Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsinSen konuşan kütük değilmisin ne karıştırıcam![]()
Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsinSen konuşan kütük değilmisin ne karıştırıcam![]()
Oda senin gibi bu diziyi izleyip bırakmış bizim yeni haberimiz oldu @Maskeli FedaiBana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsin@Maskeli Fedai
Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsin@Maskeli Fedai
Uzun zamandır ne kütüklüğümü gördünüz be
Uzun zamandır ne kütüklüğümü gördünüz be![]()
Uzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde
Selam sabah vermemek asıl kütüklükUzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde![]()
Uzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde![]()
Hiç mi kurtulamayacağız bu unvandanSelam sabah vermemek asıl kütüklük ?A@Maskeli Fedai
Selam sabah vermemek asıl kütüklük ?A@Maskeli Fedai
Fav10 ve bizler var olduğumuz sürece kütük olarak kalacağızHiç mi kurtulamayacağız bu unvandan![]()
Parlakçı olmadığımı kanıtladım artık uğraşma boşunaSeni pis parlakçı@Çiğdem
Yok ya hayır yayınlanacağı ilk gün, 10. bölümü atmıştı onu diyorum.
Beni yine kütükleştirmeye mi çalışıyorsunYok ya bunlarla dizi izlenmez. Bunlar hep böyleler zaten@Forumdash
Az kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesiBeni yine kütükleştirmeye mi çalışıyorsun@Çiğdem
Yok ya bunlarla dizi izlenmez. Bunlar hep böyleler zaten@Forumdash
Durun beee durun birbirinizi yemeyinAaa diyene bak ayoll her dizide yarı yolda bırakanÇağatay zinidisine sen başlattın kendin bakmadın bile ?A
@Forumdash @Harunnn60 @dreamy
Kütük olunmaz kütük doğulur.Az kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesi@Maskeli Fedai
Durun beee durun birbirinizi yemeyinSuç bende asıl sizlerle yola cıkıyorum
![]()
Az kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesi@Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai Bulaştı kurtulamıyor @dreamy ona göre ayağını denk alsınHiç mi kurtulamayacağız bu unvandan![]()
Öyle bi anlaşma hatırlamıyorum@Maskeli Fedai Bulaştı kurtulamıyor @dreamy ona göre ayağını denk alsınAma ben onda kütüklük potansiyeli hiç görmüyorum rahat olsun ?A
@Forumdash Abiciciğime gelirsek onu balta olarak o fotoya çizecektim öyle anlaşmıştık ?A@xemrexxx
Senide çizecem dedimde balta olarak çiz dedinyaÖyle bi anlaşma hatırlamıyorumAma evet bunları benim yönetmem gerek
![]()
Hiç hatırlamıyorum vallaSenide çizecem dedimde balta olarak çiz dedinya ?A![]()
Bunama sinyalleride verdinHiç hatırlamıyorum vallaBoşluğuma denk gelmiş demek
![]()