AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çiğdem haklısın ama bu türk dizisi değil sonuçta.

Yapımcılar elbet o fragmanı hazırlarken senin teorini düşünmüşlerdir. Ben ilk bölüme bir daha bakacağım. 2 bölümde yoktu çünkü geriye ilk bölüm kalıyor o sahne var mı bir bakayım.

Hadi ölmedi diyelim 100'den fazla zombiden nasıl kurtulacak.

ayoll bunu kim fark etsin gerçi ben ettim ama başka eden yok

6.sezondan genel bir derleme var izlemediğimiz bölümelrdende sahneler içeriyor glenin bu sahnesini izlemedik 1.bölümde öyle birşey görmedi bence zaten giysisinin önü kanlı görünüyor ve elinde birşey tutuyor sankı şapkamı desem giysimi desem birşey var elinde kurtulmuş kaçıyor bence

sonucta bu sahneyi görmediysek ölmemiş oluyor

6x1
Rezalet ötesi bir bölümdü sıkıntıdan artık gözlerim kapanmaya başlamıştı neyse ki sabrettim, sadece son 10 DK'sı güzeldi. Bu bölümü nasıl yerin dibine soksam azdır, hele o siyah-beyaz sahnelere girmiyorum bile, içim karardı. Yahu madem geçmişi göstericen geçiş efekti kat yeter sanki gören de 1920'lerde geçen bir olayı anlatıyor sanır.
Puanım; 2/10

6x2
İlk bölümden sonra umudum yoktu fakat bölüm şahane geçti, her anı mı aksiyon olur? 😱 Sadece başta kurbağıyı iştahla yiyen kız midemi bulandırdı o kadar.

Gerçekten yaşadıkları bölge savunmasız adam haklı yani, koskoca yerin iki tane gözetleme kulesi var, kan gölüne döndü her yer.

Böylesine müthiş bir bölüm beklemiyordum izlerken yerimde duramadım ve Carol reyize helal olsun dedim, tek başına ordu gibi kadın maşallah.

Puanım helalinden; 10/10

Arkadaşlar birde bir şey sorcam size;

Bu "W" işareti ilk sezonlarda da karşımıza çıkıyordu ben bir bölüm mü atladım acaba ne anlama geliyor bu "W" ve o deli kız neden her yere TSS yazıyordu?
Türk Standartlar Enstitüsü diycem ama o TSE. 😛

Yuh be İlk bölüme 2 verip bir sonra ki bölüme 10 vermek tam senin işin.

Gel gelelim sorularına;

W harfi geçen sezondan beri vardı. Yani önceki sezonlarda yoktu. Geçen sezondan beri bunun sinyalini verdiler
W harfi : Wolwes grubunun kısaltması. Çok vahşi bir gurup çok acımasız bu gurupları da kötü adam Negan yönetiyor. Onu artık bu sezon sonunda görürüz.
Resimde gördüğün gibi

TSS : Değil JSS O.

JSS bir şekilde hayatta kal demek. Daha bu olayla ilgili henüz bilgimi yok ama JSS anlamı bu.

Hayatta kalmak için her şeyi yap mesajı veriyordu bence kaplumbağa filan yiyorduya tam o sırada

Ne zaman yedi kurbayı ? Kaplumbağa olmasın o ?

Ne alakası var sanki bölümler bağlantılı mı bu bölüm bambaşka bir olay oldu.
İlk bölüme 1 verecektim hatta neyse dedim.

Böyle J mi olur ya T diye okudum hep.
Sanki 3. sezonda da görmüştüm diye hatırlıyorum.

Hayatta kalmak için her şeyi yap mesajı veriyordu bence kaplumbağa filan yiyorduya tam o sırada

Ne zaman yedi kurbayı ? Kaplumbağa olmasın o ?
Tam düzeltmeye girecektim saniye farkıyla alıntıladın.
Ayrıca ne fark edecek ikisi de iğrenç çatur çutur yedi manyak.

Bende her şey karışmış bir daha hızlı yorum yazmıycam.

Tamam işte bende öyle dedim bir şekilde hayatta kal.

O kızdan da bir şey çıkar mı acaba?
Daha beter şeyler yapmış olabilir

Niye kurbağa o kadar iğrenç değil günümüzde bile yeniyor

Rickler köpek yemişti bu kızda kedi , köpek filan yemiş olabilir.

Yok 3.sezonda yoktu belki orada da başka harf vardır ama senin dediğin W harfi 5.sezonda gösterilmeye başladı.

