2015 The Revenant / Diriliş - Film Yorumları

Diyarbakır'da oturuyor, Diyarbakır'da tıklım tıklım kalabalık olması daha da ilginç.
İstanbul'da ise Avrupa Yakası tarafındakiler kalabalık oluyor. İstinye, Cevahir gibi AVM'ler.
Yok artık gerçekten çok ilginç. Ben de Avrupa Yakası'nda oturuyorum biraz merkeze uzağım yalnız Avcılardayım filmi izlemeye gittiğim AVM'de Esenyurt'da.

Biraz değil çok uzağım.

Yok artık gerçekten çok ilginç. Ben de Avrupa Yakası'nda oturuyorum biraz merkeze uzağım yalnız Avcılardayım filmi izlemeye gittiğim AVM'de Esenyurt'da.

Biraz değil çok uzağım.

Ben Esenyurt'u Anadolu yakasında sanıyordum, yarışmada çıksa hiç düşünmeden Anadolu derdim, o denli uzak.
Bizim burası da tam merkez sayılır, onlarca sinema ve her türlü tip var (Beyoğlu)

Diyarbakır olayı şimdi aklıma geldi, sanıyorum Diyarbakır'da topu topu ya 1 ya 2 tane sinema vardır, bundan dolayı şehir halkı tek bir sinemaya yoğunlaşmış olabilir.

Küçümsemek için algılanmasın ama Diyarbakır'da yaşayanların filmin internete düştüğünden haberleri yoktu muhtemelen en azından İstanbul'da yaşayanlar kadar bu da bir etkendir.

Küçümsemek için algılanmasın ama Diyarbakır'da yaşayanların filmin internete düştüğünden haberleri yoktu muhtemelen en azından İstanbul'da yaşayanlar kadar bu da bir etkendir.

Orası öyle olabilir hatta İstanbul için de sinemaya gidip de internet ile ilgili olmayan bir yığın insan var. Ama filmi sinemada izlemek daha büyük zevk internete göre, o yüzden de olmuş olabilir. Haftalar önce internete düşmesine rağmen sinemada izlemek için bekledim, eminim internette izlemekten daha keyifli olacak. Zaten filmleri telefondan izlediğim için ihtimal bile değil.

Beklediğine değer umarım memnun kalırsın filmden.

Diyarbakırda 5 tane AVM var ikisi Doğunun ve Güneydoğunun en büyük avmleri.Ben en büyük olan avmye gittim.Gişede film için bilet alınca salonda tek olmasam bari diye içinden geçirdim neyse salona girdim oturdum art arda millet gelmeye başladı arkalar full doldu büyük büyük insanlarda geldi önlere pek rağbet olmaz ama önlerde kalabalıktı bende şaşırdım nasıl insanlar gelmiş diye.Demek ki Dicaprioyu gören gelmiş afişte

Sen Cuma gitmişsin Cuma fazla kalabalık olmaması normal. Ben Interstellar'ı bile boş salonda izlemiştim Cuma günü.

Sen Cuma gitmişsin Cuma fazla kalabalık olmaması normal. Ben Interstellar'ı bile boş salonda izlemiştim Cuma günü.

Hugh Glass gerçekte de yerde sürünmüş.6 haftada km yolu sürünerek gitmiş hayvanların etlerini çiğ çiğ yemis.Ama Tom Hardy oğlunu öldürmemiş onu öylece orada bırakıp gitmiş.Sonra izini kaybettirmiş orduya gitmiş vs Glass kızılderililer tarafından öldürülmüş

Biraz değil çok uzağım.
Marmara Park'a mı gittin? Star Wars'u orada izledim.

Bu taraflara iş gereği geliyorum demiştin zaten. Bence iyi sinema fiyatı dışında. IMAX mi izlemiştin? İstanbul'un bu yakasında IMAX olan nadir sinemalardan.
Sinema çok güzel, IMAX falan harika da biraz pahalı ve reklam olayı çok sıkıntılı. Aynen, IMAX için tek adresim zaten. Diğerleri çok uzak kalıyor.

Sinema çok güzel, IMAX falan harika da biraz pahalı ve reklam olayı çok sıkıntılı. Aynen, IMAX için tek adresim zaten. Diğerleri çok uzak kalıyor.

Bileti İMAX'a 14 TL'ye almak varken gidip de iki katına yakın parayı gişeye harcarsak elbet kazık fiyatlar fakat buna gerek yok. Bu kadar reklamın üstüne bir de gidip daha pahalıya bilet almak akıl işi değil.

Bileti İMAX'a 14 TL'ye almak varken gidip de iki katına yakın parayı gişeye harcarsak elbet kazık fiyatlar fakat buna gerek yok. Bu kadar reklamın üstüne bir de gidip daha pahalıya bilet almak akıl işi değil.
20 TL üstü sadece Star Wars'ta verdim izlediğim diğer filmler 15 civarıydı zaten. O olayı söylediğinden beri daha hiç sinemaya gitmedim, muhtemelen de bir süre daha gitmem. Ortada film yok hepsini screener olarak izlediğimizden.

Kolpaçino'ya gitmeyecek miydin? Az kaldı ben de o çıkana dek gitmem heralde.

Kolpaçino'ya gitmeyecek miydin? Az kaldı ben de o çıkana dek gitmem heralde.
Önce ilk film ve ikinci filmi izlemem lazım.
Sevsem bile bu aralar gideceğimi hiç sanmam. Eve yakın sinema olsa farklı olurdu ama en yakın sinema 40 dakika falan uzaklıkta olunca seçici olmak şart oluyor.

@OzaN adminim beğendiyse film güzeldir ve izlenir ben leonardo Di Caprio filmlerini
bir çoğunu izledim ve çok severim onu umarım bu sefer oscar alır 😉

Marmara Park'a mı gittin? Star Wars'u orada izledim.
Torium. Marmara Park'ın IMAX'ini çok övüyorlar IMAX izlenmesi gereken filmleri orda izleyebilirim ama Torium'a göre oldukça pahalı.

Cuma günü karne günüydü ben karnesini alan DiCaprio görmeye gelir diye düşünmüştüm büyük hayalkırıklığı oldu.

Son düzenleme:
Az önce gördüm bir yerde Dicaprio vejeteryan olduğu halde çiğ et yemiş.Resmen oscarı bana verin diye adam herşeyi yapmış.Akademi bu kadar baskıya dayanamaz verir diye düşünüyorum

Az önce gördüm bir yerde Dicaprio vejeteryan olduğu halde çiğ et yemiş.Resmen oscarı bana verin diye adam herşeyi yapmış.Akademi bu kadar baskıya dayanamaz verir diye düşünüyorum
Gerçek çiğ et yememiştir herhalde.
Bir de oyunculuk ölçütü değil bence bu. Ağır makyaj altına girmek, işte zor şartlar altında çalışmak bunlar özel yetenek istemez. Önemli olan mimikleri ve duyguyu aktarabilmesi.
Onu da iyi yapmış zaten lafım yok.