AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen katılıyorum adamlar yapmış. Zombi isteyenlere zombi vermişler. Duygusallık isteyenler duygusal sahne yazmışlar. Aksiyon severlere hitap edecek sahneler bile yapmışlar.

Jesssie'nin ölüm sahnesinde bir an hayal mi acaba dedim ama gerçekti. Valla bende üzüldüm orada. Hatta derin bir off çektim böyle.

Son düzenleme:
Bu dizinin farkı aslında tamda bu.dizi sadece zombi dizisi değil.dizide duygusallık sevgi güven ihanet savaş mücadele başarı inanma tümüyle bulunuyor..twd nin farkıda burda ortaya çıkıyor..
jessienin sahnesinde etkilenmemek mümkün değildi.orada çok çok üzüldüm..özellikle Rickin onun kolunu kılıçla koparması çok zor bir sahneydi..[\SPOILER]

Aynen birde;

Rick orada kadının elini koparırken geçmişi düşünmesi filan çok güzeldi. Sonuçta Jessie'yi seviyordu. Ama tabii oğlunu kurtarmak için o eli kesmek zorundaydı.

Aynen birde;

Rick orada kadının elini koparırken geçmişi düşünmesi filan çok güzeldi. Sonuçta Jessie'yi seviyordu. Ama tabii oğlunu kurtarmak için o eli kesmek zorundaydı.
Çok doğru..
bunu yaparken mecburi yaptı doğru..istemeden yaptığı için hayalini hatırladı ordaki sahne çok çok zordu ya izleyince etkilenmemek mümkün değil ki..bu bölümün en etkili sahnesi o sahneydi o karanlık ortamda oradaki olaylar...bu bölümü bir daha izlemek istiyorum..[\SPOILER]

tabiki beğenmezsin dizideki favorilerinden
jessie adlı sarışın kadın öldü
beğenmeyeceğini tahmin etmiştim

Gleen sezon sonunda ölür mü acaba merak ediyorum.

Jessie'ye yazık oldu çok güzel kadındı. Erken ayrıldı diziden.

Carol'un yaşaması hayal kırıklığı...
bir önceki yorumlarında zaten çizgi romana göre glenn bu sezon sonu ölecek demişsin
bu haberinle mutlu olduk bakalım artık tiz vakitte ölür umarım

Aslında hafta sonu izleyecektim ama arkadaşım ''diziyi izledin mi, ağladım resmen ya'' yazınca meraktan çatlayarak izledim.

Gerçekten bomba dönüş oldu, ben size bu sezonun güzel başladığını ve devam edeceğini söylemiştim zaten.
Gerçekten beklediğimden 100 kat daha iyi bölümdü, yok böyle bomba.

Sarışın kadın ve oğlu Sam'in ölmesi, daha sonra o sevimsiz gencin ölmesine şaşırdım yani bir bölümde toplu katliam beklemiyordum.
Hep Sam'in yüzünden oldu olanlar.

O motorcuların bu kadar erken gitmesine şaşırdım yani ben bizimkileri alıp götürecek falan derken yeni iş çıkacak diye düşünmüştüm ama roketle Darly reyiz kurtardı.

Carl'in vurulduğunu görünce öldü sandım ben, şok oldum resmen. Neyseki yaşıyormuşl, sonu da güzel bitti.

Uzun süre sonra muhteşem bölüm izledik, bu puanı çok rahat veririm tabi ki. Beklediğimize değmiş bu arada, çok fazla hem de @Harunnn60 @Çiğdem- @destere

10/10

bu sezonki en güzel bölümdü her açıdan
motorcuların
tümden imhası
harika sahneydi
zaten bölümün güzel olacağına dair sinyali ilk sahnede yakalamıştık
devamında ufak tefek abartılı sahneler vardıysada pek fazla göze batmadı diyelim

Aynen harikaydı hemde herşeyiyle.
Diğer bölümlerde umarım güzel olurda sezonu güzel kapatırız.

5. sezonun kötülüğünden sonra bu sezon her açıdan iyi geldi, genel olarak iyi sezonumuz.
Ben diğer bölümleri de severek izledim.

