Aynen katılıyorum adamlar yapmış. Zombi isteyenlere zombi vermişler. Duygusallık isteyenler duygusal sahne yazmışlar. Aksiyon severlere hitap edecek sahneler bile yapmışlar.6x9
Tüylerim diken diken, göz yaşlarımı tutamadan izledim. Ne bölümdü! O olaydan sonra zaten bütün bölüm ağladım. Ya yapılır mı bu??
Bir an Rick hayal görüyor sandım hatta sahne bitene kadar o umutla izledim ama cidden Jessie'yi öldürdü senaristler.İtici oğulları öldüğü için mutluyum orası ayrı.
Bölümün başı da çok güzeldi, artist artist konuşurken küle döndüler.
Birlik olup tüm zombilere saldırmaları da güzeldi, Rick'in son konuşmasından anlayacağımız üzere göç etmeyecekler bu sefer.
Bölüm her şeyiyle muhteşemdi beğenmeyenleri de anlayamıyorum daha ne olsun? Nedir beklentiniz? Hem heyecan hem duygusallık hem ince ince mesajlar veren bir bölümdü artık bunun ilerisi uzaylı zombiler ya da zombi düğünü olur yani bu bölümü de beğenmeyenler bence diziyi bıraksınlar, çünkü daha ilerisi olamaz.
Muhteşemdi, 10 üzerinden 100 de versem 1000 de versem tatmin olamam.
Jesssie'nin ölüm sahnesinde bir an hayal mi acaba dedim ama gerçekti. Valla bende üzüldüm orada. Hatta derin bir off çektim böyle.
Son düzenleme: