AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaa evet sen söylemiştin ayy zaten bu neganıda sezon finalinde gelicek diye duymuştum o sahneyle giriş yapacak anlaşılan diziye

işin özü bu bölümdeki sahnelerden sonra sezon finalinde glennin bende öleceğini tahmin ediyorum..çünkü bu bölümde Rick dahi az daha ölüyordu
[\SPOILER]

aaa evet sen söylemiştin ayy zaten bu neganıda sezon finalinde gelicek diye duymuştum o sahneyle giriş yapacak anlaşılan diziye
işin özü bu bölümdeki sahnelerden sonra sezon finalinde glennin bende öleceğini tahmin ediyorum..çünkü bu bölümde Rick dahi az daha ölüyordu
[\SPOILER]
Gleen değilde belki başka bir erkekte olabilir.
Malum yapımcılar Gleene kıyamıyor.

bölümün başında neganın adamları konuştu onun hakkında.abrahamdan silahı alınca neganın adını söyledi.[\SPOILER]

evet ama diziye sezon finalinde dahil olucakmıs galiba bence çok geç ama
Aslında çok geç dahil oluyor doğru dedin.yanlız sezon finalinde dahil olursa büyük ihtimal diziye çok tehlikeli bir şekilde katılacaktır..bu sezonun sadece bir bölümünde olursa o bölümde ortalığı fena karıştırır..bence öyle olacaktır

S06B09

Harikaydı harikaydı kahkahalarla izledim

o mom mom mom diye çocuk sonunda hak ettiğini buldu. Anasına üzülmedim. Diğer oğlanın carl'ı vur asıyla ulan kesin rüya rüya diye kahkaha atıyordum

İçim çok rahatladı öldükleri için

Zombilere dalma ve savşın final sahnesi bi harikaydı. Denildiği gibi Gleen hep son anda kurtuluyor iyice klişeye bağladılar her sahnesinde de üzülüyorum. Ölsün mü istiyorum ölmesin mi bilemedim.

Bu arada her sezon her sezon

8.5 filan belki

6x9

Şükür kavuşturana
güzel heyecanlı bir başlangıç oldu.
Bölüm de bayağı beklenmedik olaylar yaşandı keyifle izledim.

Başında Negan'ın adamları Abraham'ı ve Sasha'yı tam vuracakken Daryl son anda hepsini havaya uçurması güzel sahneydi.

Rick'in Gabriel'e güvenip kızını emanet etmesi de dikkatimi çeken bir gelişmeydi.

Sam'in panik atak geçirip annesinin ve kendisinin ölümüne sebep olmasına üzüldüm. Sam neyse de Jessie'nin erken ayrılması iyi olmadı. Ardından Carl'ın gözünü kaybetmesi falan hayal gibiydi çok hızlı gelişti her şey.

Rick'in yaşananlardan sonra hırslanıp Zombielere saldırması da güzeldi.

Sonlara doğru da Abrahamgilin yetişmesi hem Glenn'in kurtulmasına hemde Zombielerin yön değiştirmesine neden oldu. Ama Glenn'in kurtulma sahneleri artık yeter dedirtti.

Gelecek bölümü heyecanla bekliyorum.

Bölüm baya iyiydi de hem de aşiri ama sanki sadece çocukla annesi konuşuyormuş gibi zombilerin bir anda sadece onlara saldırması garibime gitti yoksa bölüm efso

Gleen en sevdiğim karakterlerden biri olmasına rağmen artık bende olsun dedim ama öldürmeyen senarist öldürmüyor

6x9 . Bölüm

muhteşemdi beklediğimden daha güzeldi

birkaç mantık dışı sahneye rağmen bu sezonki en güzel bölümlerden biriydi bence?

ilk defa @Çiğdem- in daryl ını sevdim yaptığı hareketle

daha diziye ısınamadan daryl ın bazukasıyla heyecan doruğa çıktı motosikletlileri tek atışla imha ettiği sahne harikaydı

elele tutuşan rick ve yanındakilerin sam adlı veledin paniklemesiyle saldırıya uğradıkları sahne muhteşemdi yalnız orda banada mantık dışı gelen yerler vardı , zombiler neden tek hedefe yöneldiler sırayla oysa o panikle hepsi bağırıyordu sesleniyordu neden birinin işini bitirmeden diğerine yönelmedilerde sıralı bir saldırı gerçekleştirdiler oralar olmamıştı

