kıvanç şampiyon filminin galasına geçmiş adamın işi de zor oradan oraya yazıkOrda olmak için neler vermezdim
Ordan çıkınca da bana gelsinkıvanç şampiyon filminin galasına geçmiş adamın işi de zor oradan oraya yazık@Çiğdem-
https://twitter.com/x/status/1070407051082432512
Sedef’im muhteşem görünüyorkız sizi niye çağırmamışlar galaya yazık bir yanınız şişecek
@destere @MasacRE- @xBUGRAx @denizz19 @cookies @DarkLegenD @MEnes @Ahmed @ozmoturk @dreamy @Maskeli Fedai @Billy Kane
fırsatı kaçırdın bugün setten protector galasına oradan şampiyon galasına yetişicem diye arada kıvanç ı yakalasan ağına düşürebilirdin benceOrdan çıkınca da bana gelsin
Sedef’i de mi sevmiyorsunPes cidden sektörde sevmediğim ne kadar isim varsa toplanmış.
Pes cidden sektörde sevmediğim ne kadar isim varsa toplanmış.
Şuradan Aras ve Kıvancı al kenara geriye ecünnüler ve zibidiler kalıyor Bugra haklıne manada sevmediğin 😱
Şans mı var anamfırsatı kaçırdın bugün setten protector galasına oradan şampiyon galasına yetişicem diye arada kıvanç ı yakalasan ağına düşürebilirdin bence
Hoşt hadsizŞuradan Aras ve Kıvancı al kenara geriye ecünnüler ve zibidiler kalıyor Bugra haklı@Harunnn60 @serhatt
Şuradan Aras ve Kıvancı al kenara geriye ecünnüler ve zibidiler kalıyor Bugra haklı@Harunnn60 @serhatt
bu bakışlar @MasacRE- yi şok etmiş umarım itihar eder sıvacıŞans mı var anam
İstanbuldayım bu şehirde uyku yok
O da kimmiş Deniz ve Özgürle görüştük Cuma yine goruscez
O da kimmiş Deniz ve Özgürle görüştük Cuma yine goruscez
Cuma namazına gidin bari
Cuma namazına gidin bari
Gariban @cookies ile buluşma sadeceO da kimmiş Deniz ve Özgürle görüştük Cuma yine goruscez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?