AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uzun zamandır 3. sezona takılıp kaldığım için daha 4. sezonu izlemeye başlayamadım :(

BÜYÜK SEZON FİNALİNE SON 2 BÖLÜM...

Ekibin bazı üyeleri, hayatta kalabilmek için aslında neyin önemli olduğunu keşfediyor... Sence ne olabilir?

The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra pazartesi 21:30'da FX'te!

1468521_646649742057191_1338512423_n.jpg

@destere @Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati

BÜYÜK SEZON FİNALİNE SON 2 BÖLÜM...

Ekibin bazı üyeleri, hayatta kalabilmek için aslında neyin önemli olduğunu keşfediyor... Sence ne olabilir?

The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra pazartesi 21:30'da FX'te!

Ekli dosyayı görüntüle 35830

@destere @Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati
dizi ara verdikten sonrakı bölümleri çok kötü şekilde ilerliyor vali öldükten sonra dizinin heyecanı bitti rick başrol ama aradan sonra ricki unuttular adam bir çekyatta uyuyor sürekli
:kiki::kiki::kiki:
bölümelr sürekli 2 kişi arasında geçiyor brz heyecan abraham karakteri gelince heyecan arttı braz dizide onun haricinde çok durgun geçiyor bölümler sezon finalidnen sonra umarım toparlanırlar gelecek sezon iyi olmasını umuyorum :bhr::bhr::bhr:

10151177_521106217998620_1532003114_n.jpg

4. sezonda son iki bölümdeyiz! Terminus'a varabilecekler mi?

The Walking Dead'in yepyeni 15. bölümüne saatler kaldı! Peki yollar onları nereye götürecek?

15. bölüm "US" yine Amerika yayınından bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!

#thewalkingdead #Terminus

http://www.fxtv.com.tr/thewalkingdead

1622643_10151912387902024_1564171380_n.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 35836
4. sezonda son iki bölümdeyiz! Terminus'a varabilecekler mi?

The Walking Dead'in yepyeni 15. bölümüne saatler kaldı! Peki yollar onları nereye götürecek?

15. bölüm "US" yine Amerika yayınından bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!

#thewalkingdead #Terminus

http://www.fxtv.com.tr/thewalkingdead

Ekli dosyayı görüntüle 35835
15.bölümün alt ayzısı çıkmış ama ben henüz izleyemedim bununla beraber 2 dizim daha var akşama 3 tane izlemem lazım ama karadayıda var şıkıştım vlla :kiki::kiki:

hepsini bugün izlemk zorunda değilsin :):) , en çok merak ettiklerini izle bence :D
yarınada 3-4 tane var ama benim en yoğun olduğum 2 gün pazartezi ve salı 4 er diziler var :kiki:
işlerimi halledip yabancı dizilere bakarım akşamada karadayıya ev işelri yine çok yoğun geçiyor
🙂🙂

4x15

Dizi öyle bir hal aldı ki bir hafta yerden yere vuruyorum öbür hafta göklere çıkarıyorum. :D Bu hafta göklere çıkarma haftasındayım. :D

Devamını spoiler içinde yazalım. :)

Nihayet iki - üç karakterle bölüm döndürmeyi bıraktılar ve her karakterden azar azar şeklinde bir bölüm izleyebildik.

Tara bu bölümle birlikte en sevdiğim karakterler arasına girdi. :)

Abraham ve ekibini de çok sevdim. Hele geek elemanın oyun muhabbetleri falan çok iyi. :D

Maggie ve Glenn nihayet buluştular da kurtulduk. :D

Daryl'ın ekibi sevdiğimi söyleyemem. Onun sahneler bölümün tek sıkıcı sahneleriydi belki de.

Terminus'u nihayet gördük. Bu kadar yaşamcıl bir yer olmasını hiç beklemiyordum. 😱

Sezon finaline girilirken tek soru işareti Beth gibi...

8/10

Son düzenleme:
senin şu ev işlerin hiç bitmiyor :D
hahaha annem sağ olsun sürekli buluyor birşeyler okulda bitince kadının eline düştüm işte :F
birde bizim misafirler hiç eksik olmaz gündüz annemin komşu kadınları akşamda babamın maç arkadaşları geliyor aradada bizim kızlar geliyor toplanıyoruz evde 10 15 kişi oluyoruz bazen
yıkıyoruz apartmanı :F:F

hahaha annem sağ olsun sürekli buluyor birşeyler okulda bitince kadının eline düştüm işte :F
birde bizim misafirler hiç eksik olmaz gündüz annemin komşu kadınları akşamda babamın maç arkadaşları geliyor aradada bizim kızlar geliyor toplanıyoruz evde 10 15 kişi oluyoruz bazen
yıkıyoruz apartmanı :F:F
hayat size güzel valla :D

4x15 Yorumum :

Sonun da saçma saçma konuşmalarla biten bir bölüm olmadı bir bölümde 4-5 karakteri görebildik.Maggie ile Glenn buluştular sonunda gerisi hikaye diğerleri naparlasa yapsınlar (Darly hariç) :D Glenn'in yanındakilere de iyice kanım ısındı bu bölüm. :D.Gelelim Terminusa benim açımdan tam bir fiyaskoydu ben 1.sezondaki HKM gibi yüksek teknolojili ordu korunaklı bir askeri üs diye hayal ediyordum.Tabi belki orası belki de dağın görünen kısmıdır sadece‚gizli geçit filan vardır yer altında.Yoksa o tellerle nasıl güvenlikli bir barınak olacak anlamadım.Darly’nin yanındakiler Rick'in evini basanlarmış‚sorun çıkaracaklar gibi duruyor ama hadi bakalım.Bu arada Beth'den hala ses seda yok ne yapmaya çalışıyor acaba. :D

4. Sezon 15. Bölüm...

Vasat bir bölüm denilebilirdi.Son sahnelere kadar.

Başları acayip sıkıcıydı hiç bir şey yoktu.
Gleen'in Tünel macerası güzeldi.Zatn orda koptu gitti olay.
Rick'i görmek bile yetti.Kaç bölümdür görmüyorduk reyizi.:D
Sonunda Son Durakı gördük.:D
Haftaya yayınlanan fragman çok enteresan.Umarım o son duraktan bir nane çıkmaz.

4x15 -BÖLÜM YORUMUM

Darly'ın dolaştığı tayfa'nın Rick'lerin evini çembere alan kişiler olduğunu önceden öne sürmüştüm..
Yanılmadığıma çok sevindim.. :D
Böylelikle ilk anda istediğim Darly-Rick buluşmasına daha da yakınız..
Darly için Rick görmek oldukça pozitif bir eylem olacaktır..Aynı şekilde de Rick için.. :D

Gleen ve maggie sonunda buluştu , ayrıca tünelde ki zombilerle kapışma iyiydi :D

Terminus Kuzu içinde görünen kurt gibi..
Hiç hoşlanmadım..Hatta o mangal başındaki kadından tırstım..
Bence orası yamyam dolu.. :D

galiba son bir soru kaldı beth noldu ? :(

8

Son düzenleme: