibi
Sen bilirsin, yine bak sen izleyecek yer bulamazsan haber ver bana öğretirim sana nasıl yapılacağını Bu arada youtube'a da koyuyorlar galiba altyazılı olarak oraya da bak
aaaa sen nasıl izledin bölümleri beee benden gerideydin bitirmişsin 😱😱😱7x5. Bölüm
harika bir bölümdü baştan sona maggie ile yatıp kaldık (yani mecazi anlamda dedim yoksa öyle bir şansımız yok malesef )
maggie nin hilltoplu günlerinden bir demet izledik jesus un fazla yakınlaşması bizi rahatsız etsede maggie nin japon çekirdeğinden sonra uçan tekmeli çekirgeye kanacağını sanmıyorum
maggie nin gregory e attığı yumruk ve arbayı ezdiği sahneler harikaydı
enid i görmekte ayrıca mutlu etti beni
son sahnede ergen oğlan carl ın kamyonete gizlenmiş negan ın peşinde giderken izledik negan ı öldürmeye öldüremez de bakalım kendi paçasını nasıl kurtaracak
@Çiğdem- bu bölüme son hızla gel ilk defa senin parlaklarından arınmış güzel bir bölümdü @xemrexxx sende sadece bu bölümü izlesen yeterli? maggie yi izlede kendine kalite gör
aaaa sen nasıl izledin bölümleri beee benden gerideydin bitirmişsin 😱😱😱