AMC The Walking Dead 6. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6x6

Ne ara bu kadar sıkıcı oldu bu dizi ya, artık izlerken başka işlerle uğraşıyorum yoksa hiç çekilmiyor. Hele Rick reyisin olmadığı bölümler, bunun gibi...

5/10

6x8

Benim için çok çok iyi bölümdü, uzun zaman sonra böyle bir bölüm izlemedim. :Z
İlk olarak o kulenin yıkılması falan çok iyiydi. Orada Deanna'nın ısırılamsı ve kaçışmalar falan çok gerilim kattı.

Deanna'nın ısırılması ve ölümü kötü oldu. :( Üzüleceğimi düşünmemiştim bu kadın için ama üzüldüm. :(

Maggie'nin oradan kurtuluşu da yine çok iyiydi. Ben bir ara gidiecek falan sandım neyse ki merdivenin oradan üste çıktı. Gleen karısını da gördü. :Z :bhr: @Harunnn60 @Çiğdem-

Yine Rick ve tayfası ile gidişleri, o Ron ile Carl'ın kavgası ile olan olaylar süperdi.

Morgan ve Carol sahneleri olmasaydı ayrı bir mükemmel olacaktı. :T:

Uzun zaman sonra sıkılmadan bölüm izlemişim her ne kadar 9'luk bir bölüm olsada ben uzun zaman sonra böyle bi bölüm izlediğim için tam puan veriyorum. :Z

10/10

6x7

Eh işte bir önceki bölümdeki bariz iyiydi de nerede o eski TWD :)

Glenn'in kurtulması iyi oldu ama sürpriz olmadı tabii. :)

Tara'yı çok seviyorum bu sezon, galiba dizideki en sevdiğim karakter oldu, :):)

6/10

6x8

Aksiyonu bol ama heyacanı az bir sezon arasıydı. Artık dizide görebileceğimiz her şeyi gördük, bence vadesini doldurdu dizi bundan sonrası zorlama. Yine de yılların hatrı var izlemeye devam bir süre daha. :)

Morgan'ın haksız çıkarılması kötü oldu, Carol ölsün artık yeter. :)

6+ /10

6x8

Aksiyonu bol ama heyacanı az bir sezon arasıydı. Artık dizide görebileceğimiz her şeyi gördük, bence vadesini doldurdu dizi bundan sonrası zorlama. Yine de yılların hatrı var izlemeye devam bir süre daha. :)

Morgan'ın haksız çıkarılması kötü oldu, Carol ölsün artık yeter. :)

6+ /10
Admin sende kayıtsız kalamadın Carol konusunda. :D

Oh be yetiştim size :D

6x8

Son üç bölüm çok kötüydü sezon finali güzeldi ama sezon finalinden beklentimiz her zaman daha fazla oluyor.

Bol Zombili bölümleri seviyorum özellikle Samurai Michonne'nun sahneleri keyif veriyor. Kaç bölümdür göremiyordum kendisini bu bölüm iyi geldi.

Başında Maggie'nın kendini kurtaramayacağından çok korktum heyecan yaptım son anda tırmandı yukarı.

Carl'la o oğlan'ın kavgaları sinir ediyor insanı şehri zombiler basmış siz birbirinizi yiyonuz hala.

Zombiyi deşme sahnesi de çok iğrençti zor izledim orasını :ppp:

Morgan'da artık kendine çeki düzen versin hepsini zora soktu :(

Ve bölümün son sahnesinde Negan'ın yeni sezonda geleceğini anladık, sabırsızlıkla bekliyoruz. :)

Oh be yetiştim size :D

6x8

Son üç bölüm çok kötüydü sezon finali güzeldi ama sezon finalinden beklentimiz her zaman daha fazla oluyor.

Bol Zombili bölümleri seviyorum özellikle Samurai Michonne'nun sahneleri keyif veriyor. Kaç bölümdür göremiyordum kendisini bu bölüm iyi geldi.

Başında Maggie'nın kendini kurtaramayacağından çok korktum heyecan yaptım son anda tırmandı yukarı.

Carl'la o oğlan'ın kavgaları sinir ediyor insanı şehri zombiler basmış siz birbirinizi yiyonuz hala.