Niye kurbağa o kadar iğrenç değil günümüzde bile yeniyor
Hiç kurbağa yiyen görmedim hoş sırf gösteriş uğruna çiğ balık yiyen insanlar var kurbağa neden olmasın.

Rickler köpek yemişti bu kızda kedi , köpek filan yemiş olabilir.

Yok 3.sezonda yoktu belki orada da başka harf vardır ama senin dediğin W harfi 5.sezonda gösterilmeye başladı.
Yarım saate 3. bölüm yorumum geliyor.

6x3

Oha ya yapılır mı bu?
İzlemeyen varsa hala hemen izlesin...

Glenn hiç beklemezdim.. Ama o kıl kuyruktan kesin bir iş çıkacak demiştim yanılmadım ne diye onu güvenip yanına aldıysa?
Gözlerim doldu valla... İlk sezondan sadece Rick, Carol, Darly ve Maggie kaldı. 😱 Bunlar yakında Maggie'yi de öldürür!
Ve o an.....
Işıklar içinde yat Glenn reyiz....

10/10

6x3. Bölüm

çok çok iyiydi , bu sezon ilk bölüm 5 point ikinci bölüm 7 pointse bu bölüm rahat 9 point eder muhteşem geçti...
japon çekirdeğini kaybettik onu hiç sevmezdimde son zamanlarda pekde antipatik gelmiyordu şimdi maggie üzülecek ona yanarım .. japon çekirdeği hata yaptı, korkak nicolas a çok fazla şans tanıdı adamın bir yerde bir halt yiyeceği belliydi zombiler sıkıştırdığında kendini kaybettiği an, japon çekirdiği bu kazma nicolas ı zombilerin arasına atsa kurtarıyordu paçayı, ama yapmadı işte her ikiside gitti?? hele nicholas gibi beş para etmez bir adam yüzünden ölmesi üzücü oldu ,
sahneler harikaydı heyecan doruktaydı ben michone ölecek diye çok korktum hatta orda bir süre durdurdum ekranı dedim buda giderse tüm yapımcısından yayıncısa emeği geçenlerin ebesini .. ?? neyse michone um kurtardı paçayıda rahat nefes aldık... sonuçta japon çekirdeğine elveda dedik umarım bundan sonra maggie kimseye bakmaz bakarsa baktığı kişi düşmanım olur ?

rick in performansı harikaydı hele son sahnedeki arabayı çalıştıramadığı sırada yaşadığı heyecan görülmeye değerdi korku ve heyecanını seyirciye aktarmasını bildi muhteşemdi hakkını yemeyelim? yalnız önümüzdeki bölüm arabadan sağ çıkmasada olur

@Çiğdem- in daryl bölüm sonunda motosikletiyle yolun kesiştiği yerde diğer arabalı gruba yetiştiği sahnede güzel bir görüntüydü ?

Annem var ya nasıl üzüldü.
Bölümden sonra 2-3 kez nasıl kıydılar filan dedi ciddiyim.
Bu arada Maggie 2.sezonda katıldı ilk sezonda yoktu.

Annem var ya nasıl üzüldü.
Bölümden sonra 2-3 kez nasıl kıydılar filan dedi ciddiyim.
Bu arada Maggie 2.sezonda katıldı ilk sezonda yoktu.
İlk sezonu sezondan saymıyorum 6 bölüm bir şeydi.
O zaman teorik olarak 3 kişi.

Ya git o rahibi öldür ne biliyim sasha'yı öldür yapılır mı bu? Dizideki en iyi kalpli adamdı.

benim bu konuda bir teorim var @mrt-06 sevinicek ama @destere üzülücek

kendini vuran adam glenin üstüne düşüp onu yiyorlar ama glen nasıl kurtulur bilmiyorum ama glen ölmüyor 6.sezon teaerinde ilerki bölümlerden görüntüler var şu fotoyu kendim çıkarttım benden basa fark edende olmamış gleenin bu fotodakı sahnesini henüz bu sezon izlemedik bu sahne ilerki bölümlerde gelicek yanı ölmedi oluyor

İlk sezonu sezondan saymıyorum 6 bölüm bir şeydi.
O zaman teorik olarak 3 kişi.

Ya git o rahibi öldür ne biliyim sasha'yı öldür yapılır mı bu? Dizideki en iyi kalpli adamdı.
Valla cidden haklısın Sasha ve Rahip dururken nasıl ona kıyarlar aklım almıyor dizide bir dolu gıcık karakterler var halbu ki.
Hadi kıydınız bari ani yapmayın. Biz bu dizide ne ölümler gördük akılda kalıcı oldu hepsi ama bu çok ani oldu 30-45 saniye sürdü.