AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8.Bölüm
EFSANE
8-16(sezon finali)
Bu arada bir tane sıkıcı bölüm yoktu. Aksiyon olmasa bile zevkle izledim.Hapishane nin harap olmasından sonra herkesin grup grup kaçması sonrasın da 1 bölüm de 1 grubu diğer bölüm de diğer grubu göstermeleri çok iyiydi.Terminus da ki olaylar ve SF nin son sahnesi efsaneydi.

4x1

İyi bir başlangıç yaptık diyebilirim. :X
Vay sayın seyirciler bizim hapishane ne olmuş öyle? :D Sebzeler dikilmiş, hayancılık başlamış, çocuklara kitap okuma falan. :D

Bizimkilerin alışveriş merkezindeki olayları güzeldi, baya heyecanlıydı o sahne. Orada Zack öldü. :(

Rick ile bir kadının tanışması sahnesi gereksizdi bence. Kadın sonunda kendini bıçakladı ve o iş kapandı. :D

8/10

4x1

İyi bir başlangıç yaptık diyebilirim. :X
Vay sayın seyirciler bizim hapishane ne olmuş öyle? :D Sebzeler dikilmiş, hayancılık başlamış, çocuklara kitap okuma falan. :D

Bizimkilerin alışveriş merkezindeki olayları güzeldi, baya heyecanlıydı o sahne. Orada Zack öldü. :(

Rick ile bir kadının tanışması sahnesi gereksizdi bence. Kadın sonunda kendini bıçakladı ve o iş kapandı. :D

8/10
1. sezona 9.5 verip bu sezona 8 vermek :F zevksiz herif :A

Ve ayrıca
kadınla tanışması gereksizdi demişsin , kadın napmış insanları yemiş zor durumda kalınca insanların neler yapabileceğini bu sahneler de anlattılar :) 5.sezon 2.bölümde (heralde) hatırlarsan Rick bi adamın boğazını ısırıyordu :)

Ve ayrıca
kadınla tanışması gereksizdi demişsin , kadın napmış insanları yemiş zor durumda kalınca insanların neler yapabileceğini bu sahneler de anlattılar :) 5.sezon 2.bölümde (heralde) hatırlarsan Rick bi adamın boğazını ısırıyordu :)
@Yiğitt bu bölüme nasıl 8 verirsin anlamış değilim , son sahne bile +9 vermeye yeter.

Son düzenleme:

Ve ayrıca

@Yiğitt bu bölüme nasıl 8 verirsin anlamış değilim , son sahne bile +9 vermeye yeter.
La ben baya olayları unutmuşum, iyi ki baştan başlamışım. Mesela hapishane bölümleri bu sezon bitiyor sanıyordum. :F

4x3

Keşke her şeyi unutmuş olsam, bazı yerleri bilmek sonunu heyecansız hala getiriyor. :( Ama tabi yine gerilimli. :A
Hapishanede hastalığa yakalanan iki kişi yanmış halde bulundu. Olayı yapan kişi de erkek saçlı Carol çıktı. Bildiğim bir şeydi şaşırmadım, bölüm spoileri olduğu için ilerisi hakkında yorum yazmayayım. :(

Antibiyotik aramaya gidenlerin başına gelenler de güzeldi, ne kadan çok aylak vardı öyle. 😱

9/10

4x4

Beklenen oldu maalesef. :(
Rick'in yanlış kararlarından birisi daha. Carol'u alıp gruptan uzaklaştırdı. Carol'u ne çok severim, ne az severim ortası ama yine de üzüldüm. İleriye yönelik spoiler vermeyeyim fazla konuşup. :A

8.5/10

4x5

Muhteşem bir bölümdü, soluksuz izledim. :Z
Dizinin final sahnesinde Vali bozuntusu yine geldi, işler baya karışacak gibi. :Z Maalesef üzücü olaylar da olacak. :(

Çitlerin yıkılması, zombilerin gelmesi ve Carl-Rick'in mücadelesi güzeldi.

Mikrop ile çoğu kişinin zombiye dönüşmesi ve blok içinde yaşananlar da güzeldi. Baya heyecanlıydı o sahneler.

10/10

4x8

Mükemmel bir bölümdü, 10 yıldız lan. 😱
Hershel ne zaman ölecek diye bekliyordum, ölümü çok kötü oldu. :( Ah Vali ah öyle iyi kalpli birisine yapılır mı bu be? :(

Bizim grup tamamen dağıldı, hepsi bir tarafa gitti. Hapishane de paramparça oldu, bu bölümle birlikte hapishane bölümleri de bitti. :(

Vali de öldü, kurtulduk ondan da. Birkaç bölüm de olsa diziye renk kattı ama fazla üzüntüye gelemem. :(

10/10

4x8

Mükemmel bir bölümdü, 10 yıldız lan. 😱
Hershel ne zaman ölecek diye bekliyordum, ölümü çok kötü oldu. :( Ah Vali ah öyle iyi kalpli birisine yapılır mı bu be? :(

Bizim grup tamamen dağıldı, hepsi bir tarafa gitti. Hapishane de paramparça oldu, bu bölümle birlikte hapishane bölümleri de bitti. :(

Vali de öldü, kurtulduk ondan da. Birkaç bölüm de olsa diziye renk kattı ama fazla üzüntüye gelemem. :(

10/10

4.sezon senaryosu kusursuz ya :bhr:

4x15

Son durağan ve sıkıcı bölümlere inat güzel bir bölümdü. :X
Maggie ve Gleen'in buluşma sahnesi süperdi, muhteşem ikili yeniden buluştu. :Z Yılın çiftidir söylemesi ayıp :bhr:

Bizimkiler sonda SON DURAK'a gittiler, orada yaşananları hatırlıyorum bir daha izleyeyim bakalım. :D