- Reaksiyon puanı
- 113,529
- Puanı
- 1,060
Filmi çok beğendim. Bu filmi izlememe vesile olan @Tolstoyevski ye teşekkürler🤗
Filmde etkileyici çok sahne vardı ve sıkılmadan izlediğim bir film oldu. Şuana kadar izlediğim filmlerden belkide en beğendiğim oldu.
Puanım 10/10
Filmde etkileyici çok sahne vardı ve sıkılmadan izlediğim bir film oldu. Şuana kadar izlediğim filmlerden belkide en beğendiğim oldu.
Filmdeki en duygusal sahnelerden biri yaşlı adamın hapishaneden sonraki sürecini anlattığı sahnelerdi ve ölümü. Arabalar hakkındaki anlatımıda dikkat çekiciydi. Biz bile 10-15 sene öncesini düşündüğümüzde herşeyin nekadar hızla değişmiş olduğunu farkediyoruz.
İkinci duygusal sahne Tommy'i öldürdükleri sahneydi. Andy'nin çıkış bileti olacaktı.
Andy'nin hapishaneden kaçtığını anladıkları sahneyi çok beğendim. Beklenmedik bir sahneydi çünkü biz izleyicilere öyle bir ihtimal hissetirilmedi. Andy'nin gider ayak müdüre dersini vermeside çok iyi bir hamleydi.
Ellis ve Andy'nin dışarıda da bir arada olmalarına sevindim.
Filmde hoşuma giden bir diğer detay Ellis'in anlatımları oldu.
İkinci duygusal sahne Tommy'i öldürdükleri sahneydi. Andy'nin çıkış bileti olacaktı.
Andy'nin hapishaneden kaçtığını anladıkları sahneyi çok beğendim. Beklenmedik bir sahneydi çünkü biz izleyicilere öyle bir ihtimal hissetirilmedi. Andy'nin gider ayak müdüre dersini vermeside çok iyi bir hamleydi.
Ellis ve Andy'nin dışarıda da bir arada olmalarına sevindim.
Filmde hoşuma giden bir diğer detay Ellis'in anlatımları oldu.