6x9

Süper ötesi bomba gibi bi giriş yaptılar. Bölümü izlerken bi ara bayaa duygulandım, özellikle Rick reyizin hırslanıp zombileri teker teker öldürdüğü sahne müthişti. Herkes yazmış bende yazayım. Jessie'nin sahnesini bende hayal sandım ama gerçekmiş üzüldüm
Glenn'in kendini tehlikeye atıp Maggie'yi kurtarmaya çalışması iyiydi. Darly reyizin roket şovuda bölümün güzel yanlarından biriydi.

10/10

6x10. Bölüm

ŞOKLARDAYIZ! buda yapılırmı
michone
bölüm sessiz sakin geçti özellikle diziye yeni katılan karakter iyi bir vatandaşa benziyor ..son sahnesi bayağı bir sürpriz oldu

daryl ve rick in seyahati jesus lakaplı pual adlı kareteci vatandaşın aksiyonlarıyla bayağı renklendi? bu arada paul un tek başına rick ve daryl a dayak attığını izlemek çok zevkliydi @Çiğdem-

gerçi eve eli boş döndüler ama rich bir bonibon şekeriyle michone u kandırmasını bildi
michone dan hiç beklemediğimiz hareketti dedim kendi renginde birini bulur ama önce oğlancık carl ın kalbini kazandı sonra rick le halvete girdi artık aile oldular diyebiliriz
demekki geçen bölüm jessie nin ölümü boşuna değilmiş ufukta michone la rick in halvet sahnesi varmış

spencer ın zombiye dönüşmüş annesini öldürdüğü sahne gereksiz bir sahneydi

@destere bende indiriyorum şimdi 1080p olarak. Kırgınlar bitsin diye bekliyorum.

Sen şoklardayız diyince..
İlk Carol öldü diye düşündüm sonra saçmalama Harun dedim kendi kendime.

6x10

Çok değişik bir bölümdü yer yer komik ve ilginç sahneler vardı.
Birde sinir bozucu gereksiz karakterler yoktu bölümde onunda artısı var tabii.

@OzaN sevecektir bu bölümü ne fazla aksiyon ne fazla durağan.

Bu arada Andrew Lincoln (Rick ) dediğini yaptırmış bence neyse devamı spoiler'da.

Andrew Lincoln bir röportajında Michonne karakteri ile sevgili olmak istediğini belirtmişti. Geçen yıl röportajını okumuştum.

Michonne ve Rick olumlu karşıladım ama tuhaf durdu sanki ya? Ne bileyim bu ikiliyi dost arkadaş olarak hep aklımda olduğu için bir yadırgadım birde Jessie daha yeni öldü yani en azından bir bekleseydin Rick?

Demek ki Jessie bir Lori etmiyormuş.
Buradan @cevaa 'ya ve @GreatOttoman 'a selam olsun.

Jesus karakteri harika olmuş. Çizgi romanda nasıl bilmiyorum ama dizide iyi yanstılmış bence.

Spencer - anne sahnesi iyiydi bence lakin Carl'ın gereksiz atraksiyonları çok can sıkıcı. Ne zaman bu çocuk büyüdü diyorum ardından bir tuhaf hareketler yapıyor.

8.5

Michonne ablamızın 23 Şubat'ta oyunu çıkıyor bu arada ona da bakın. Hemde ödüllü yani.

@destere @sokak sanati @Çiğdem- @turkuazz @tolgab @Yiğitt

önceden çizgi roman okumanın zararları işte bize sürpriz olan sana normal geliyordur

rick haklı tabi
onca beyazdan sonra birde zenci deneyeyim demiştir
yalnız ben yakıştıramadım michone a michone gibi asil bir kadının rick le ne işi olur

jesus (poul) karakteri ilginç bir tip umarım iyilerden çıkar kötülerden bıktık
@Çiğdem- yaşadı parlak sayısı artıyor oysa biz hala maggie ve michone az bişeyde enid le teselli buluyoruz

michone la alakalı oyunuda sevdim güzelmiş

S06B10

yeni karakteri tuttum. En son ellerini bağlayıp arabanın ustune nası çıkmayı başarmış? Göstermediler bile... umarım gecenin bir köründe anlatır.

Michone naptın sen ya? Sezon sonunda ölürsün artık. Malum Rick'in göz diktiğini zombiler yiyor...

Bu arada Jesus da gördü Michone
ricki de gördü.. jesus her yerde
Geçen haftakine göre iyi değildi 7/10