O sahne çok kötü durmuş, luke cage'nin aynısını yapmışlar
https://twitter.com/x/status/1073878723487764481
O sahne çok kötü durmuş, luke cage'nin aynısını yapmışlar
Niye 1 puan verip dizimizi düşürüyorsun.
İlk 3 bölümü izledim gayet tirt bir dizi @bazinga ya katılmaktan utanıyorum.ss gerçi 30 yıldır fandazdik dizi yapan CW nin dizileri de tirt oluyor geneldeNiye 1 puan verip dizimizi düşürüyorsun.Şuan 8.6'da8.0 puan civarında olursa mükemmel bir iş çıkarmış olurlar.
Hak etmiyorlar ki.Niye 1 puan verip dizimizi düşürüyorsun.Şuan 8.6'da8.0 puan civarında olursa mükemmel bir iş çıkarmış olurlar.
kim ki adamİlk 3 bölümü izledim gayet tirt bir dizi @bazinga ya katılmaktan utanıyorum.ss gerçi 30 yıldır fandazdik dizi yapan CW nin dizileri de tirt oluyor genelde@Çiğdem- @Forumdash
kötü adam net Faysal yani geçmişteki muhafızı hakanla ayni olmasi sacma olmuş .oyunculuklar beklediğimden iyi olsa da senaryo ve yönetmenlik çok kötü
İlk 3 bölüm : 6.5/10
Bu arada ilk hedefiniz budur @Çiğdem- @Yiğitt @serhatt @xBUGRAx @denizz19 @MasacRE- arayın bulunp
https://twitter.com/x/status/1073873962151632896
Arada beğendiğim bir şeyler oluyor ya.(Bknz: fav10 hiçbir şeyi beğenmeme timi)
O kadar da değil 30 dakikalık bir dizi izleyseydin keşke.Baya tırt dizi olmuş. Diyalogları 9 yaşındaki bir çocuğa yazdırdılar herhalde.
İlk bölümün sonunda merak ettirdiler ve ikiyi de izledim ama benden bu kadar.
Güzel yanı İstanbul iyi tanıtılmış daha ilk bölümden. İlk bölümü merak edip izleyen yabancılar için iyi reklam.
Diziyi bitirdim zaten 30 dakikadan 10 bölüm hemen bitti 1 sezon.Diziyi bitirince genel yorum yapacağım zaten 30 dakika 10 bölümlük dizi 1-2 güne biter.
Valla sırf Türk dizisi diye övmenin anlamı yok yabancılar da aynısını yapınca yerin dibine batırıyorum, adilim bence.Diziyi bitirdim zaten 30 dakikadan 10 bölüm hemen bitti 1 sezon.
Hep dizi süreleri uzun, hep aynı konulu diziler diye şikayet ederken farklı konu kısa süreli bir dizi çıktı bence yermek yerine desteklemek lazım ki devamı gelsin. Diyaloglar daha iyi olabilirdi evet bazı yerlerde Türkçe dublaj gibi olmuş hatta ama genel hatlarıyla güzeldi efsane, süper bir dizi değil tabi ama kötü de değildi bana göre. İzlenebilecek düzeyde en azından.
Tüm sezona 7.5/10
Çünkü konu olarak standart şeyler bi Masum gerilim tarzı vardı biraz sanki ama diğerleri tipik Türk dizileri. Fantastik temasıyla bir işe girişmek önemliydi burada.Valla sırf Türk dizisi diye övmenin anlamı yok yabancılar da aynısını yapınca yerin dibine batırıyorum, adilim bence.
Kısa süreleri destekliyoruz tabii ki bu dizinin de iyi çıkmasını isterdim ama çıkmamış maalesef. BluTV'nin dizileri bu konuda çok daha iyiler mesela. Masum harikaydı. 7Yüz iyiydi. Bartu Ben'in ilk bölümünü sevdim onun devamını izlemek ve Bozkır'ı izlemek için üyelik alacağım bu ay. PuhuTV'nin de dizileri iyiydi. Bu dizi hepsi içinde en zayıfı gibi gözüküyor. Bunu beğenirsek giderler bunun gibi diziler çekmeye devam ederler.
Sen git klasik 3 saatlik diziler izle. He ayrıca 4 bin yorum alıp 8 küsür puanda dolanıyor senin puanın ile ortalama düşseydiiiİlk 4 bölüm.
Bilim kurgu ve fantastik taraf o kadar az ki,(1-2 sahne ve olay) diziyi aksiyon türünden başka hangi türe sokabilirsin bilmiyorum. Aksiyon da az...
Klasik Türk dizilerinden bir tık iyi ama 7 puanı asla göremez. Zaten birazdan gidip IMDb puanına 1 vereceğim, maksat ortalamayı düşürmek.
7Yüz gibi bir Türk dizisi hiç izlemedim.Çünkü konu olarak standart şeyler bi Masum gerilim tarzı vardı biraz sanki ama diğerleri tipik Türk dizileri. Fantastik temasıyla bir işe girişmek önemliydi burada.
3 saatlik herhangi bir diziyi en son 1.5 yıl önce izlemiştim, önceki mesajlarımda da bunu belirttim zaten. Benim puanımla ortalamanın düşmeyeceği konusunda ciddi olamazsın, inanamıyorum şu an.Sen git klasik 3 saatlik diziler izle. He ayrıca 4 bin yorum alıp 8 küsür puanda dolanıyor senin puanın ile ortalama düşseydiii
İnanmaman beni derinden üzdü emin ol3 saatlik herhangi bir diziyi en son 1.5 yıl önce izlemiştim, önceki mesajlarımda da bunu belirttim zaten. Benim puanımla ortalamanın düşmeyeceği konusunda ciddi olamazsın, inanamıyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?