Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsin @Maskeli FedaiSen konuşan kütük değilmisin ne karıştırıcam
Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsin @Maskeli FedaiSen konuşan kütük değilmisin ne karıştırıcam
Oda senin gibi bu diziyi izleyip bırakmış bizim yeni haberimiz oldu @Maskeli Fedai @Harunnn60Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsin @Maskeli Fedai
Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsin @Maskeli Fedai
Uzun zamandır ne kütüklüğümü gördünüz beOda senin gibi bu diziyi izleyip bırakmış bizim yeni haberimiz oldu @Maskeli Fedai ?A @Harunnn60
Uzun zamandır ne kütüklüğümü gördünüz be
Uzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde
Selam sabah vermemek asıl kütüklük @Maskeli FedaiUzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde
Uzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde
Hiç mi kurtulamayacağız bu unvandanSelam sabah vermemek asıl kütüklük ?A @Maskeli Fedai
Selam sabah vermemek asıl kütüklük ?A @Maskeli Fedai
Fav10 ve bizler var olduğumuz sürece kütük olarak kalacağızHiç mi kurtulamayacağız bu unvandan
Seni pis parlakçı @ÇiğdemFav10 ve bizler var olduğumuz sürece kütük olarak kalacağız
Parlakçı olmadığımı kanıtladım artık uğraşma boşunaSeni pis parlakçı @Çiğdem
Yok ya hayır yayınlanacağı ilk gün, 10. bölümü atmıştı onu diyorum.Hhaha gece izleyecem işte yalan yok @Harunnn60 Oyun videosu atıyor onumu diyorsun ?A
Beni yine kütükleştirmeye mi çalışıyorsun @ÇiğdemYok ya bunlarla dizi izlenmez. Bunlar hep böyleler zaten @Forumdash
Az kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesi @Maskeli FedaiBeni yine kütükleştirmeye mi çalışıyorsun @Çiğdem
Yok ya bunlarla dizi izlenmez. Bunlar hep böyleler zaten @Forumdash
Durun beee durun birbirinizi yemeyin Suç bende asıl sizlerle yola cıkıyorumAaa diyene bak ayoll her dizide yarı yolda bırakan Çağatay zinidisine sen başlattın kendin bakmadın bile ?A @Forumdash @Harunnn60 @dreamy
Kütük olunmaz kütük doğulur. Bu da benim uydurduğum bir söz. @ForumdashAz kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesi @Maskeli Fedai
Kütük olunmaz kütük doğulur. Bu da benim uydurduğum bir söz. @Forumdash
Durun beee durun birbirinizi yemeyin Suç bende asıl sizlerle yola cıkıyorum
Az kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesi @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai Bulaştı kurtulamıyor @dreamy ona göre ayağını denk alsın Ama ben onda kütüklük potansiyeli hiç görmüyorum rahat olsunHiç mi kurtulamayacağız bu unvandan
Öyle bi anlaşma hatırlamıyorum Ama evet bunları benim yönetmem gerek@Maskeli Fedai Bulaştı kurtulamıyor @dreamy ona göre ayağını denk alsın Ama ben onda kütüklük potansiyeli hiç görmüyorum rahat olsun ?A
@Forumdash Abiciciğime gelirsek onu balta olarak o fotoya çizecektim öyle anlaşmıştık ?A @xemrexxx
Senide çizecem dedimde balta olarak çiz dedinyaÖyle bi anlaşma hatırlamıyorum Ama evet bunları benim yönetmem gerek
Hiç hatırlamıyorum valla Boşluğuma denk gelmiş demekSenide çizecem dedimde balta olarak çiz dedinya ?A
Bunama sinyalleride verdin Şu mal varlığını tamamen aklın gitmeden bölüştür bize abiciğim @MasacRE @dreamy @xemrexxx @Harunnn60Hiç hatırlamıyorum valla Boşluğuma denk gelmiş demek