Benim sizden başka bişeyim @dreamy @Harunnn60 @MasacRE @xemrexxxBunama sinyalleride verdin Şu mal varlığını tamamen aklın gitmeden bölüştür bize abiciğim @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Harunnn60 ?A
Benim sizden başka bişeyim @dreamy @Harunnn60 @MasacRE @xemrexxxBunama sinyalleride verdin Şu mal varlığını tamamen aklın gitmeden bölüştür bize abiciğim @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Harunnn60 ?A
@xemrexxx e veriyorum görevi o halleder
Yaktın çocukların başini Bölüşmez de şimdi bu kimseyi@xemrexxx e veriyorum görevi o halleder ?A
Hhaha elinde bizi oyuncak yapmaya devam etmek için kullanır @xemrexxxYaktın çocukların başini Bölüşmez de şimdi bu kimseyi
Bunama sinyalleride verdin Şu mal varlığını tamamen aklın gitmeden bölüştür bize abiciğim @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Harunnn60 ?A
Dün Forumdash’ı o kadar övmüştüm bu yaşta bu zeka nasıl oluyor diye nazar değdirdim sanırım
Öyle kimi översek tuhaflaşıyor sanada adam olacak çocuk dedikten sonra kütükleşmeye baslamıstın ustan @MasacRE seviniyordu @ForumdashDün Forumdash’ı o kadar övmüştüm bu yaşta bu zeka nasıl oluyor diye nazar değdirdim sanırım
Dün Forumdash’ı o kadar övmüştüm bu yaşta bu zeka nasıl oluyor diye nazar değdirdim sanırım
dreamy bana emanet, onu en iyi şekilde yetiştireceğim Kim bilir belki ileride benden bile iyi bir kütük olurÖyle kimi översek tuhaflaşıyor sanada adam olacak çocuk dedikten sonra kütükleşmeye baslamıstın ustan @MasacRE seviniyordu ?A @Forumdash
@dreamy de mi bataklığa girsin @Maskeli Fedai çıkmak istiyor çıkamıyordreamy bana emanet, onu en iyi şekilde yetiştireceğim Kim bilir belki ileride benden bile iyi bir kütük olur
Kütüklüğün değerini bilmiyorlar henüz İlk ders olarak onu öğretmek şart@dreamy de mi bataklığa girsin @Maskeli Fedai çıkmak istiyor çıkamıyor ?A
Sen hariç sen hariçDün Forumdash’ı o kadar övmüştüm bu yaşta bu zeka nasıl oluyor diye nazar değdirdim sanırım
dreamy bana emanet, onu en iyi şekilde yetiştireceğim Kim bilir belki ileride benden bile iyi bir kütük olur
Kütükleştiğimi yüzüme vurmayın ya Ben onu inkar ediyordum kendi sözlerimleÖyle kimi översek tuhaflaşıyor sanada adam olacak çocuk dedikten sonra kütükleşmeye baslamıstın ustan @MasacRE seviniyordu ?A @Forumdash
Kütüklüğün değerini bilmiyorlar henüz İlk ders olarak onu öğretmek şart
Sende o ışık yok merak etme yada fuarlı kütük resmimi çizsem sana hani entel kütük olur senden @ForumdashKütükleştiğimi yüzüme vurmayın ya Ben onu inkar ediyordum kendi sözlerimle
Neyse ben yatıyorum dedecim yarın okulum var takdir edersin. İyi geceler sana.Sen hariç sen hariç
Entel ne alaka anlamadım bir şey, boşver çizmee ?Sende o ışık yok merak etme yada fuarlı kütük resmimi çizsem sana hani entel kütük olur senden ?A @Forumdash
Hhahah @MasacRE @Maskeli Fedai bilirler benim çizimlerim süperdir onlara resaamlardan teklif geliyorEntel ne alaka anlamadım bir şey, boşver çizmee ?
Allah zihin açıklığı versin evladımNeyse ben yatıyorum dedecim yarın okulum var takdir edersin. İyi geceler sana.
Entel ne alaka anlamadım bir şey, boşver çizmee ?
Yani cidden dreamy ile entellik ne alaka yaHhahah @MasacRE @Maskeli Fedai bilirler benim çizimlerim süperdir onlara resaamlardan teklif geliyor ?A
Yani sen kabasaba kütük değilsin narin efendi kısaca efendi kütük diyelim @Forumdash
@dreamy ı kıskanmaYani cidden dreamy ile entellik ne alaka ya
Kendi bile diyor benim entellikle alakam yok diye Hadi @Maskeli Fedai yi entel bir kütük olarak çizsen neyse. Baksana adamın avatarına@dreamy ı kıskanma
@Maskeli Fedai Senden daha kaba kütük @xBUGRAx a neler yapıyorKendi bile diyor benim entellikle alakam yok diye Hadi @Maskeli Fedai yi entel bir kütük olarak çizsen neyse. Baksana adamın avatarına