AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Glenn candır. Zaten şunun şurasında eskilerden kim kaldı ki geriye?
Rick, Glenn, Daryl ve maalesef Carol herhalde.

Ekleme: Bir de Carl.

Glenn candır. Zaten şunun şurasında eskilerden kim kaldı ki geriye?
Rick, Glenn, Daryl ve maalesef Carol herhalde.

Ekleme: Bir de Carl.
Rick'i kurtaran Glenn'dir.Dolayasıyla Glenn olmasa Rick olmayacak,Rick olmayınca Carl ve diğerleri olmayacak.

4x15

Sezon finali öncesi süper bir bölümdü. Gleen ve Maggie nihayet buluştular, bölümünde en ilgi çeken yanı buydu, kaç haftadır birbirlerini arıyorlardı

Terminusu gördük sonunda. Normal bir yer gibi durması her türlü psikopatlığın olabileceği bir yer anlamına geliyor bence. Fragmanda çok heyecanlıydı bekliyoruz merakla sezon finalini.

9/10

Okumayın sakın.

Terminustakiler yamyammış harbiden,pişirdikleri insan etiymiş.
Oyununda da böyle bir çiftlik sahnesi vardı zaten.

ayoll sende her erkek oyuncuya laf atıp duruyorsun sana göre sadece kadınlar olucak dizide

Glenn mi gereksiz ? O olmasaydı şu an grubun yarısı hayatta olmazdı.
grubun yarısı olmazdı ama maggie üzerinde hak iddia etme şansımız olurdu yani şansımız artardı maggie yi kapardık şimdi japon çekirdeği hep engel oluyor

ayoll sende her erkek oyuncuya laf atıp duruyorsun sana göre sadece kadınlar olucak dizide
tüm kadınları demiyorum maggie den bahsediyorum

beth fena sayılmaz ama tek başına ormana daldıktan sonra haber alınamıyor kızdan umarım coşkuna rastlamaz

hey maşallah
) spoi mpoi hak getire bundan sonra bende böyle dalbaşak yorum yapacağım
))

İzleyenlerin hepsi izleyip yorum yapmış zaten, en son ben izledim açık yazdım

ayyyy seni kovalasın o coşkun inş amin

Yok artık Tara lezbiyen mi ya?
Ben onu Glenn'e aşık sanıyordum yanlış mı anladım her şeyi
ahaha

bu aralık ayından beri biliniyordu, sadece herkes kabullenemiyordu

mika çok tatlıydı ya

Tamam da işte gördüğün yerdeki kişinin kaynağı ne? Çizgi romandan mı okumuş? Zaten başka alternatif yok. Çıkmayan bölümü bilecek değil ya.
senin terminusla ilgili teorini destekliyor

ahaha

bu aralık ayından beri biliniyordu, sadece herkes kabullenemiyordu

mika çok tatlıydı ya

senin terminusla ilgili teorini destekliyor
ilerde belkide maggie kadar güzel bişey olacaktı öldürdü gerzek ablası
)

EKLEME :
sanki bu terminus olayıyla the walking dead the game'in 2. bölümünü benzer bir hikaye gibime geliyor. işlerlerse güzel olur.

Oyunda ki hikaye
oyundaki kahramanlarımız bu sefer bir çiftliğe geliyorlar. burada ziyafete oturduklarında öğreniyorlar ki çiftlik sahipleri insan eti pişirip yiyor. hatta yedikleri et, tedavi etsinler diye çiftlik sahibine teslim ettikleri arkadaşlarının bacak etleri çıkıyordu.😱

@cevaa sende oyunu oynadığın için iyi bilirsin

@destere @Çiğdem- @OzaN @sokak sanati @Forumdash

aaaa oyunu güzele benziyor ben hiç bakmadım ama birisi şöyle birşey demişti daryl ve abisi merly bu ikisiyle oynanıyormu ne öyle bişi demişti güzelmi oyunu önerirmisin

aaaa oyunu güzele benziyor ben hiç bakmadım ama birisi şöyle birşey demişti daryl ve abisi merly bu ikisiyle oynanıyormu ne öyle bişi demişti güzelmi oyunu önerirmisin
senin dediğin the walking dead survival ,ama oyun gerçekten çok kötü dizide olduğu gibi oyunda da daryl güvenmişler ama olmamış

bu oyun the walking dead the game , gerçekten çok iyi bir oyun ayrıca 2012 yılını en iyi oyunu seçildi , düşün yani
imkanın varsa oyna derim ,