AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben aradan sonraki 2 bölümüde henüz yetersiz buluyorum ama daryl çok özlemişim onu gördüğüme sevindim
ayyy gül adama yaşlı bir kadını yakıştırmaya çalısıyordu senaristler sinir oluyordum şuankı sarısın kız iyi bu sefer doğru partneri bulmuşlar

4x10 Yorumum :

Geçen bölüme göre oldukça güzeldi.Önceki bölümü izlediğimde her bir karakterin kurtuluş hikayesini anlata anlata bitirecekler herhalde dedim ama bu bölümde öyle olmadığı anlaşıldı.Biran önce buluştururlar umarım.Yeni gelen karakterler yeni bir bela gibi duruyor,Lizzylerin gördüğü yerin adamları olabilir mi acaba ?Atalanta gibi çıkmaz inşallah orada.

Son düzenleme:
4. Sezon 9. Bölümü izledim.İyi ve karmaşık ve biraz korkunçtu bölüm.

Carl ve Michonne'u izledik.Bence giriş bölüm ü için çok iyiydi.
Carl'ı bu derece hırslı görmek enteresan.Ama iyi olacak bu sezonun 2. yarısında ki Carl.
Michonne'da biraz duygusaldı.
Rick'in zombi olduğunu sandığım sahne çok çok iyiydi.Fena korktum.

İyi bölümdü.Sonunda ki Fragman olağan üstüydü.Meggie sakın ölme.

4x10

Bir önceki bölüme göre daha iyiydi ama yine de yetersiz bir bölümdü bence.

Karakter hikayelerini çok uzatmayacak olmaları güzel.

Carol'ın hiçbir şey olmamış gibi gelmesi ve devam etmeleri bence çok saçmaydı.

Son dönemde geri plana atılan Glenn reyiz nihayet sahalara döndü derken sonda sürprizle karşılaştı. Bakalım ne olacak o karakterlerle.

7/10

@Mr.At @Harunnn60 çizgi romandan spoiler vermek yasak. Spoiler verecekseniz spoiler butonu içinde ve spoiler'ın çizgi romandan olduğunu belirterek vermelisiniz.

Spoi içindeki kırmızı yer ve çizgi romana +1
sonunda hiç şaşirmadım bende bu adam kim demedim. Geçenlerde oyuncu seçmeleri haberi açılmıştı

Gen yorumumda pek yorumluk bişey yoktu
Tempo düşük ilerliyor ve hala biz bunu izliyoruz
Belgesel olsa izlemeyiz.Belgesele örnek verdim çünkü
Glenn'in uyanması kaçması için üstünü başini giyindiği sahneler aşa/yukarı 6-7 dk ve hiç dialog yoktu
Bu zaman zarfında bir hayvanda gözlemleyebiliriz

Diğer bölüme göre daha az şaşırıp daha çok sıkıldım.Rick ve Michonne karakterlerini sevmemden dolayıda olabilir tabi ki bu.

Şu küçük kızlar acayip bir şey çıktı.Git gide sempatimi kazanıyorlar.Ara bölümdede büyük olan çok cevherdi sevmiştim bu bölümde baya gözüme girdi.
Rick'in kızı yaşıyormuş.Şaşırdım doğrusu.Bölümün en iyi sahnelerindendi.
Corol'ın ölmediğini kipten ayrılmadığına bu kadar sevinemezdim.Rick'in çocuğunu kurtardı yaa daha hiç bir şey yapmasın.

Meggie'li sahneler çok yetersizdi.
Darly ve sarışının sahneleri kötüydü.Boğuyordu o sahneler sevmedim ama sonrasından belli bir bağlantı kurulmuiş iyide oldu.
Glenn'in sahnesi çok uzatılmıştı.Zaten sezon başından beri hiç katkısı yoktu yine heyecan yaratmadı.Şu kızla karşılaşması ve sonu güzeldi ama.
Sonunda ki adam benide az şaşırttı ama iyiydi.Az şaşırmamın sebebi haberdi.

Ben bu sezon böyle biteceğini tahmin ediyorum Rick ile Michonne ve diğerleri olacak gibi zaten kötü karakter sonra ki sezon girecekmiş.

Bölümü ilk izleyen ben oldum galiba.

Ama sevinilecek bir şey yok tabi.

Böyle bölüm mü olur dıııııttttt dedirttirdi.

Bölümde heyecan sıfırdı.
Bir baskın 3-4 zombi ile bölüm geçti.

Dikkat edilecek nokta bunlar traş oluyormuş.
Rick'te farkettim.

Michonne'nin olayı bizim dizilerden bile yavaş işlendi.
Glenn'de hiç bir şey yoktu.
Geri kalanlarda gösterilmedi zaten.

Gelecek bölümde bir şey yok gibi.
Darly olayları gelişecek gibi ama ne gelişme.
Hiç bir şey yok zombi öldürmeye devam.

Dikkat çekilecek bir noktada dünya kurtuluyor.Kızıl adam bir şeyler buluşturmuş.

4x11

Bence sezonun iyi bölümlerindendi. Özellikle sonlarına doğru gayet iyiydi.

Michonne'un geçmişe yönelik olayı cidden sıkmaya başladı. Fazla kurcalamasınlar artık konuyu.

Michonne'un bulduğu bebek odası çok ilginçti. 😱

Rick'in macerası heyecanlıydı ama sonuç sıfır.

Yeni gelen karakterler iyi gibi. Bir de Glenn'in yanındaki kıza iyice ısınmaya başladım. Unuttum ben hangisiydi o valiyle birlikte olan mı yoksa onun kardeşi mi?

Bence dizi biraz Game of Thrones'a benzemeye başladı işleyiş yönünden. Oradaki gibi biraz o karakterden biraz bu karakterden şeklinde ilerliyor dizi.

8/10

ayy sonunda abraham geldi çizgi romanın en önemli karekterlerinden biriydi abraham
özellikle rickle çok iyi anlaşan ve zaman zamanda daryl gibi rickle tartışan bir karakterdi
3.sezonda duymuştum diziye dahil olucağını çok beklesemde sonunda geldi

Son düzenleme:
Çizgi romandan bir şeyler yazacağımızda bunu belirtelim ve spoiler içinde yapalım.

Rick ile iyi anlaşacağını yazıyorsun ben belki merak ediyorum Rick'in nasıl tepki vereceğini, ilişkilerinin nasıl olacağını.
çizgi romana göre gitmiyor zaten dizi cnm daryl karakteri çizgi romanda yoktu mesala ama dizinin en önemli karakteri haline geldi yani dizide tamamen senaryo farklı gidiyo ama ben spoi verseydim bile bölümü izlediğiniz için yine okuyacaktın yorumumu oyüzden aklıma geleni söyledim öyle daha dikkatli olrurum artık 🙄🙄

Rick ile iyi anlaşacağını yazıyorsun ben belki merak ediyorum Rick'in nasıl tepki vereceğini, ilişkilerinin nasıl olacağını.
spoi içine aldım şimdi gerçi geç kaldım ama kusura bakma 🙁🙁

Son düzenleme:
Çizgi romanla ilgili olduğunu söylememişsin spoilerın. Ben şimdi olsa yine bakardım bölümle ilgili bir şey yazdığını sanarak.