CW The Vampire Diaries 7. Sezon Yorumları

Elena öldü diye yalnız kaldı :(

Yoksa ygs dinlemez izlerdim benim ilk yabancı dizim buydu nasıl olsa :)

@Çiğdem- ama yazın 7. Sezona bakcam senin için merak ediyorum nasıl olduğunu :)

elena nasıl bişeydiki uğruna dizi izlettirecek birimi ? resim falan gösterseydin daha net bilgi sahibi olurduk :)

elena nasıl bişeydiki uğruna dizi izlettirecek birimi ? resim falan gösterseydin daha net bilgi sahibi olurduk :)
6523caf12e904cca20486a73402030a2.jpg
3a8f6865049e6bbd0b50672503f9557b.jpg
103efbe1cc3c3e176e21eff80639f391.jpg
b18ed5ca48bffd31f977f67f150f6559.jpg

İşte Elena yani Nina Dobrev :)

10.bölüm ayy vlla bu sezonun en iyi bölümlerinden olabilir bence @Forumdash takip ediyormusun bu sezonu sen 🙂🙂🙂
damonun sürekli hırızların olduğu eve gitmesi ve onları yakaayamadan ölmesi çok komikti vlla :F:F:F
ayy onu nasıl bitit öyle yaaa damon rüya görüyorum sandı yine ve stefan carolne mat bonni hepsini öldürdümü ne yaptı 😱😱😱
bakalım ne olucak haftaya 🙂🙂🙂
Malasef ediyorum umarım 8.sezon olmaz. 7 sezon hatrına devam ediyorum. Daha izlemedim. Gece izleyebilirsem izlerim çok yorgunum bugun:(

Malasef ediyorum umarım 8.sezon olmaz. 7 sezon hatrına devam ediyorum. Daha izlemedim. Gece izleyebilirsem izlerim çok yorgunum bugun:(
ayy bu sezon 2 vampir diziinden birisi biticek gibi zaten ikiside gün değiştirdi reytingleri parlak değil ama vampir günlükleri bu sezon bence elenasız daha iyiydi yanı ama reytinglerde battılar @cookies demesie göre elenayı geri getirmeye çalısıyorlarmış diziye:F

ayy bu sezon 2 vampir diziinden birisi biticek gibi zaten ikiside gün değiştirdi reytingleri parlak değil ama vampir günlükleri bu sezon bence elenasız daha iyiydi yanı ama reytinglerde battılar @cookies demesie göre elenayı geri getirmeye çalısıyorlarmış diziye:F
Benimde tahminim biri biter ben bunu hiç izlemedim çünkü baya sezon olmuş..bu dizinin uzantısı olan the originals ı izliyorum..dediğin gibi bir tanesi bitecektir büyük ihtimal..

11.bölüm @Forumdash 🙂🙂🙂
aayyy vlla çok karışık bir bölümdü yine taşla ilgili damonla stefanın rüyalarını barındırıan bir bölümdü ayrıca damon yaktı elenanın cesedini geri dönmez daha herhalde :F:F:F

@cookies elena dönebilir dediğin için bu spoiyi senle paylaşayım :F
damon yanlışlıkla yaktı elenanın cesedini daha dönmez herhalde
:Z:Z:Z

11.bölüm @Forumdash 🙂🙂🙂
aayyy vlla çok karışık bir bölümdü yine taşla ilgili damonla stefanın rüyalarını barındırıan bir bölümdü ayrıca damon yaktı elenanın cesedini geri dönmez daha herhalde :F:F:F

İzlemedşm diziyi ama spoiyi keyifle okudum:F

11.bölüm @Forumdash 🙂🙂🙂

Ee cnm elrnanın kardeşide yandıydı sonuç yaşıyor :(

12.bölüm @Forumdash @*YıldırıM* 🙂🙂🙂
ayy vlla damonun kötü hallerindne biraz kesitler gördük çok güzeldi
stefanda elenayı yaktığını duyunca damona kızdı ama julianı öldürdü sonunda galiba ama stefanda damonla birlikte yakalandı ayy tuhaf şeyler oluyor bu dizide:F

12.bölüm @Forumdash @*YıldırıM* 🙂🙂🙂
ayy vlla damonun kötü hallerindne biraz kesitler gördük çok güzeldi
stefanda elenayı yaktığını duyunca damona kızdı ama julianı öldürdü sonunda galiba ama stefanda damonla birlikte yakalandı ayy tuhaf şeyler oluyor bu dizide:F
2 bölümdür izleyemedim. İzleyesimiz de gelmiyor evde😕 haydi izleyelim diyorum susuyor herkes:F

bazen çevremden izleyen arkadaşlarım oluyor birlikte bakıyoruz ama ailemle mümkün değil netten yabancı dizi izleyemem televizyonda görürselerde kapattırıyorlar alt yazı yüzünden
:F:F:F
Senin ailen biraz daha yaşlı sanırım. :D Benimkiler genç birde annemler ve babamlar gençlik dönemlerinde de film ve dizi izlerlerdi o yüzden yani alışkınlar onlar. :F

Mesela tabi bizde ailecek izlenilecek dizileri hep berabaer izliyorum. Örnek vereyim The Walking Dead mesela. :D

Senin ailen biraz daha yaşlı sanırım. :D Benimkiler genç birde annemler ve babamlar gençlik dönemlerinde de film ve dizi izlerlerdi o yüzden yani alışkınlar onlar. :F

Mesela tabi bizde ailecek izlenilecek dizileri hep berabaer izliyorum. Örnek vereyim The Walking Dead mesela. :D
aa yok yaşlıda değiller 45- 46 yaşlarda falanlar ama netten yabancı dizi falan izlettiremezsin yanı gerçi ben tek izlemeyi daha çok seviyorum :F:F:F

aaa sen ailenlemi izliyorsun @Harunnn60 gibi ben hep tek :F:F:F
Vampire diaries orjinals walking dead gibileri düzenli izleyen yok ama onlarda bakıyorlar arada:X rahat rahat izleyebiliyoruz... +18li dizileri tek izliyorum:X

Aynen güzel oluyor @Harunnn60 bölüm sonu 2dk da olsa yorumlaşıyoruz. Ama bence seni ailen filtrelemiş:A (takdir ediyorum eğer öyle bişeyse)