Anladım umursamazsınYoo ne sesini kısacağım normal izliyorum işte ABD yapımlarını izler gibi, dikkatim dağılmıyor benim öyle
Anladım umursamazsınYoo ne sesini kısacağım normal izliyorum işte ABD yapımlarını izler gibi, dikkatim dağılmıyor benim öyle
OlabilirAnladım umursamazsın
Tamam işte ingilizcede dağilmamasi lazım. Sonucta az cok biliyorsundur. Okuyamadiğin yerlerde duydugunla pekiştirirsin filan ama car car başka(bildeğin) dilde konusup bi de arada alt yazı kaçırdın mı al başina belayıOlabilirSon mesaja ekleme yaptım bu arada ona da bak
Bir dinle bir oku da benim kafamı karıştırıyor işte, diğer dillerde öyle bir sorun yok tamamen altyazıya odaklanıyorumTamam işte ingilizcede dağilmamasi lazım. Sonucta az cok biliyorsundur. Okuyamadiğin yerlerde duydugunla pekiştirirsin filan ama car car başka(bildeğin) dilde konusup bi de arada alt yazı kaçırdın mı al başina belayı
Yeni dizi var mı sendeBir dinle bir oku da benim kafamı karıştırıyor işte, diğer dillerde öyle bir sorun yok tamamen altyazıya odaklanıyorum
https://www.imdb.com/title/tt7366338/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1Yeni dizi var mı sendeBu aralar boşum
Bu daha yeni dizihttps://www.imdb.com/title/tt7366338/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
Bunu izledim. 6 bölümlük mini dizi, ilk bölümü yayınlandı. Biraz belgesel gibi ama Çernobil faciasını konu alıyor. Seni açar mı bilmem
Netflix'i bilmiyorum ben de Netflix yok ki sadece etraftan duyduklarım işteBu daha yeni diziListemde var. Netflizte izleyebileceğim diyorum. Got bitince izlerim bunu
İlk haftaNetflix'i bilmiyorum ben de Netflix yok ki sadece etraftan duyduklarım işteLove, Death Robots'u izledin mi?
Yok izlemedim de bölümler baya kısaymış onda, 2. sezon gelmeden rahatlıkla izlerimİlk haftaİzlemediysen izle benceÖzellikle uzayda geçen bi bölüm var....10 verirsin
Bekletmen hataYok izlemedim de bölümler baya kısaymış onda, 2. sezon gelmeden rahatlıkla izlerim(izlemedi)
Hakan işte Türk kahraman, İstanbul'u koruyorVideoyu açın sizin zibidiye yorumu@serhatt @xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Bully @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @dreamy
İyi birşey diyor gibi Çağatayda türk kahraman sonuctaHakan işte Türk kahraman, İstanbul'u koruyorNeyini beğenmemiş üstat
Üstadın lafının üstüne laf söylenmezİyi birşey diyor gibi Çağatayda türk kahraman sonuctaAma iyi oynuyor başarılı falan övmüyor yanı demek iş yok gerçektende
Adam bunamış be ne dediğinin farkında bile değil, Çağatay'da türk kahramanıVideoyu açın sizin zibidiye yorumu@serhatt @xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Bully @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @dreamy
Hakan Muhafız net balon bir iş.Videoyu açın sizin zibidiye yorumu@serhatt @xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @Bully @Harunnn60 @mrt-06 @MasacRE @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @dreamy
Üstadın lafının üstüne laf söylenmezAma sen çatla3 ve 4.sezon onayını da aldı dizi, tüm dünya bağrına bastı
Hakan Muhafız net balon bir iş.
Bir kara murat değilAdam bunamış be ne dediğinin farkında bile değil, Çağatay'da türk kahramanı
Adam bunamış be ne dediğinin farkında bile değil, Çağatay'da türk kahramanı
Hahaha sana @serhatt cevabını versin ben ustaya bir şey diyemem
Kara Murat Çağatay'ın zerresi olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?