Maskeli Fedai
Favori Üye
Bu sene pek öyle aman amanlık bir film yok istisnalar dışında.zaten kendin söylemişsin ilk 25 dakikası fena değildi diye düşünsene film 2 saat 25 dakika nereyi kurtarsın )
Bu sene pek öyle aman amanlık bir film yok istisnalar dışında.zaten kendin söylemişsin ilk 25 dakikası fena değildi diye düşünsene film 2 saat 25 dakika nereyi kurtarsın )
Görsellik yönetmenlik ve oyunculuk olarak Spotlight bunun yanına bile yaklaşmaz ama senaryo ve konu bakımından 15 tür kovalar Spotlight bu seneki çoğu filmi.
görsellik yönetmenlik ve oyunculuk açısından buna yaklaşamayan film 9 puan alıyor bu film 7.5 puan alıyor adalete bak ? zaten o saydıklarını çıkınca spotlight gibi sıkıntıdan patlatan bir filme 9 puanı nasıl verdin
neyse ya bundan sonra nerde sıkıcı bitiremediğim bir film varsa sana önereceğim
Eger senaryo kurgu tamsa hiç sıkılmadan izlersin ancak oyunculuk görsellikler tamsa sıkılabilirsin. Senaryo Çok önemli.
Film 32 dk oldu resmen işkencegörsellik yönetmenlik ve oyunculuk açısından buna yaklaşamayan film 9 puan alıyor bu film 7.5 puan alıyor adalete bak ? zaten o saydıklarını çıkınca spotlight gibi sıkıntıdan patlatan bir filme 9 puanı nasıl verdin
neyse ya bundan sonra nerde sıkıcı bitiremediğim bir film varsa sana önereceğim
Film 32 dk oldu resmen işkence
Spothligt için miSon 1 saat harika. Boş ver onu dinleme sen.
Offf ne film bee!!! ne kadar uzun ne kadar boş senaryoluydu....
Görsellik olarak şahane bir filmdi. Yönetmeni kutlarım şahane çekmiş filmi. Tek kamerayla çekim sahnelerine bayıldım. Karakterle en azından bağ kurmamıza yardımcı oluyordu(yine de etkilenmedim karakterden). Yönetmen eğer ödül alamazsa şike var derim...
Özellikle ayının saldırma sahnesi harika bir sahne olmuş. Keşke kamera arkasını izleyebilme fırsatım olsa...
Filmin uzunlugu herkes gibi benı de yordu. Kitaptan uyarlanmaymış her satırı sahneye döktüler sanırım.
iyileşmek için adam gitti önceden ölmüş hayvanın kemik iliğini yedi sonra güneşli bi yere çıktı Barutla boğazındaki yarasını dağladı. Altı doldurulmuş en gerçekliğe dayalı sahnelerdi
Yorumları okudum ama değinilmemişşu atın karnını boşaltıp yaşadiği sahne ilk olarak aklıma @sürgünüm'ün dediği gibi Hannibal'dan gelse de bir de buna benzer sahneyi filmde görmüştüm. Star Wars...Evet buna benzer bi sahne Star Wars'da vardı. Star Wars'dan o göruntuyu de buldum. Star Wars izlediğini bildiğim kişiler @destere @OzaN @Tolstoyevski de etiketleyeyim.
DiCaprio'nun performansı çok beğenilmiş ama Tom Hardy'i de es geçmeyin. Daha diğer yardımcı adayların performansını izleyemedim ama Tom iyi iş çıkarmış.
Yönetmeni gerçekten çok beğendimi birkez daha söyleyeyim. Aşırı uzunluğu ve senaryosu(hikayesi ne derseniz artık) beni tatmin etmediği için 7/10
NotiCaprio'ya keşke The Wolf Of Wall Street filmiyle oscar verilseydi de DiCaprio hala oscar alamadı bu sene kesin alacak goy goyu son bulsaymış. Bunla alırsa üzülürüm.
Zaten star wars 80lerde çekilen... Revenant'ın efekleriyle karşılaştırılamaz. Star Wars'ın çekım tekniğini bile hayal edebiliyorumdi caprio TWOW la ödül alsaydı akademiye repertuarımdaki tüm küfürleri savururdum ama bununla alırsa haketmiş olur o konuda katılmıyorum sana )
star wars daki sahneyi biliyorumda yalnız o sahne çok yavan kalitesiz çekilmiş mantığa pek uymuyordu o yüzden dikkat etmemişim öküz başlı deve antilobunun gelişi düşüşü falan günümüz şartlarına göre çok dandik çekilmiş sahneler oysa dicaprionun uçurumdan atla birlikte düştüğü ve devamında izlediğimiz sahneler muhteşemdi ) belkide o yüzden benim açımdan bir ilkmiş gibi geldi
Zaten star wars 80lerde çekilen... Revenant'ın efekleriyle karşılaştırılamaz. Star Wars'ın çekım tekniğini bile hayal edebiliyorum
Ben de star warsı izlerken bu soruyu kendime sordum. Onlar wow diyip mutlu mutlu izlemişlerdir biz teknolojıye doyduk daha fazlasını ister olduk sanırımo konuda haklısın diyorum acaba o zaman sinemada star wars izleyenler görüntülerin kalitesizliğinden falan bahsediyorlarmıydı hiç kimse bu tarz bir eleştiri yapmamıştır şimdi bizim için çok dandik gelmesinin sebebi ondan çok daha kalitelisini izlememizdendir büyük ihtimal