AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x13 Yorumum :

Son bir kaç bölümdür hiç bir şey olmadan karakterlerin konuşmalarını dinliyoruz aksiyonu geçdik heyecanlandırıcı hiç bir şey olmuyor bir dahaki bölüm de öyle olacak.@Harunnn60 sen mi demiştin bu sezon bomba gibi olacak diye.

4x13

Geçen haftaki şaka gibi bölümden sonra iyi bir bölüm geldi. Bence sezon arasından sonraki iki iyi bölümden biriydi.

Bölümün başında Bob'un Maggie ve Sasha ile birlikte olduğunu unutup yalnız kaldığını düşünmüştüm ama flashbackmiş.

Beth nasıl sattı Daryl'i ya insanlık ölmüş resmen.

Daryl'nin sonda düştüğü durum meraklandırdı. 😱

Sasha bölüm boyunca sinir etti ama neyse sonunda affettik kendisini.

8/10

13.bölümü izledim
dizinin başlangıç sahnesinden şunu anlıyorum ben gelecek bölümlerden bir kesit gösterdiler darly ve glenn buluşucaklar ve bir sığınakları olucak yani darly glenn bobla görüşücek başlangıc sahnesinde gördüğümüz gibi bob diğerleri öldü dedi maggie ölücek galiba
bu bölümün başındakı sahne gelecek bölümelrden bir sahneydi aynı sahne yine olucak bob diğerleri öldü dediğine göre maggie önümüzdeki bölümlerde ölebilir
bu arada dizide birşey eksik olduğunu fark eden oldumu dii aradan çıktıktan sonraki bölümlerde birşey eksik rick eksik ayolll
hahahah dizinin başrolunu unuttular dizide aradan döndükten sonrakı tüm bölümlerde çok aşırı pasif

Yok ya geleceği değil geçmişi gösterdi orada, tekrar izle.

Pazartesi akşamı için heyecanlıyız çünkü yine Daryl ve Beth'i göreceğiz!

#TheWalkingDead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra pazartesi

21:30'da FX'te!

Ekli dosyalar

• secondarytile.png
    2.4 KB · Hit: 494
Pazartesi akşamı için heyecanlıyız çünkü yine Daryl ve Beth'i göreceğiz!

#TheWalkingDead, Amerika yayınından sadece bir gün sonra pazartesi

21:30'da FX'te!
ben daryl hayranı oalrak son bölümlerden çok memnunum sadece daryl sahneli bölümler izliyoruz böyle devam etsinler

4. Sezon 13. Bölümü izledim.

Uzun zamandır bölümleri ilerletme huyumu devam ettiren bir bölümdü yine.Tebrikler.

Devamlı zombi öldürmekten başka bir şey izlemedik.

Şu ekip birleşse Rick gelse ne kadar iyi olurdu.Zaten 2 bölümdür Beth'i görmek zıkıyor.Offf Offff.

Ama sona güzel bitti.Sonunda bir birleşme olacak gibi.

Beth'e harbiden ne oldu bir anda.😱Nereye gitti ki.

Darly'ın sahneside güzeldi.Güzel bir şeyler oalcak biz ölmeden anlaşılan.

O kadar çok zombi öldürme yoktu ya bence önceki bölümlere göre baya iyiydi.

Birleşme son bölümde olacak o kesin gibi.

O kadar çok zombi öldürme yoktu ya bence önceki bölümlere göre baya iyiydi.

Birleşme son bölümde olacak o kesin gibi.

O konuda bende eminim son bölüm oalcak.

Ben Megie'nin ilk kez bu akdar zombi öldürdüğünü hatırlıyorum.Sasha'da yanı şekilde.
Darly yine aynı şekilde.Artık sarmıyor bu heyecansız heyecanlarcıklar.

Onları ben de sevmiyorum ama çok fazla yoktu öyle bir şey. Zaten amaç heyecan yaratmak değil çoğu zaman. Zombi dizisinde öldürecekler tabii arada.

13.bölümü izledim geçen bölüme gör bu bölüm daha kalabalıktı kadro...... bu sefer 4 kişiyi gösterdiler

beth kayboldu darlyn ın ona yetişememesi fena oldu gül gibi kızı kimler kapar Allah bilir

maggie ile japon çekirdeğinin aşkı dillere destan hiç bir engel tanımadan birbirlerine doğru ilerliyorlar
sasha yaman kızmış tek başına üç kişilik dövüşüyor helal olsun zenci olsun çamurdan olsun kız kodumu oturtuyor

herkese eşit davranıyorlar başrollere torpil geçmiyorlar helal olsun onlara

@Forumdash senin yorumun nerde oysaki izlemiştin ?

Evet izledim son haftalara göre bu bölüm iyi olsa da aman aman bişey yoktu

Maggie'nin Glenn'e not bırakma şekli güzeldi
Benim gözler Rick reyizi arıyor. Darly'de artık reyizlik konumunda bu sezon daha da sevdim

Bölümdeki zenci kadın ilk bölümler neydi sonra ne oldu dedirtti. Bölümün başinda gösterilen adamı gruptaki sarhoş adam sandım (o mu hala anlamadım
)

Gleen ve Darly'nin buluşması 15.bölümde olur bence son bölümde de herkes son durakta buluşur.

zaten bölüm başında gösterdikleri ayyaş bobdu

bob aslında iyi biri biraz içkiye karşı fazla düşkün ama arkadaşlarından vazgeçmiyor

zaten bölüm başında gösterdikleri ayyaş bobdu

bob aslında iyi biri biraz içkiye karşı fazla düşkün ama arkadaşlarından vazgeçmiyor
Mgie''lerin yanında dolaşan adam mı?? Nye Gleen ve Darly tanımadılar onu o zaman?