ben aradan sonraki 2 bölümüde henüz yetersiz buluyorum ama daryl çok özlemişim onu gördüğüme sevindim ayyy gül adama yaşlı bir kadını yakıştırmaya çalısıyordu senaristler sinir oluyordum şuankı sarısın kız iyi bu sefer doğru partneri bulmuşlar
Abraham o ve kötü değil,iyi bir karakter.4x10
Geçen haftaki bölüme göre daha iyi bir bölümdü bence. Glenn reyize tam sevinmiştim ama kötü oldu Sonuda bayaa heyecanlı bitti yine Vali gibi bi kötü karakter geldi diziye
aynen asıl kötü karakter 5.sezondaAbraham o ve kötü değil,iyi bir karakter.
Böyle böyle nasıl zevk alıyorsunuz diziden.Dağılan ekip yeniden bir araya gelebilecek mi?
10. bölüm "Inmates", Amerika yayınından bir gün sonra bu akşam 21:30'da FX'te!
Ekli dosyayı görüntüle 33223
FX - D-Smart 415, Teledünya 20, Tivibu Ev 145
@Forumdash @OzaN @cevaa @sokak sanati @cevaa @GreatOttoman
@BesaleT @Çiğdem- @destere @Gk4y @Ahmad @Mr.At
@sokak sanati
aynen asıl kötü karakter 5.sezonda
negan mıydı adı neydi?Dağılan ekip yeniden bir araya gelebilecek mi?
10. bölüm "Inmates", Amerika yayınından bir gün sonra bu akşam 21:30'da FX'te!
Ekli dosyayı görüntüle 33223
FX - D-Smart 415, Teledünya 20, Tivibu Ev 145
@Forumdash @OzaN @cevaa @sokak sanati @cevaa @GreatOttoman
@BesaleT @Çiğdem- @destere @Gk4y @Ahmad @Mr.At
@sokak sanati
aynen asıl kötü karakter 5.sezonda
tyreseeler galiba onun olduğu yere g idiyor.
Spoi içindeki kırmızı yer ve çizgi romana +14x10
Bir önceki bölüme göre daha iyiydi ama yine de yetersiz bir bölümdü bence.
Karakter hikayelerini çok uzatmayacak olmaları güzel.
Carol'ın hiçbir şey olmamış gibi gelmesi ve devam etmeleri bence çok saçmaydı.
Son dönemde geri plana atılan Glenn reyiz nihayet sahalara döndü derken sonda sürprizle karşılaştı. Bakalım ne olacak o karakterlerle.
7/10
@Mr.At @Harunnn60 çizgi romandan spoiler vermek yasak. Spoiler verecekseniz spoiler butonu içinde ve spoiler'ın çizgi romandan olduğunu belirterek vermelisiniz.
Çizgi romandan bir şeyler yazacağımızda bunu belirtelim ve spoiler içinde yapalım.ayy sonunda abraham geldi çizgi romanın en önemli karekterlerinden biriydi abraham
özellikle rickle çok iyi anlaşan ve zaman zamanda daryl gibi rickle tartışan bir karakterdi
3.sezonda duymuştum diziye dahil olucağını çok beklesemde sonunda geldi
Ekli dosyayı görüntüle 34483
ama diziye dahil olan oyuncu bu turuncu kafa varya son bölümde gösterildi onu diyorum bilinmeyen birşey demedimki 🙁🙁🙁Çizgi romandan bir şeyler yazacağımızda bunu belirtelim ve spoiler içinde yapalım.
Rick ile iyi anlaşacağını yazıyorsun ben belki merak ediyorum Rick'in nasıl tepki vereceğini, ilişkilerinin nasıl olacağını.ama diziye dahil olan oyuncu bu turuncu kafa varya son bölümde gösterildi onu diyorum bilinmeyen birşey demedimki 🙁🙁🙁
çizgi romana göre gitmiyor zaten dizi cnm daryl karakteri çizgi romanda yoktu mesala ama dizinin en önemli karakteri haline geldi yani dizide tamamen senaryo farklı gidiyo ama ben spoi verseydim bile bölümü izlediğiniz için yine okuyacaktın yorumumu oyüzden aklıma geleni söyledim öyle daha dikkatli olrurum artık 🙄🙄Rick ile iyi anlaşacağını yazıyorsun ben belki merak ediyorum Rick'in nasıl tepki vereceğini, ilişkilerinin nasıl olacağını.
spoi içine aldım şimdi gerçi geç kaldım ama kusura bakma 🙁🙁Rick ile iyi anlaşacağını yazıyorsun ben belki merak ediyorum Rick'in nasıl tepki vereceğini, ilişkilerinin nasıl olacağını.
Çizgi romanla ilgili olduğunu söylememişsin spoilerın. Ben şimdi olsa yine bakardım bölümle ilgili bir şey yazdığını sanarak.çizgi romana göre gitmiyor zaten dizi cnm daryl karakteri çizgi romanda yoktu mesala ama dizinin en önemli karakteri haline geldi yani dizide tamamen senaryo farklı gidiyo ama ben spoi verseydim bile bölümü izlediğiniz için yine okuyacaktın yorumumu oyüzden aklıma geleni söyledim öyle daha dikkatli olrurum artık 🙄🙄
spoi içine aldım şimdi gerçi geç kaldım ama kusura bakma 🙁🙁