AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@OzaN benim profil Resmimi değiştirebilir misin sana zahmet olmazsa

Benim Internetim yok ta mobilden de yapamıyorum

Walking dead özel bir profil resmi olsun

4. Sezon | 5. Bölüm

Çok iyi bölümlerden biriydi.

Bölümün başları biraz durgundu ama sonlara doğru çok heyecanlandıran sahneler oldu. Hershel gibi kendi canı pahasına herkese yardımcı olmaya çalışan karakterleri çok beğeniyorum. Glenn'in durumunun ağırlaşdığı sahnelerde ölecek diye çok korktum. Rick ve Carl'ın zombileri öldürdüğü sahne çok iyiydi.

Puanım 8/10

Bu bölümü seveceğinden adım gibi emindim

Bu bölümü seveceğinden adım gibi emindim
Ama çok iyi bölümdü gerçekten.
Blok'ta hastalananların zombiye dönüştüğü, Glenn'in durumunun ağırlaştığı ve zombilerin telleri geçtiği o sahne müthişti, ben böyle herşeyin karıştığı heyecanlı sahneleri çok seviyorum. Bölümün başları durgun olmasa 9.5 puan verirdim.

Evt bende senin o dedigin sahnelerde çok heyecanladım
hatta bir Ara elim titredi heyecandan

Başları durgundu katılıyorum sana

4. Sezon | 6. Bölüm

Bölümün tamamı Vali ile ilgiliydi. Sanki farklı bir dizi izliyormuş gibi hissettim bazı sahnelerde.
Bölümde yorumlayacak pek bir şey yoktu aslında. Evi terk ettikten sonraki sahneler özellikle son sahnede kızı kurtarması çok iyiydi.

Puanım 6/10

Bu bölümü beğenmeyecegini biliyordum
ama söylemek istenmedim
7 bölümde vali ile geçiyor

4.sezon finali

Fazla bi olay yoktu eski sezon finanllerine göre biraz sönüktü bile diyebilirim, 5.sezon başlayınca sezon finalini izlemediğimi hatırlamam daha büyük bi olay oldu bence.
Onun dışında ekibin toplanması güzel.

Tatilde olduğum için uzun bir aradan sonra diziye devam edeyim dedim. 2 güne 7 bölüm izledim. Hepsinin yorumunu birarada kısa yapayım.

7. Bölüm
Bölümün tamamı Vali ile ilgili olduğu için bana göre sıkıcı idi. Genel olarak bölümü beğenmedim. En sonda Rick'lerin hapishanesine geldiği kısım kötü birşeylerin olacağının işareti idi.
Puanım 6/10

8. Bölüm
Tek kelime ile muhteşem bir bölümdü, heyecan tavan yapmıştı. Vali'nin kendi grupu ile hapishaneye saldırması hem de tank ile çok heyecanlı idi. Rickle Valinin kavgasında Rick az kalsın ölüyordu.
Hershel'in ölmesi çok üzdü.
Bu bölüm dizinin ilerki bölümlerinin gidişatını değiştirdi resmen.
Puanım 10/10

9. Bölüm
Geçen bölüme göre baya durgun bir bölümdü ama yine de kötü değildi. Bölümün tamamı Rick-Carl-Michonne ile geçti. Carl tek başına kaldığı kısımlarda baya heyacanlandırdı. Bölümün sonunda Michonne'nin Rikcleri bulması çok iyi oldu.
Puanım 7/10

10. Bölüm
Ortalama bir bölümdü. Tüm grup küçük gruplar şeklinde farklı yerlere dağılmışlar. Maggie ve Glenn'in ayrı düşmesi çok üzdü. Ama kızların Carol'la yeniden buluşmasına sevindim.
Puanım 7/10

11. Bölüm
Ortalama bir bölüm daha. Bölümün bazı kısımlarında sıkıldım ama bazı kısımları çok iyiydi. Ricklerin olduğu eve yeni adamların geldiğindeki Rick'in yatağın altında saklandığı kısımlarda baya heyecanlandım ama iyi kurtuldu, sevindim. Glenn ve Vali'nin sevdiği kadının kız kardeşinin (adını unuttum) tanıştığı turuncu saçlı adamla ekipi iyi insanlara benziyor.
Tüm gruplar "Son Durak" yazısını görüyor, bakalım neler olacak.
Puanım 8/10

12. Bölüm
Bölümün tamamı Daryl ve Beth ile ilgili idi. Biraz duygusal, biraz aşk dolu bölümdü.
Aralarında duygusal birşeyler başlıyor gibi. Beth'in içki istemesi ile içki aramaları ve birlikte içki içmeleri çok iyiydi. Ben bölümü beğendim.
Puanım 8/10

13. Bölüm
Bölüm iyiydi. Daryl ve Beth olduğu kısımları yine beğendim. Ama Beth'in kaybolmasına üzüldüm. Umarım Daryl bulur onu.

Maggie-Sasha-Bob olduğu kısımlarda iyiydi.
Puanım 8/10