CW The Vampire Diaries 7. Sezon Yorumları

Vampire diaries orjinals walking dead gibileri düzenli izleyen yok ama onlarda bakıyorlar arada:X rahat rahat izleyebiliyoruz... +18li dizileri tek izliyorum:X

Aynen güzel oluyor @Harunnn60 bölüm sonu 2dk da olsa yorumlaşıyoruz. Ama bence seni ailen filtrelemiş:A (takdir ediyorum eğer öyle bişeyse)
Aynen bizde hatta ben nasıl buldun diye soru soruyorum. :D

Hatta annem senin önerdiğin The Killing'i çok beğenmişti. :D

13.bölüm güzeldi caroline klausun şehrine gidiyor @Forumdash @cookies :Z
haftaya klauslu bir bölüm olucak sonunda kavuşucaklar bence sizde kaçırmayın o bölümü ayol ortak bölüm geliyor tvd originals :Z:Z:Z @turkuazz da klaus için bakabilir :F

13.bölüm güzeldi caroline klausun şehrine gidiyor @Forumdash @cookies :Z
haftaya klauslu bir bölüm olucak sonunda kavuşucaklar bence sizde kaçırmayın o bölümü ayol ortak bölüm geliyor tvd originals :Z:Z:Z @turkuazz da klaus için bakabilir :F
Youtube da dolaşirken bölüm fragmanını gördüm. Klause'u görunce şaşirdim:F yetişecem o bölüme inş:X tvd dönuyor mu ne?

14.bölüm ayy süperdi bu sezonun en iyi bölümüydü çünkü bölüm klausun şehrinde geçti klausu bölüm boyunca gördük stefalanla birlikte @Forumdash @cookies ve @turkuaz bu bölümü sadece izleyin derim kalus olduğu için :Z:Z:Z
caroline ve klaus telefondada olsa görüştüler en sonunda ayol carolle klausun sesini duyuncanağıcağını şaşırdı:F:F:F

klaus stefan sahneleride güzeldi kalus carollne için gidip stefanı kurtardı şu avcı kadından dayak yiiyordu stefanlar klaus bir tokatla öldürdü ayol:A:A:A

ilerki zaman diliminde carollne klausun şehrine gidiyor ama klaus 3 yıldır yokmuş ne oldu acaba 😱😱😱

14.bölüm ayy süperdi bu sezonun en iyi bölümüydü çünkü bölüm klausun şehrinde geçti klausu bölüm boyunca gördük stefalanla birlikte @Forumdash @cookies ve @turkuaz bu bölümü sadece izleyin derim kalus olduğu için :Z:Z:Z
caroline ve klaus telefondada olsa görüştüler en sonunda ayol carolle klausun sesini duyuncanağıcağını şaşırdı:F:F:F

klaus stefan sahneleride güzeldi kalus carollne için gidip stefanı kurtardı şu avcı kadından dayak yiiyordu stefanlar klaus bir tokatla öldürdü ayol:A:A:A

ilerki zaman diliminde carollne klausun şehrine gidiyor ama klaus 3 yıldır yokmuş ne oldu acaba 😱😱😱
Yetiştim dun gece diziye survivordan sonra izlicem:X

aaa bu arada burdakı bölümün devamı the originalsta devam ediyor önce bunu sonra originalsı izlerim derim 2 bölümde birbiriyle bağlantılı arrow ve flash gibi olmuş bu hafta
@cookies @turkuazz @Forumdash :Z:Z:Z
Hayııııııırrrrrrrrrr...... bu sezon bırakmıştım ben kardeşim de ara verdikten sonra devam edemedi:F orjinals konusu hiç geçmiyor bölümde dimi? Valla çekemem:F

Hayııııııırrrrrrrrrr...... bu sezon bırakmıştım ben kardeşim de ara verdikten sonra devam edemedi:F orjinals konusu hiç geçmiyor bölümde dimi? Valla çekemem:F
vampir günlüklerindemi yok konu vampir günlükleriyle alakalı ve klausta var işte bu bölümü seviceksin bence özlemişsindir kalusu :A:A:A

Ama the wampire dairesi hiç takip etmedim bölümü izlersem birşeyler çağrıştırır umarım:)
sadece bu bölümü izlemende sakınca yok bence klauslu bölüm olduğu için izlemeni doğru buluyorum aa birde bu bölümün devamı originalsta devam ediyor oyüzden önce bunu izleyip sonra originalsı izle bu hafta bence :F:F:F

sadece bu bölümü izlemende sakınca yok bence klauslu bölüm olduğu için izlemeni doğru buluyorum aa birde bu bölümün devamı originalsta devam ediyor oyüzden önce bunu izleyip sonra originalsı izle bu hafta bence :F:F:F

Ama the wampire dairesi hiç takip etmedim bölümü izlersem birşeyler çağrıştırır umarım:)
Aaa saçmalama cnm git ilk bölümleri izle :) Elena çoşturuyordu[emoji7]

15.bölüm aradan önce güzel bölüm oldu nisanda gelecek galiba yeni bölüm
eksik bölümleri tamamladınmı sen @Forumdash
:F:F:F
ayyy şu yeniden doğan kadına sinir oldum iyice yaaa damon kadını parçaladı parçaları yan yana koymuş yeniden birleşti ayol parçaları ayrı yerlere gömsene ozaman birleşemez :F

ıyy şu maatta geberip gitse kurtulsak ayol sen o şehirde hala vampirede dönüşmeden ve ölemden yaşıyorsan stefanalr sayesinde onları nasıl gitmelerini istersin:ppp:

ayy sonunda şu 3 yıl geçti normal zamana döndüler rayna stefanları yakaladı damon stefanın yarasını kendi üstüne almak istiyor bakalım ne olucak😱😱😱

Yinemi ara yeter yahu zaten 1 saat yayinlanniyor 4 bolum arttirilsa ara veilmez

cw dizileri 1 ay topluca ara verdi yeniden malesef aa sen vampir günlükleri izliyormuydun yorum yapsana ozaman izledikçe boş kaldı buralar :F:F:F
Yine 1 ay ya off... izliyorum tabi ilk sezonu izlemedim 2.sezon veya 3 ten sonra izledim stefanin desici oldugu sezondu hangisiydi tam hatirlmiyorum elenaniin stefle oldugu zaman 🙂 nina cikti aslinda tadi kacti ama ninanin yerine suan candice olmasa izlemezdim

Yine 1 ay ya off... izliyorum tabi ilk sezonu izlemedim 2.sezon veya 3 ten sonra izledim stefanin desici oldugu sezondu hangisiydi tam hatirlmiyorum elenaniin stefle oldugu zaman 🙂 nina cikti aslinda tadi kacti ama ninanin yerine suan candice olmasa izlemezdim
aa sen klaus katıldıktan sonra izlemeye baslamıssın demekki 3.sezon olması lazım :F

1.sezon efsanedir ama onuda mutlaka izle bence aradan sonra haftalık yorumda bekliyorum
:F:F:F