Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsinSen konuşan kütük değilmisin ne karıştırıcam
Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsinSen konuşan kütük değilmisin ne karıştırıcam
Oda senin gibi bu diziyi izleyip bırakmış bizim yeni haberimiz oldu @Maskeli FedaiBana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsin@Maskeli Fedai
Bana benzeyen bir tane daha kütük kardeşim var, onla karıştırmış olabilirsin@Maskeli Fedai
Uzun zamandır ne kütüklüğümü gördünüz be
Uzun zamandır ne kütüklüğümü gördünüz be
Uzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde
Selam sabah vermemek asıl kütüklükUzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde
Uzun süre kütüklük yapmayınca kütük ünvanından kurtulabileceğini sanıyor herhalde
Hiç mi kurtulamayacağız bu unvandanSelam sabah vermemek asıl kütüklük ?A@Maskeli Fedai
Selam sabah vermemek asıl kütüklük ?A@Maskeli Fedai
Fav10 ve bizler var olduğumuz sürece kütük olarak kalacağızHiç mi kurtulamayacağız bu unvandan
Parlakçı olmadığımı kanıtladım artık uğraşma boşunaSeni pis parlakçı@Çiğdem
Yok ya hayır yayınlanacağı ilk gün, 10. bölümü atmıştı onu diyorum.
Beni yine kütükleştirmeye mi çalışıyorsunYok ya bunlarla dizi izlenmez. Bunlar hep böyleler zaten@Forumdash
Az kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesiBeni yine kütükleştirmeye mi çalışıyorsun@Çiğdem
Yok ya bunlarla dizi izlenmez. Bunlar hep böyleler zaten@Forumdash
Durun beee durun birbirinizi yemeyinAaa diyene bak ayoll her dizide yarı yolda bırakanÇağatay zinidisine sen başlattın kendin bakmadın bile ?A@Forumdash @Harunnn60 @dreamy
Kütük olunmaz kütük doğulur.Az kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesi@Maskeli Fedai
Durun beee durun birbirinizi yemeyinSuç bende asıl sizlerle yola cıkıyorum
Az kaldı yakında seni de alacağız kütük ekibimize merak etme, yakındır @Çiğdem in 3. kütüğü çizmesi@Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai Bulaştı kurtulamıyor @dreamy ona göre ayağını denk alsınHiç mi kurtulamayacağız bu unvandan
Öyle bi anlaşma hatırlamıyorum@Maskeli Fedai Bulaştı kurtulamıyor @dreamy ona göre ayağını denk alsınAma ben onda kütüklük potansiyeli hiç görmüyorum rahat olsun ?A
@Forumdash Abiciciğime gelirsek onu balta olarak o fotoya çizecektim öyle anlaşmıştık ?A@xemrexxx
Senide çizecem dedimde balta olarak çiz dedinyaÖyle bi anlaşma hatırlamıyorumAma evet bunları benim yönetmem gerek
Hiç hatırlamıyorum vallaSenide çizecem dedimde balta olarak çiz dedinya ?A
Bunama sinyalleride verdinHiç hatırlamıyorum vallaBoşluğuma denk gelmiş demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?