Diğer The Shannara Chronicles 1. Sezon Yorumları

eretria ya laf yok kızcağız gittikçe daha bir değerleniyor gözümde
bir ara hızını alamayıp amberle ye sulanmaya başladı kızdan şüphe ettim ama sağlam kızmış arkadaşlarını satmıyor onlar için o güzel vücudunu siper ediyor kızcağız

bu bölümde kulağı kopan perk adlı oğlancık tam senlikti ondan bahsetmemişsin

senin prenslerden hem ander hemde ölen arion çok salak tipler keşke ikisi ölseydi

ayy drion ölmediya önemli olan o arrowdan sevdiğim bir oyuncuydu

elektramıdır nedir hiç ısınamadım ayol ben onun yağmacı üvey babasını merak ediyorum o adam faydalı olabilir aslında

ayy drion ölmediya önemli olan o arrowdan sevdiğim bir oyuncuydu

elektramıdır nedir hiç ısınamadım ayol ben onun yağmacı üvey babasını merak ediyorum o adam faydalı olabilir aslında

onun çopur yüzlü üvey babasını ne yapacaksın sapığın tekiydi zaten
kırgınlardaki kemal neyse o da aynı karakterde kendi üvey kızına sarkıyordu

drion derken sanırım druid den bahsediyordun
o senlik olabilir de baklavalı çocuk onu @xemrexxx senden kapabilir benden söylemesi

Bence o sari cocuk tam senlik tuysuzun teki eritrea da kacti sapmaktan alt taraf da bos galiba

Bence o sari cocuk tam senlik tuysuzun teki eritrea da kacti sapmaktan alt taraf da bos galiba

son bölümü izle her iki kızda yumurtaya aşık madem yumurtada malzeme yok bunlar oğlanı ne yapmayı düşünüyor o zaman

hem oğlancığın kime ne zararı var dizide eretria ve amberle olmasa gideri olan tek şey o
)

Abi bu dzii guzel midir ya onerir misiniz ?? Ahs ve expanse bitti bosluga dustum
tvd yetmiyor

bölümler baya birikti ya benim
daha iki bölüm izlemişim..bu hafta iki bölüm daha izlemeye çalışacağım

daha bölümler çok ilerlemeden bence bir yerden başla
yoksa sonra çok birikiyor gözün kesmiyor baştan almaya insan vazgeçiyor? bir iki dizide bana öyle olmuştu

8. bölüm çıkmış izlemeyi unutmayalım
@xemrexxx @turkuazz

@cookies
aa bana söylüyordun kendin izlememişsin bee

8.bölüm yorumum @destere @xemrexxx @cookies
ayyy şu elektra yüzünden bu bölümü beğenmedim pek koskoca bölümü ona ayırmışlar gebermedi gitti

will ve ambelella yakınlaştıkları zamanda şu yağmacı adamçıktı ortaya tekrar ölmesine üzüldüm gerçekten ben tuhaf şekilde seviyordum o adamı

daha bölümler çok ilerlemeden bence bir yerden başla
yoksa sonra çok birikiyor gözün kesmiyor baştan almaya insan vazgeçiyor? bir iki dizide bana öyle olmuştu
Çok doğru birikince izlemek daha bir zor oluyor..biriktirmemek daha iyi yetiştirmeye çalışacağım

ambelella kim?
) kızın karizmasını yerle bir ettin

senin cephalo yaşıyormuş diyecektim müjdeyi verecektim ama sonunda
öldürdüler

aaa çok üzüldüm o adama yaa ara sıra işe yarıyordu

ama ilk defa bir işe yaradı seninki ?
o kendini feda etmese kızlara zarar gelecekti hele senin pembe dudaklı wil çoktan gitmişti
cephalo nun giderayak iyilik yapası geldi
keşke dönüp silahı alsaydılar

9.bölüm ayy süper bir bölümdü @destere için ise çok üzücü bir bölüm olabilir ama neden üzüntülü spoide anlatıcam @xemrexxx @cookies

elektira ambelella ve will sahneleri bölüm boyunca çok heyecanlıydı şu sonda çıkan cadoloz kadınlar ambellela ve elektirayı birbirine düşürdüler

ambellela kayboldu ve @destere için üzücü haber elektira öldü galiba ayy inş bu sefer gebermiştir kurtuluruz