kıvanç şampiyon filminin galasına geçmiş adamın işi de zor oradan oraya yazıkOrda olmak için neler vermezdim![]()
Ordan çıkınca da bana gelsin
Sedef’im muhteşem görünüyorkız sizi niye çağırmamışlar galaya yazık bir yanınız şişecek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@destere @MasacRE- @xBUGRAx @denizz19 @cookies @DarkLegenD @MEnes @Ahmed @ozmoturk @dreamy @Maskeli Fedai @Billy Kane
fırsatı kaçırdın bugün setten protector galasına oradan şampiyon galasına yetişicem diye arada kıvanç ı yakalasan ağına düşürebilirdin benceOrdan çıkınca da bana gelsin![]()
Sedef’i de mi sevmiyorsunPes cidden sektörde sevmediğim ne kadar isim varsa toplanmış.![]()
Pes cidden sektörde sevmediğim ne kadar isim varsa toplanmış.![]()
Şuradan Aras ve Kıvancı al kenara geriye ecünnüler ve zibidiler kalıyor Bugra haklıne manada sevmediğin 😱
Şans mı var anamfırsatı kaçırdın bugün setten protector galasına oradan şampiyon galasına yetişicem diye arada kıvanç ı yakalasan ağına düşürebilirdin bence![]()
Hoşt hadsizŞuradan Aras ve Kıvancı al kenara geriye ecünnüler ve zibidiler kalıyor Bugra haklı![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
Şuradan Aras ve Kıvancı al kenara geriye ecünnüler ve zibidiler kalıyor Bugra haklı![]()
![]()
@Harunnn60 @serhatt
bu bakışlar @MasacRE- yi şok etmiş umarım itihar eder sıvacıŞans mı var anam![]()
İstanbuldayım bu şehirde uyku yok
O da kimmiş Deniz ve Özgürle görüştük Cuma yine goruscez
O da kimmiş Deniz ve Özgürle görüştük Cuma yine goruscez![]()
Cuma namazına gidin bari
Cuma namazına gidin bari![]()
Gariban @cookies ile buluşma sadeceO da kimmiş Deniz ve Özgürle görüştük Cuma yine goruscez![]()