Zor bir şey istiyorsun resmi kendin bulman lazım.@OzaN benim profil Resmimi değiştirebilir misin sana zahmet olmazsa
Benim Internetim yok ta mobilden de yapamıyorum
Walking dead özel bir profil resmi olsun
Herhangi bir resim olabilir walking dead ile ilgiliZor bir şey istiyorsun resmi kendin bulman lazım.
Düzenleme yapılamıyor bu kadar oldu.Herhangi bir resim olabilir walking dead ile ilgili
Çok teşekkür ederimDüzenleme yapılamıyor bu kadar oldu.
Bu bölümü seveceğinden adım gibi emindim4. Sezon | 5. Bölüm
Çok iyi bölümlerden biriydi.
Bölümün başları biraz durgundu ama sonlara doğru çok heyecanlandıran sahneler oldu. Hershel gibi kendi canı pahasına herkese yardımcı olmaya çalışan karakterleri çok beğeniyorum. Glenn'in durumunun ağırlaşdığı sahnelerde ölecek diye çok korktum. Rick ve Carl'ın zombileri öldürdüğü sahne çok iyiydi.
Puanım 8/10
Bu bölümü seveceğinden adım gibi emindim
Evt bende senin o dedigin sahnelerde çok heyecanladımAma çok iyi bölümdü gerçekten.Blok'ta hastalananların zombiye dönüştüğü, Glenn'in durumunun ağırlaştığı ve zombilerin telleri geçtiği o sahne müthişti, ben böyle herşeyin karıştığı heyecanlı sahneleri çok seviyorum. Bölümün başları durgun olmasa 9.5 puan verirdim.
Bu bölümü beğenmeyecegini biliyordum4. Sezon | 6. Bölüm
Bölümün tamamı Vali ile ilgiliydi. Sanki farklı bir dizi izliyormuş gibi hissettim bazı sahnelerde.Bölümde yorumlayacak pek bir şey yoktu aslında. Evi terk ettikten sonraki sahneler özellikle son sahnede kızı kurtarması çok iyiydi.
Puanım 6/10
7. bölüm en azından daha haraketli olsun.Bu bölümü beğenmeyecegini biliyordumama söylemek istenmedim
7 bölümde vali ile geçiyor
Sezon finalini izlemedin mi ?Sezon finalini izlememişim sanırsam ona bakıyordum denk geldi.
Yetişirsin ya beraber yorumlarız7. bölüm en azından daha haraketli olsun.
5. Sezon 2. bölüme size yetişmeyi düşünüyorum.
İzledim diye biliyordum ama 5.sezonu açtım bu özet geçiyorlar ya hatırlayamadım hiçbir şeyi.Sezon finalini izlemedin mi ?
Çabuk izle bence
Ya bence izlemişsindir yani umarım öyledirİzledim diye biliyordum ama 5.sezonu açtım bu özet geçiyorlar ya hatırlayamadım hiçbir şeyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?