Benim sizden başka bişeyimBunama sinyalleride verdinŞu mal varlığını tamamen aklın gitmeden bölüştür bize abiciğim @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Harunnn60 ?A
![]()
Benim sizden başka bişeyimBunama sinyalleride verdinŞu mal varlığını tamamen aklın gitmeden bölüştür bize abiciğim @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Harunnn60 ?A
![]()
Hhaha elinde bizi oyuncak yapmaya devam etmek için kullanır @xemrexxxYaktın çocukların başiniBölüşmez de şimdi bu kimseyi
![]()
Bunama sinyalleride verdinŞu mal varlığını tamamen aklın gitmeden bölüştür bize abiciğim @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Harunnn60 ?A
![]()
Dün Forumdash’ı o kadar övmüştüm bu yaşta bu zeka nasıl oluyor diye nazar değdirdim sanırım
Öyle kimi översek tuhaflaşıyor sanada adam olacak çocuk dedikten sonra kütükleşmeye baslamıstın ustan @MasacRE seviniyorduDün Forumdash’ı o kadar övmüştüm bu yaşta bu zeka nasıl oluyor diye nazar değdirdim sanırım![]()
Dün Forumdash’ı o kadar övmüştüm bu yaşta bu zeka nasıl oluyor diye nazar değdirdim sanırım![]()
dreamy bana emanet, onu en iyi şekilde yetiştireceğimÖyle kimi översek tuhaflaşıyor sanada adam olacak çocuk dedikten sonra kütükleşmeye baslamıstın ustan @MasacRE seviniyordu ?A@Forumdash
@dreamy de mi bataklığa girsin @Maskeli Fedai çıkmak istiyor çıkamıyordreamy bana emanet, onu en iyi şekilde yetiştireceğimKim bilir belki ileride benden bile iyi bir kütük olur
![]()
Kütüklüğün değerini bilmiyorlar henüz
Sen hariç sen hariçDün Forumdash’ı o kadar övmüştüm bu yaşta bu zeka nasıl oluyor diye nazar değdirdim sanırım![]()
dreamy bana emanet, onu en iyi şekilde yetiştireceğimKim bilir belki ileride benden bile iyi bir kütük olur
![]()
Kütükleştiğimi yüzüme vurmayın yaÖyle kimi översek tuhaflaşıyor sanada adam olacak çocuk dedikten sonra kütükleşmeye baslamıstın ustan @MasacRE seviniyordu ?A@Forumdash
Kütüklüğün değerini bilmiyorlar henüzİlk ders olarak onu öğretmek şart
![]()
Sende o ışık yok merak etme yada fuarlı kütük resmimi çizsem sana hani entel kütük olur sendenKütükleştiğimi yüzüme vurmayın yaBen onu inkar ediyordum kendi sözlerimle
![]()
Neyse ben yatıyorum dedecim yarın okulum var takdir edersin. İyi geceler sana.Sen hariç sen hariç![]()
Entel ne alaka anlamadım bir şey, boşver çizmee ?Sende o ışık yok merak etme yada fuarlı kütük resmimi çizsem sana hani entel kütük olur senden ?A@Forumdash
Hhahah @MasacRE @Maskeli Fedai bilirler benim çizimlerim süperdir onlara resaamlardan teklif geliyorEntel ne alaka anlamadım bir şey, boşver çizmee ?
Allah zihin açıklığı versin evladımNeyse ben yatıyorum dedecim yarın okulum var takdir edersin. İyi geceler sana.![]()
Entel ne alaka anlamadım bir şey, boşver çizmee ?
Yani cidden dreamy ile entellik ne alaka yaHhahah @MasacRE @Maskeli Fedai bilirler benim çizimlerim süperdir onlara resaamlardan teklif geliyor ?A
Yani sen kabasaba kütük değilsin narin efendi kısaca efendi kütük diyelim@Forumdash
Kendi bile diyor benim entellikle alakam yok diye@dreamy ı kıskanma![]()
@Maskeli Fedai Senden daha kaba kütük @xBUGRAx a neler yapıyorKendi bile diyor benim entellikle alakam yok diyeHadi @Maskeli Fedai yi entel bir kütük olarak çizsen neyse. Baksana adamın avatarına
![]()