damon kötü adam olduğu dönemde vardı o karga belki kötü olmsıyla alakalı birşeydir ama yeniden görmeyi isterdim ben 🙂🙂Aa noldu o kargaya acaba bnde seviyorum onu 😉
Son düzenleme:
damon kötü adam olduğu dönemde vardı o karga belki kötü olmsıyla alakalı birşeydir ama yeniden görmeyi isterdim ben 🙂🙂Aa noldu o kargaya acaba bnde seviyorum onu 😉
aaa evet linki bekliyorum mutlaka at cnm ayrıca ben damonun kötü krakter halini çok seviyordum onu kötü olarak görmek için tekrar tekrar ilk sezona bakıyorum keşke hep öyle devam etseydiaaa bakın aklıma ne geldi bu gün vampir günlükelrinin ilk sezonuna bakıyordum
damonun kargasını görünce aklıma geldi neden artık göremiyoruz özlemişim vlla siyah bir kargası vardı damonun
@*YıldırıM* @cookies @Forumdash
O karga çıkarıldı senaristler tarafından...İlk bölümlerde damon u güçlü göstermek için kullanmislardi.Ama daha güçlü karakterler geleceği için katerina petrova ,klaus elejah gibi onlari sönük göstermemek için karga çıkartılmış... @cookies
ben eve gidince o haberin linkini atarım okursunuz
@*YıldırıM* @cookies @Forumdash
3.bölümü izledim
anladığım kadrıyla bonnie damon ölmediler sihirle geçmiş zamana gittiler oradan kurtulurlar umarım aaa o damonu öldürmeye çalısan çocuk damonalra yalan konusuyor bonnie sihiri için öyle yaptım diyorya bence yalan damonlarla ilgili planları var
caroline stefanı sevdiğini itiraf etti elenaya hemde 😱😱😱 ama aynı zamanda enzoyl flort yapıp klauslada yatıyordu tyler da değilmi onlada kırışıyor ne içten pazarlıkçı birşey çıktı bu carrolone 4 erkeğide ayrı ayrı idare ediyorstefanı bu sezon sevmiyorum ben nekadar gereksiz birşey öyle enzo damonu raması için stefanı o hayattan çıkardı hatta hayatınıda kurtardı ama stefan enzoyu öldürmeye çalısıyor bu sezon ben enzoyu tutuyorum stefanıda sevmiyorum
bencede yalan konusuyor ama kathrine olacaktiki en doğruyu söylerdiHahhha evet caroline cok oynak damon ( ilk sezonda yatmislardi) , tyler , enzo,klaus, stefanbu diziyi @destere izlese birakamaz yani
Stefandan bende nefret ediyorum Melaune bi sey inşallah Enzo olmemistir
Stefan gebersin gitsin [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Kathrina geri gelsin aşıktim ben ona
Elena çok mal be hafizasini ndn unutturuyor alarice.
Bu bölüm Alaricin sahnesi yoktu özlemisim
Bu arada diziyle ilgili bi hata buldum Elenanin teyzesi vampirken ölmüştu yani oteki tarafta onunda olmasi lazimdi ama yoktu yapimciyla aralarinda sorunmu olduda bu hatayi yaptilar
aaaa doğruyaaa damonlada yatmıştı hahaha dizideki tüm erkeklerle birşeyler yapmıs nerdeyse gözü doysunteyze hatası olaiblir ben çok dikkat etmedim geçen haftada damonun katerinayı öptüğü sahneyi gösterip elena beni öptü demişti butür hatalar oluyor malesef cnm ama katerina defteri kapandı bence 🙂🙂 keşke elena ölseydi katerina ölmeseydi nina elena sorulunu oynayamıyor katerinayı daha rahat oynuyorum diyede açıklama yapmıştı 🙂🙂🙂
ilk bölümlere bakmıştım @Çiğdem- lik dizi bana hitap etmiyorbencede yalan konusuyor ama kathrine olacaktiki en doğruyu söylerdiHahhha evet caroline cok oynak damon ( ilk sezonda yatmislardi) , tyler , enzo,klaus, stefanbu diziyi @destere izlese birakamaz yani
Stefandan bende nefret ediyorum Melaune bi sey inşallah Enzo olmemistir
Stefan gebersin gitsin [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]
Kathrina geri gelsin aşıktim ben ona
Elena çok mal be hafizasini ndn unutturuyor alarice.
Bu bölüm Alaricin sahnesi yoktu özlemisim
Bu arada diziyle ilgili bi hata buldum Elenanin teyzesi vampirken ölmüştu yani oteki tarafta onunda olmasi lazimdi ama yoktu yapimciyla aralarinda sorunmu olduda bu hatayi yaptilar
Olurmu kizlar cıbıl cıbıl dolasiyorlar dizide sen bayilirsinilk bölümlere bakmıştım @Çiğdem- lik dizi bana hitap etmiyor
konu berbat kızlar dolaşsa ne yazarOlurmu kizlar cıbıl cıbıl dolasiyorlar dizide sen bayilirsin
yeşilli de katılaydı iyiydikonu berbat kızlar dolaşsa ne yazar)
bak ben bu BALON PATLATMA yarışmasını sevdimbu yarışmayı sizede tavsiye ediyorum bizde olsa reytingler bir tavanlaralara çarpar@xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm
https://www.youtube.com/watch?v=WbMVEZ-sZSM
o da katılıyordu sona kadar izleseydinyeşilli de katılaydı iyiydi
bir atıldı ama girecek boşluk bulamadı garibim gelsim benimle yapsın patlatırız balonlarıo da katılıyordu sona kadar izleseydin
yav sona kadar izlesene? sona doğru yeşilli şişko adamla palon patlatıyorbir atıldı ama girecek boşluk bulamadı garibim gelsim benimle yapsın patlatırız balonları
kızda yetenek varyav sona kadar izlesene? sona doğru yeşilli şişko adamla palon patlatıyor
hahahaha ayy bune yaaa hiç güleceğim yoktukonu berbat kızlar dolaşsa ne yazar)
bak ben bu BALON PATLATMA yarışmasını sevdimbu yarışmayı sizede tavsiye ediyorum bizde olsa reytingler bir tavanlara çarpar@xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm
benide aranıza alın, benide benide ..hahahaha ayy bune yaaa hiç güleceğim yoktu
çok eğlenceli görünüyor bizim kızlarla denerim bir gün haha
hahahah ayy bir yürü gitt şurdanbenide aranıza alın, benide benide ..
La buranın erkekleri de tipsiz ve gerizekalı he gitsek kral oluruz gibime geliyo bi otobüs kaldırabiliriz site olarak.konu berbat kızlar dolaşsa ne yazar)
bak ben bu BALON PATLATMA yarışmasını sevdimbu yarışmayı sizede tavsiye ediyorum bizde olsa reytingler bir tavanlara çarpar@xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash @sürgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?