zenci kadını sevmiyormusunmaggie ve beth haricinde herkese kıyabilirim sorun olmaz
zenci kadını sevmiyormusunmaggie ve beth haricinde herkese kıyabilirim sorun olmaz
zenci kadını sevmiyormusun
Bu zombi hala saklanıyor mı Kuyuda parçalanandı dimiBÜYÜK SEZON FİNALİNE SON 2 BÖLÜM...
Ekibin bazı üyeleri, hayatta kalabilmek için aslında neyin önemli olduğunu keşfediyor... Sence ne olabilir?
The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra pazartesi 21:30'da FX'te!
Ekli dosyayı görüntüle 35830
@destere @Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati
bunun 15. bölümü yarınmıydı ?BÜYÜK SEZON FİNALİNE SON 2 BÖLÜM...
Ekibin bazı üyeleri, hayatta kalabilmek için aslında neyin önemli olduğunu keşfediyor... Sence ne olabilir?
The Walking Dead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra pazartesi 21:30'da FX'te!
Rick öldürdü bunu , bir sebebi vadı çünküBu zombi hala saklanıyor mı Kuyuda parçalanandı dimi
evt yarın çıkıyorbunun 15. bölümü yarınmıydı ?
dizi ara verdikten sonrakı bölümleri çok kötü şekilde ilerliyor vali öldükten sonra dizinin heyecanı bitti rick başrol ama aradan sonra ricki unuttular adam bir çekyatta uyuyor sürekliBÜYÜK SEZON FİNALİNE SON 2 BÖLÜM...
15.bölümün alt ayzısı çıkmış ama ben henüz izleyemedim bununla beraber 2 dizim daha var akşama 3 tane izlemem lazım ama karadayıda var şıkıştım vllaEkli dosyayı görüntüle 35836
4. sezonda son iki bölümdeyiz! Terminus'a varabilecekler mi?
The Walking Dead'in yepyeni 15. bölümüne saatler kaldı! Peki yollar onları nereye götürecek?
15. bölüm "US" yine Amerika yayınından bir gün sonra, pazartesi 21:30'da FX'te!
#thewalkingdead #Terminus
http://www.fxtv.com.tr/thewalkingdead
Ekli dosyayı görüntüle 35835
hepsini bugün izlemk zorunda değilsin , en çok merak ettiklerini izle bence15.bölümün alt ayzısı çıkmış ama ben henüz izleyemedim bununla beraber 2 dizim daha var akşama 3 tane izlemem lazım ama karadayıda var şıkıştım vlla
yarınada 3-4 tane var ama benim en yoğun olduğum 2 gün pazartezi ve salı 4 er diziler varhepsini bugün izlemk zorunda değilsin , en çok merak ettiklerini izle bence
senin şu ev işlerin hiç bitmiyoryarınada 3-4 tane var ama benim en yoğun olduğum 2 gün pazartezi ve salı 4 er diziler var
işlerimi halledip yabancı dizilere bakarım akşamada karadayıya ev işelri yine çok yoğun geçiyor
🙂🙂
hahaha annem sağ olsun sürekli buluyor birşeyler okulda bitince kadının eline düştüm iştesenin şu ev işlerin hiç bitmiyor
hayat size güzel vallahahaha annem sağ olsun sürekli buluyor birşeyler okulda bitince kadının eline düştüm işte
birde bizim misafirler hiç eksik olmaz gündüz annemin komşu kadınları akşamda babamın maç arkadaşları geliyor aradada bizim kızlar geliyor toplanıyoruz evde 10 15 kişi oluyoruz bazen
yıkıyoruz apartmanı