Zombiyi deşme sahnesi de çok iğrençti zor izledim orasını :ppp:

Morgan'da artık kendine çeki düzen versin hepsini zora soktu :(

Ve bölümün son sahnesinde Negan'ın yeni sezonda geleceğini anladık, sabırsızlıkla bekliyoruz. :)
Tam iyi bir anda bitirmişsin:) yeni bölümlere yetiştirmen iyi oldu..bakalım yeni sezon nasıl olacak:)

Tam iyi bir anda bitirmişsin:) yeni bölümlere yetiştirmen iyi oldu..bakalım yeni sezon nasıl olacak:)

bu pazar hasret sona eriyormuş 6x9. Bölüm geliyor .. uzun bir aradan sonra yine maggie ve michone u göreceğim için mutluyum :)

@Harunnn60 dizi yaklaştıkça konu açardı şimdi cw dizilerine daldı twd yide unuttu sanırım :)

bu pazar hasret sona eriyormuş 6x9. Bölüm geliyor .. uzun bir aradan sonra yine maggie ve michone u göreceğim için mutluyum :)

@Harunnn60 dizi yaklaştıkça konu açardı şimdi cw dizilerine daldı twd yide unuttu sanırım :)
Dizi ara sezonu kaldığı yerden yine başlıyor:) bu arada çok iyi bir yerde kalmıştı..bakalım ordan nasıl çıkacaklar:)

Dizi ara sezonu kaldığı yerden yine başlıyor:) bu arada çok iyi bir yerde kalmıştı..bakalım ordan nasıl çıkacaklar:)

grubun dağılmaması için yollara düşmemesi gerekiyor belli bir merkezleri olursa devamlı grubun büyük bölümünü her bölümde görme imkanımız olacak ama yine dağıtırlar bir şekilde her bölüm iki üç karakteri anca görebiliriz :)

grubun dağılmaması için yollara düşmemesi gerekiyor belli bir merkezleri olursa devamlı grubun büyük bölümünü her bölümde görme imkanımız olacak ama yine dağıtırlar bir şekilde her bölüm iki üç karakteri anca görebiliriz :)
öyle olacak büyük ihtimal..baya dağılacakları kansıındayım..bu sezon baya karışık olacaktır..:)

son iki sezondur tek bir adamla koskoca bölümü devirdikleri oldu :) mesela bu sezonki morgan lı bölüm nerdeyse tek kişi bitirdi bölümü :)
Ya morgan ortalığı fena karıştırdı..aslında başta öyle değildi ama daha sonra savaşçı özelliğini bırakınca farklı oldu.kimseye karışmayayım dedi ama böyle yapıncada ricklere zararı oldu istemeden olsada rick ile öbür arkadaşlarına zarar oldu

Ya morgan ortalığı fena karıştırdı..aslında başta öyle değildi ama daha sonra savaşçı özelliğini bırakınca farklı oldu.kimseye karışmayayım dedi ama böyle yapıncada ricklere zararı oldu istemeden olsada rick ile öbür arkadaşlarına zarar oldu
Senarsitler bence Morgan karakteri arasında iki arada bir derede kalmışlar gibi.
Dizi 6.sezonu geride bıraktı artık insanlarda acıma duygusu kalmadı sadece canını kurtarmak önemli. Buna rağmen Morgan'ın karakterini 360 derece değiştirip insanlar ölmemeli hepimiz mutlu olmalıyız eğer mutlu olurksak şirinleri görürüz tarzında bir karakter yaparlarsa :)) İzleyicinin de tepesi atar tabi.

Zamanında Rick'e bu kadar iyilik timsali yaptıkları için Daryl karakteri onun önüne geçmişti. :D

Senarsitler bence Morgan karakteri arasında iki arada bir derede kalmışlar gibi.
Dizi 6.sezonu geride bıraktı artık insanlarda acıma duygusu kalmadı sadece canını kurtarmak önemli. Buna rağmen Morgan'ın karakterini 360 derece değiştirip insanlar ölmemeli hepimiz mutlu olmalıyız eğer mutlu olurksak şirinleri görürüz tarzında bir karakter yaparlarsa :)) İzleyicinin de tepesi atar tabi.

Zamanında Rick'e bu kadar iyilik timsali yaptıkları için Daryl karakteri onun önüne geçmişti. :D
Bence öyle değil, ''ben de aynı bu insanlar gibiydim umutsuz vakaydım. Ben bile düzeldiysem bu insanlarda düzelebilir o yüzden öldürmeden de halledebiliriz'' diye düşünüyor ama anlamadığı taraf belki haklı olabilir ama bu şekilde kendisi hayatta kalamaz şekil A : peynirci adam.

morgan ın lafı açılmışken şu anda izlediğim Jericho adlı dizide morgan ( Lennie James) robert hawkins karakteriyle oynuyor @Harunnn60 @mrt-06

Aynı kanıdayım.izleyicinin tepesi fazlasıyla atar.çünkü aşırı düzgün davrandı düşmana karşı bazı sahneleri izlerken bu kadarda olmaz dedirtecek tarzda karakter değişimi oldu.:)