Bölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayollAyy sanki sende diziyi yorumluyorsun Spoiler da hiç bir bilgi vermemişsin.
Bölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayollAyy sanki sende diziyi yorumluyorsun Spoiler da hiç bir bilgi vermemişsin.
@MasacRE- Boğuldu sanırım
4 Bölüm izledik ama @MasacRE- daha başlamadı o başlatmıstı bir de bizi diziyeBu gün izleyecem 10 bölümde bile tıkandık @Forumdash @DarkLegenD
3 ve 4 'te bir şey olduysa sen yazBölüm sayısını yazıp kaçmaktan iyidir ayoll
Yorumladımya 4.bölümden spoiyide bol bol değerlendirdim3 ve 4 'te bir şey olduysa sen yaz
Dışarıdan bize bakıp gizli gizli gülüyor mu acaba4 Bölüm izledik ama @MasacRE- daha başlamadı o başlatmıstı bir de bizi diziye
Sikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdinBu gün izleyecem 10 bölümde bile tıkandık @Forumdash @DarkLegenD
İyi ki bunları beklememişim Ağır Yaşamlar gibi ağır vasıtalar bunlar resmen @MasacRE-@MasacRE- Boğuldu sanırım
Hahah 5-6 izleyecez @Harunnn60 ile bu gece çekilecek çile kutsaldır diyelimSikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdin
İyi ki bunları beklememişim Ağır Yaşamlar gibi ağır vasıtalar bunlar resmen @MasacRE-
Sonunda dizinin güzel oldugunu kabul ediyorsun Tam dizinin açıldıgı bölümler
İlk 4 bölümde fantastik ve aksiyon hiç yoktu 5 ve 6 da bakacaz artık inş hareketlenir dedin gibi @Harunnn60Sonunda dizinin güzel oldugunu kabul ediyorsun Tam dizinin açıldıgı bölümler
İlk bölümdeki fantastiki nasıl görmezsin körrrrİlk 4 bölümde fantastik ve aksiyon hiç yoktu 5 ve 6 da bakacaz artık inş hareketlenir dedin gibi @Harunnn60
@MasacRE- Boğuldu sanırım
4 Bölüm izledik ama @MasacRE- daha başlamadı o başlatmıstı bir de bizi diziye
Ben sanırım bir ara seri bir şekilde sessizce izleyip bitireceğim, şu an hiç izleyesim yokSikici bir dizi diyip 3-4 günde bitirdin
İyi ki bunları beklememişim Ağır Yaşamlar gibi ağır vasıtalar bunlar resmen @MasacRE-
Senin bu ertelemen beni işgillendiriyor Sanki ilk gün oturup izlemiş gibisinBen sanırım bir ara seri bir şekilde sessizce izleyip bitireceğim, şu an hiç izleyesim yok
Hahah yok ya nerdee Bazen izleyesim gelmiyor, başlasam devamı gelir muhtemelen ama o ilk adımı atmadıkça zorSenin bu ertelemen beni işgillendiriyor Sanki ilk gün oturup izlemiş gibisin
Bu haftasonu izle işte. Gömenlerdenmisin övenlerdenmisinHahah yok ya nerdee Bazen izleyesim gelmiyor, başlasam devamı gelir muhtemelen ama o ilk adımı atmadıkça zor
Sen beğendin mi? Senin övdüğün veya gömdüğün bir yorumunu görmedim sanırımBu haftasonu izle işte. Gömenlerdenmisin övenlerdenmisin
Ben tüm sezon olarak yorumladım spoiler içindeSen beğendin mi? Senin övdüğün veya gömdüğün bir yorumunu görmedim sanırım
Beğenip beğenmediğini anlamak için tüm sezonu tamamlamamız mı gerekiyorBen tüm sezon olarak yorumladım spoiler içinde
EvetBeğenip beğenmediğini anlamak için tüm sezonu tamamlamamız mı gerekiyor