Aaa evet masa örtüsü gibi birşey giyiyordu Çağatayİlk bölümdeki fantastiki nasıl görmezsinkörrrr
5-6 yorumuda yapacam birazdan ben böyle hareketsiz bir dizi ilk defa görüyorum @MasacRE- tuhaf dizi ve filmlerinde bile bir şey oluyordu
Aaa evet masa örtüsü gibi birşey giyiyordu Çağatayİlk bölümdeki fantastiki nasıl görmezsinkörrrr
İngilizce dublajlı izle istersen.5-6 Bölüm
Aaa vlla yok ayoll 4 bölüm kaldı ama dizide en ufak bir hareketlilik yokSuperkahraman dizisi yapmasın türkler zaten superkahramanlıkla alakalı birşey yoktaBen ne izledim bu 6 bölümde en ufak fikrimde yokÇağatay Boş boş dolanıyor sonra bir tane ecünnü kızla canı sıkıldıkça şey ediyorHazar desen izlemek işkence bir de pis pis tükürüp duruyor 😕vlla olduğu gibi tamamen sansur koysalar şu kızın üstüne ve sesinide dublaj etseler görmeden duymadan belki sevebilirizO köy bizim köyümüzdür
Dizi bitecek tık yok Okan ve yanında olan siyah saçlı adam bazen azda olsa bakabiliyoruz şu 4 bölümüde bitirip kurtulsak@DarkLegenD @Harunnn60 @xemrexxx @MasacRE- @Maskeli Fedai @Forumdash
Aaa zaten gözüm alt yazı arıyor hepİngilizce dublajlı izle istersen.
Hazar nerede tükürdüAaa zaten gözüm alt yazı arıyor hepBir dantel asarım leptobun ekranına seside ingilizce açtımmı belki sevebilirim diziyi görüp duymadan@Forumdash @DarkLegenD @kerem @xemrexxx
5.Bölüm sanırım hadi 1 olur tamam ama ikinciside varHazar nerede tükürdüOraya anlayamadım
Şöyle karakterleri tek tek yorumlasana bide
Neyse, ben puanımı düşüreyim.5-6 Bölüm
Aaa vlla yok ayoll 4 bölüm kaldı ama dizide en ufak bir hareketlilik yokSuperkahraman dizisi yapmasın türkler zaten superkahramanlıkla alakalı birşey yoktaBen ne izledim bu 6 bölümde en ufak fikrimde yokÇağatay Boş boş dolanıyor sonra bir tane ecünnü kızla canı sıkıldıkça şey ediyorHazar desen izlemek işkence bir de pis pis tükürüp duruyor 😕vlla olduğu gibi tamamen sansur koysalar şu kızın üstüne ve sesinide dublaj etseler görmeden duymadan belki sevebilirizO köy bizim köyümüzdür
Dizi bitecek tık yok Okan ve yanında olan siyah saçlı adam bazen azda olsa bakabiliyoruz şu 4 bölümüde bitirip kurtulsak@DarkLegenD @Harunnn60 @xemrexxx @MasacRE- @Maskeli Fedai @Forumdash
@Harunnn60 Burada sahnelerini yazmıştım gece5.Bölüm sanırım hadi 1 olur tamam ama ikinciside varSürekli pis pis tükürüp durdu bölüm boyunca 5.bölümde 😕😕😕
Aaa zaten karakterlere yapmadım yorum kalmadıkıTurgut Savcı dısında hepsine değindim oda ilgimi çekmiyor ve bir yaramazlık çıkacak ondan
İlk sahne bir oğlan onu bağladıya sandalyede 1.cisi oradaİkincisi ise Turgut Savcıyla kum torbası yumruklarkan ikincisi orada yanı beni rahatsız etti sürekli sürekli
3.5 neye verdinNeyse, ben puanımı düşüreyim.
Sıkıcı olmadığı için 1 puan cepte. Kalan 2.5 da son bölümlerdeki hareketlilik içindi, ama onu da 1.5'a indirdim.
Aaa @Forumdash da diyor hareket gelecek diyede 6 bölüm oldu bakalım ne zaman gelecek -1 puanım 0 a çıkar mı bakalımSıkıcı olmadığı için 1 puan cepte. Kalan 2.5 da son bölümlerdeki hareketlilik içindi, ama onu da 1.5'a indirdim.Oyunculuk, hikaye, aksiyon, türü yansıtma gibi etkenler için puan vermedim çünkü bunların hiçbiri yok dizide.
Hazal'ın tükürdüğü gibi tükür tükür sonra yalıcaksınAaa @Forumdash da diyor hareket gelecek diyede 6 bölüm oldu bakalım ne zaman gelecek -1 puanım 0 a çıkar mı bakalım@Harunnn60 @xemrexxx
Son 4 bölümde hareket olursa beğenmedim demem ama genel olarak diziyi başarısız bulmamı değiştirmez 10 bölümlük dizide 1 bölüm hareketli olsun artıkHazal'ın tükürdüğü gibi tükür tükür sonra yalıcaksınGerçi beğensen de beğenmedim diyebileceksin
Son bölüm hareketli gibi ama sen tatmin olur musun bilmem.Son 4 bölümde hareket olursa beğenmedim demem ama genel olarak diziyi başarısız bulmamı değiştirmez 10 bölümlük dizide 1 bölüm hareketli olsun artıkGerçi inş vardır 1 bölümede razıyım@Harunnn60 @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?