AMC The Walking Dead 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S04 B08 izledim

Herkeşler çok beğenmiş ama ben bi kaç sahne dişinda pek beğenmedim
Beni artık savaş sahneleri pek kesmiyor
Neyse diyip;

Bir kere günün kahramanı olarak Michone ve Darly'e selam yolluyorum
Vali'nin ölümü ya Mic.'dan olacakti yada Vali onu öldürecekti.Bu çekişmeye son vermeleri iyi oldu. Darly nasıl bir adam yaa
Kendini FPS oyunlarinda sanıryor zaar
Tankın içine bomba atması filan günün kahramanı ilan ediyorum

Vee Reyiz'imiz Rick'imiz abimiz babamiz şerifimiz😛(kestik) Onun konuşması sırasında "eyvah" dedim "Hz.İsa mesih yeryüzüne iniyor" dedim "şunlara bak" dedim "yüzlerindeki yumuşamalara bak" dedim. Vali dedim "al adamlarini çek git" dedim dinlemedi Hersall'in kafası gitti
Hemde ne gitme
Acımadan kasap eti kemikten ayırır gibi kesti😱

Neden bilmiyorum
Rick ile oğlunun ağlaşmalari bende duygu yukseltiyor. Yine güzel sahneydi o sahnelerde.Bebe nerde acaba derken o küçük ruh hastası kız sonunda işe yaradı

EN SON BEN YAZIYIM

Açıkçası bölümün bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordum , sezon başından eri bir tatsızlık vardı , sürekli aynı mekanlarda geçmesi , hastalık filan neyse

hershel : gerçekten ölmesine üzüldüm , bu şekilde ölmeyi haketmiyordu ,ama bir yandanda vaktini doldurmuştu bence

Judith: bence ölmedi , kızlarda birisi bebeği aldı bence , inş ölmemiştir , loriden geriye kalan tek şey o bebek

vali: açıkçası ben savaşı kazanacağından çok ümütliydim tabi daryl olunca işler değişi , yinede ölümü çok iyi oldu , çizgiromana göre ölümünün aynısını yapmışlar iyi olmuş

Kazanana gelirsek kimse kazanamadı , yine insanlık kendi hırslarına yenildi , zaten diziyi izlerken yürüyen ölülerin zombiler değil insanlar olduğunu anlarsınız...

savaş sahneleri , heyecan , gerilim hepsi bir aradaydı ,bir ara kıskanmadım değil yani keşke bizim ülkemizdede böyle diziler olsa keşke....

10

Son düzenleme:
ben henüz bu bölümü izleyemedim annem rahat brakmıyor ev işi falan
şimdi izleyecem brazdan çok merak ettim bende 😵😵😵

Haftaya 2 bölüm birden izlemenin tadını çıkarayım.Uzun zamandır olmuyordu ara vermişken bir hafta daha sabredeyimde o zevki yaşayayım.

Dizinin cidden bazı yerleri saçma Michonne'nin o zombileri öldürdükten sonra ağızını, kolunu kesiyor tamamda kesilince zombiler evcilleşiyor mu yine bi atakları bi saldırıları olması lazım ama bakıyorsun evcilleşmişler hiçbir şey yapmıyorlar. Diğeri ise; orda ölmüş insanlar oluyor hazır onları yemiyorlarken başka birini öldürmeye çalışıyor zombiler ne gereği var etse et işte önünde duruyor yesenee...

Dizinin 9.bölümüne gelirsek dizi etkileyici, duygusal bi bölüm olmuş ama genelinde sıkıcıydı sonlara doğru daha iyi oldu, daha iyi bir bölüm beklerdim aranın ardından.

yazdıklarını okumadım ama , gözüm kayıyordu az kalsın
spoiler butonu koy istersen

4x9'u izledim.

Bence de genel olarak sıkıcı bir bölümdü. Bölüm boyunca Carl'a baya sinir oldum, kendini bişey zannetmeye başladı atarlı ergen
Ama kapıya omuz attıktan sonra yere düşmesi ve karanlıkta babasından korkması iyi oldu

çok özlemişim gerçekte işte düşüncelerim yeni bölümü izleyenler baksın 😉😉
çok hoşuma giden bir bölüm olmadı sadece carl ve miconneden oluşan bir bölümdü darl yoktu
rick vardı ama oda sadece uyuyarak geçirdi bölümü
rick zombi oldu sandım carl silah doğrultunca çok korktum 😕😕😕 walking dead çok değişik bir dizi gerçekten çok sürükleyici sadece carl ve miconne olmasına rağmen yine soluksuz izledim haftaya darl geliyor nasıl bekleyecem bilmiyorum bu adama görmek için 1 hafta daha beklicem
bu arada vali ölmedi bence hala ölmediğini savunuyorum 😉😉😉

4x9 Yorumum :

@BesaleT'in değindiği konu benim de dikkatimi çekti orası çok saçma olmuş ayrıca kaç yıldır dişlerini fırçalamıyor kadın benden daha beyaz dişleri var ama.Bölümü gelirsek çok durağandı,Carl'ın ergenliği ve Michonne'un ağlamasıyla geçti bölüm.

hahaha ne yalan söyliyim bende babasından korktum zombi oldu sandım diziden nasıl çıkar diye aklım şaştı 😱😱😱

4x9

Uzun bir aranın ardından bence çok zayıf bir geri dönüş oldu. Aslında böyle bir geri dönüş olacağından neredeyse emindim. O yüzden pek heyecanım yoktu dizinin yeniden başlaması konusunda.

Bölümün özeti: Tabanca dışında başka bir şeyle zombi öldüremeyen artist ergenin maceraları

Carl zaten sevmediğim karakterlerden biri. Bütün bölüm boyunca onu izlemek sıkıcıydı. Temponun yükseldiği birkaç iyi yer vardı ama genel olarak çok zayıf bölümdü.

En sonda Rick'in gerçekten ölmüş olması ihtimalinden çok korktum. Rick reyis olmazsa dizi benim gözümde epey düşer.

Michonne'un hikayesi de ilgimi çekmedi. Ama en sonunda Rick'leri bulması iyi oldu. En azından uzamayacak hepsinin toplanma aşaması.

Gelecek bölüm de tahmin ettiğimiz gibi diğerlerinin ne yaptığını konu alacak.

6/10