japon çekirdeğinin maggie yi kurtarırkenki çırpınışları ve nerdeyse nalları dikeceği sahneler yine güzeldi ? son anda paçayı kurtardı yine

rick in oğlu carl ın diğer ergen tarafından kurşunlandığı sahne ve devamında rick in coşup zombilere daldığı sahneler ve tüm ahalinin cümbür cemaat zombilerle seviştikleri sahneler abartılı olsada güzeldi

morgan ın bir türlü öldüremediği vatandaşın önce denise le kaçışı sonra vijdana gelip denise için canını tehlikeye atışı ve daha sonra carol tarafından vurulup öldürülmesi sanki bölüme yama gibi eklenmişti ordaki amacı çözemedim ? bu durumda morgan haklımıydı yani adamı öldürmemekle yoksa boşunamı uğraşmıştı orda ne mesaj vermeye çalıştılar çözemedim

son olarak jessie güzel kadındı salak oğlunun yüzünden erkenden kaybettik kadını
carl ın vurulmuş olması güzel ölmemiş olması üzücü bir durum
carol un hala yaşıyor olması dahada üzücü bir durum ?

Yorumuma ne diyorsun

hahahah aaa bu hafta blac sailsten vane twd darly benim adamlarım gözüne giriyor bu hafta bir gelişme var bence

Yorumuma ne diyorsun

glenn için söylediklerine katılıyorum çekirge olayı işte sonunda zıplayamayacak çekirge

jessie konusundada haklısın
sam adlı oğlancık geçen bölümlerden bu yana zaten S.O.S VERİYORDU
ONU ZAMANINDA İMHA EDECEKLERDİ ÜÇ KİŞİYİ GÖTÜRDÜ YANINDA

hahahah aaa bu hafta blac sailsten vane twd darly benim adamlarım gözüne giriyor bu hafta bir gelişme var bence
Artık o kadarda olsun seninkiler kırk yılda bir işe yaradılar
zaten o kadarcık faydalarıda olmasa zombilerden önce japon çekirdeği daryl ı imha ederdi
)

ayy ama benim tanıtımdan görüp beğendiğim adamı hemen havaya uçurdu ayol haha

6x9

Bu bölüm nasıl bu kadar beğenilmiş, imdbden 9.8 puan almış, hayret.

Hani diyoruz ya TWD klasik zombi dizisi değil hikayesi iyi, draması kuvvetli vs. İşte bu bölüm klasik zombili diziydi. Bomboş aksiyon sahneleriyle doluydu, çekim açısından 1-2 iyi sahne vardı falan ama ben çok sıkıldım.

Bu sezon sonuna kadar süre tanıyorum diziye böyle giderse bırakacağım. Kaç sezondur 2-3 bölüm iyi gerisi çok sıkıcı. Böyle gitmez, boşa zaman kaybı üstelik daha kaç sezon devam edeceği bile belli değil.

4/10

Gleen sezon sonunda ölür mü acaba merak ediyorum.

Jessie'ye yazık oldu çok güzel kadındı. Erken ayrıldı diziden.

Carol'un yaşaması hayal kırıklığı...

Dialoglarda ben de sıkıldım. Ağdalı ağdalı dialoglar cok sıkıcıydı.[emoji25] [emoji25] [emoji25]

6x9

Tüylerim diken diken, göz yaşlarımı tutamadan izledim. Ne bölümdü! O olaydan sonra zaten bütün bölüm ağladım. Ya yapılır mı bu??

Bir an Rick hayal görüyor sandım hatta sahne bitene kadar o umutla izledim ama cidden Jessie'yi öldürdü senaristler.
İtici oğulları öldüğü için mutluyum orası ayrı.

Bölümün başı da çok güzeldi, artist artist konuşurken küle döndüler.

Birlik olup tüm zombilere saldırmaları da güzeldi, Rick'in son konuşmasından anlayacağımız üzere göç etmeyecekler bu sefer.

Bölüm her şeyiyle muhteşemdi beğenmeyenleri de anlayamıyorum daha ne olsun? Nedir beklentiniz? Hem heyecan hem duygusallık hem ince ince mesajlar veren bir bölümdü artık bunun ilerisi uzaylı zombiler ya da zombi düğünü olur yani bu bölümü de beğenmeyenler bence diziyi bıraksınlar, çünkü daha ilerisi olamaz.

Muhteşemdi, 10 üzerinden 100 de versem 1000 de versem tatmin olamam.