CW The Vampire Diaries 7. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,472
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
CW'nun gençler tarafından ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan The Vampire Diaries'te yeni sezon başladı.

Dizinin yedinci sezonu Amerika'da Perşembe geceleri yayınlanacak ve ertesi gün Türkiye'de izlenebilecek. Vampir Günlükleri olarak da bilinen diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz....

the_vampire_diaries_season_6-is-the-vampire-diaries-season-7-really-in-danger-due-to-poor-ratings-jpeg-283121.jpg

1.bölüm izledim @cookies
elenasız çok güzel bir başangıç oldu bence :Z:Z:Z
ayyy damonların annesinin getirdiği o yaratıklar çok tehrikeli hem cadı hem vampir 😱😱😱

3 kızdan araba çarpan kız bence elenanın yerine geçecek @cookies ben öyle hisettim vlla :F:F:F

sonda stefalanla uğraşan kimdi acaba carole olmasın ama başkasıda oalbilir yinede kadın gibi geldi bana ayy bakalım neler olucak :Z:Z:Z

2.bölümüe izledim bu sezon gerçekten iyi başladı sen bakabildinmi @cookies :F
ayy bu kafiller büyük renk kattı diziye damon onlardan birisini gebertti ama başına dert alı elenayı kaçırdılar gerçi elenayı yaksalar bence içimin yağları erir:A

alice eşini canlandırıcak gibi görünüyor ama bonnie yapma demişti ortalığı karıştırıcak galiba o taşta kötübüyüler varmış 😱😱😱

o 3 kafil kızdan birisiyle galiba stefanın ilişkisi varmış bence elena yerine o kız gelicek zamanla 🙂🙂🙂

son sahneyi anlamadım ayoll 3 yıl sonra carole ölüyormu 😱😱😱

heyecanlı bir sezon oluyor bence elenasız :A:A:A

2.bölümüe izledim bu sezon gerçekten iyi başladı sen bakabildinmi @cookies :F
ayy bu kafiller büyük renk kattı diziye damon onlardan birisini gebertti ama başına dert alı elenayı kaçırdılar gerçi elenayı yaksalar bence içimin yağları erir:A

alice eşini canlandırıcak gibi görünüyor ama bonnie yapma demişti ortalığı karıştırıcak galiba o taşta kötübüyüler varmış 😱😱😱

o 3 kafil kızdan birisiyle galiba stefanın ilişkisi varmış bence elena yerine o kız gelicek zamanla 🙂🙂🙂

son sahneyi anlamadım ayoll 3 yıl sonra carole ölüyormu 😱😱😱

heyecanlı bir sezon oluyor bence elenasız :A:A:A
Bu akşam izliycem :)

Ama başına baktım.Elena derin bir uykuda belkide finalde falan uyanır[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

3.bölüm bence bu sezon çok iyi gidiyor ninasız reytingler düşmüş ama ben sezondan çok memnunum vlla :love1::love1::love1: @cookies @*YıldırıM* ayy özellikle @*YıldırıM* konuyu boş bırakma ayoll gel yorum yap bakalım :F:F:F
o turuncu saçlı kızın elena yerine geleceği belliydi bence stefanında ilk aşkıymış :F:F:F

damon çok akıllı diğer kafili yakaladı ayoll ama truncu saçlı kız gelip öldürdü herşeyi berbat etti :ppp::ppp::ppp:

kimball cho gördük 4.kafil oydu tanınmış bir oyuncu konuk geldi diziye ama öldü :F

bakalım dean elenanın cesedini nasıl alıcak ayy aslında deanın annei yaksa şu elenannın cesedini tamamen kurtulsak hahah :F:F:F

7.bölüm çok iyi bir bölümdü @*YıldırıM* @cookies sizde bir bakamadınız :F
damonların annei sonunda doğru yolu buldu ayoll o getirdiği adama karşı birlikte plan yapıcaklar :Z:Z:Z
carole hamile olduğuda ortaya çıktı ölen jonun bebeklerini büyüyle carolenin karnına koymuşlar :F:F:F

7.bölüm çok iyi bir bölümdü @*YıldırıM* @cookies sizde bir bakamadınız :F
damonların annei sonunda doğru yolu buldu ayoll o getirdiği adama karşı birlikte plan yapıcaklar :Z:Z:Z
carole hamile olduğuda ortaya çıktı ölen jonun bebeklerini büyüyle carolenin karnına koymuşlar :F:F:F
hahahayytt :)))) @xemrexxx @Harunnn60 kızın düştüğü duruma bakın :)
rezil olmuşsun burda @Çiğdem- :))))))
kimse yorum yapmaya gelmemiş konu cücük kadar kalmış :)

10.bölüm ayy vlla bu sezonun en iyi bölümlerinden olabilir bence @Forumdash takip ediyormusun bu sezonu sen 🙂🙂🙂
damonun sürekli hırızların olduğu eve gitmesi ve onları yakaayamadan ölmesi çok komikti vlla :F:F:F
ayy onu nasıl bitit öyle yaaa damon rüya görüyorum sandı yine ve stefan carolne mat bonni hepsini öldürdümü ne yaptı 😱😱😱
bakalım ne olucak haftaya 🙂🙂🙂